Şimdi Ara

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
453
Cevap
73
Favori
195.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yuuhh saç kesimine 50 lira verilir mi nasıl reklam yapmışlar
  • iyisini bilmem ama ucuz olarak , avcılar- benim berberim şubesi
    saç 4 lira
  • 70 liraya sac sakal herseyi hallediypr uygun mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sac sakal yıkama 13 oldu kızıyodum bende
    50 lira veren varmış
  • Arkadaşlar iki seferdir saç kesimine şekil şemal'e gidiyorum. Ümit abi hem insan olarak hem berber olarak on numara birisi. Güvenilir berber sıkıntısı çeken herkese denemesini tavsiye ederim. Gelip çayınızı sigaranızı içip tıraşınızı oluyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vassago - City's Nişantaşı - 70 TL

Hizmet ve müşteri memnuniyeti üst düzey.

Edit:Saç traşının üzerine makasla sakalı hafif kısalttırmak suretiyle rötuş yaptırdım , 90 TL'ye çıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ρѕусhо -- 22 Nisan 2015; 19:22:21 >
  • Ferahevler İstanbul berber Emre bey
    Biraz cebiniz yanacak ama ünlülefe bile kuafötlük yaptı59 tl civarı

• Mecidiyeköy civarı bilen var mı iyi bi yer

• Tivoli's erkek kuaforu - Akatlarda .Bu mekan candır.
    Kalite ürünler kullanır ve işini çok iyi bilir. Gidin memnun kalıcaksınız. Çoğu ünlü buraya geliyor. 4 yıldır saçlarım onlara emanet.

• Konu iyiymis

• merhaba,

arkadaşlar yeni kuaför deneyimlerinizi paylaşırsanız okumak isteriz.

ayrıca küçük bir not daha eklemek isterim. şekil şemal erkek kuaförüne kız arkadaşınız ile birlikte de gidebilirsiniz. siz saçlarınızı kestirirken, kız arkadaşınız ise manikürünü yaptırabilir. manikür yaptırmasa dahi siz tıraşınızı olurken çay/kahve ikramıyla birlikte güzel müzik eşliğinde sizi bekleyebilir. şekil şemal'in butik ortamının buna müsait olduğunu, kız arkadaşınız, eşinizle aynı ortamda keyifli bir şekilde zaman geçirebileceğinizi söyleyebilirim. tabii randevusuz gitmemenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba,

arkadaşlar yeni kuaför deneyimlerinizi paylaşırsanız okumak isteriz.

ayrıca küçük bir not daha eklemek isterim. şekil şemal erkek kuaförüne kız arkadaşınız ile birlikte de gidebilirsiniz. siz saçlarınızı kestirirken, kız arkadaşınız ise manikürünü yaptırabilir. manikür yaptırmasa dahi siz tıraşınızı olurken çay/kahve ikramıyla birlikte güzel müzik eşliğinde sizi bekleyebilir. şekil şemal'in butik ortamının buna müsait olduğunu, kız arkadaşınız, eşinizle aynı ortamda keyifli bir şekilde zaman geçirebileceğinizi söyleyebilirim. tabii randevusuz gitmemenizde fayda var.

Şekil şemalle bir bağlantınız var galiba, yalnız bu küçük notunuzu her sayfada eklicekmisiniz merak ediyorum. Yani beynimize kazındı artık da ondan dedim.

• Resmen asgarî ücretlinin üç günlük maaşını bir traşa veren adamlar var bu forumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    selam, bahsetmiş olduğunuz son mesajımı, arasıra konu da hareketlilik olsun, yeni kuaför paylaşımları, tavsiyeleri gelsin diye eskisini silerek güncelliyorum.
    şekil şemalle ne gibi bir bağlantım olabilir? yani şekil şemalin ismini burada geçiriyorum diye ücretsiz tıraş mı olduğumu ima ediyorsunuz? öyleyse yanılıyorsunuz.

daha önce bu tip bir ima da bulunan bir forum üyesine cevap vermiştim. yorulmamak adına aşağıya kopyalıyorum.

"NOT: Arkadaşlar paylaşımlarım kişisel olarak deneyimlediğim ve buna bağlı beğenilerime dayalıdır. İlk paylaşımımı önceki sayfalarda 22 Mayıs 2012'de yaptığımı görebilirsiniz.

Bu sayfada yukarıda bir arkadaşa belirlediği çevrede 212 avm'de Savaş Aksu kuaför salonunu deneyimleyebilirsiniz diye yazmıştım. Kendisi o kuaföre gidip saçlarını kestirdiğinde ise memnun kalıp kalmadığını sorduğumda "Sizin o berberle bi alakaniz var heralde" diye cevap vermişti. Yukarıda okuyabilirsiniz.
    Sizlerden rica ediyorum, bana amiyane tabirle abuk sabuk ithamlarla yaklaşmayın. Benim bu konudaki ilk paylaşımımdan, son paylaşımıma hiç kimse bana böyle bir ithamda bulunamaz. İlk paylaşımımdan bu yana gittiğim kuaförler ve buna bağlı önerilerim belli. Hiçbir kuaför ve kuaför salonuyla alakam yoktur. Bilginize sunarım.

Hiçbir kuaför ve kuaför salonuyla saç kestirmek dışında alakam yoktur. Herkes istediği kuaföre gitmekte özgür.

Herkesin saç kesimi için belirlediği bir üst limit vardır. Forum üyeleri kendi üst limitlerine göre tavsiye isterlerse daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 27 Nisan 2015; 1:05:30 >

• 16 numara ke&os, osman abimizin yerini hala siddetle tavsiye ediyorum gencler. Bakirkoyde yatirim yapacak olan varsa bir sac tirasi olsun ozellikle

• quote:

Orijinalden alıntı: redbull321

arkadaşlar avcılar merkez mahallesinde bi pasaj içi kuaför dükkanında çalışıyorum The Best Erkek Kuaförü yaklaşık 6 7 aydır uzun saç kesimi derseniz kendime çok güveniyorum bayılırım uzun saç kesimlerine zevkle keserim ki kestiğim uzun saç müşterilerimin hiç biri şikayetçi olmamıştır ve tekrardan gelenleri olmuştur malum daha 1 senedir askerden geldiğim için 22 yaşındayım daha müşteri çevremi tam oturtamadım daha önceden 7 sene kartalda yaptım mesleği o yüzden burada pek çevrem yok kısa kesimlerdede oldukça başarılıyım siz ne istediğinizi bilmesenizde saç tasarımını konuşup tartışıp iyi bi kesim ayarlarım saçınıza kesimimiz saç 20 saç sakal 25 şeklinde makul bi ücretimiz var ben dahil 4 kişi saç kesiyoruz salonda ben olmasamda salondaki iş arkadaşlarımında sizinle çok iyi ilgilenip istediğiniz modeli verebilceğini biliyorum ama uzun saç kesimlerinde kısaltmaktan korkan arkadaşlarımız abilerimiz var eğer yolları düşerse bana uğramalarını şiddetle tavsiye ediyorum uzun saç benim işim bayan kuaförlüğüde olduğu için bende gönül rahatlığı ile beklerim koltuğuma saygılarımla :)

hocam yanlar kısa, üst taraf uzunlu inceli hareketli ve katlı kesim..geriye doğru..ama ön taraf biraz daha uzun, geriye doğru orantısal olarak kısalarak akacak..

saç fönü yediğinde böyle sicim sicim olacak..güzel duracak...geriye doğru akacak..elini attınmı el kayacak:)

şöyle kes abone olayım sana..bir zevkime göre yer bulamadım.

• Etilerde bir yer vardı ismini unuttum çoğu ünlü gidiyordu. Çağatay Ulusoy falan neydi ismi
  • Salon İstanbul: Kartaltepe Mah. Limonçiçeği Sok. 1412 İncirli
    Bakırköy/İstanbul

Saç kesimleri filan çok iyi muhabbetleri filanda iyi ilgileri filan da saç kesim fiyatıda 35TL
  • Arkadaşlar şöyle saçı kesip en uygun şekilde model yapacak birisi yokmu, yani kendimize has bir tarz yapsa..
  • Arkadaşlar demek tek değilmişim bu dertten müzdarip. Esenlerde oturuyorum ve buradaki mahalle berberlerinden bıktım valla. Şekil vermeyi bilmediklerine iş sonu soytarıya dönmemek için genelde subay traşı olur çıkarım. :( Bugün gene bir yün kırkıcısına traşımı oldum. Ama artık yetti dedim içimden. Bi dahaki berberi gerekirse karşıda kadıköyde olsun oraya gidip olacam. Yeterki güzel bi şekil versin. Takipteyim sizi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.