Şimdi Ara

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
73
Favori
195.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar viaport'ta studio tim'i denemiş olan var mı? tavsiye eder misiniz? veya yine bu bölgeden bildiğiniz kuaför var mıdır?
  • Bugün Ali Gür Olivium şubesinde uzun süre çalıştıktan sonra ayrılmış ve kendi berber dükkanını açmış olan Emre Demir'de saçımı kestirdim. Ali Gür'de çalışmış olmasi iyi bir referans oldu.

Saç konusunda takıntılı biriyimdir. Berberleri kolay kolay beğenmem. Memnun kaldım tavsiye ederim. Gayet güzel kesiyor, kibar nazik bir insan. Hiç model bahsetmeden yüz tipime göre yakışacak bir model yap dedim, yaptı.

Lokasyon bakımından iyi bir yere sahip olmasa da "siz arayın ben sizin yaniniza geleyim" diyor.

Iç dizayni çok lüks değil. Sıradan bir berber görünümü var fakat bu bence çok önemli değil. Önemli olan kesimi ve guzel kesiyor gerçekten

Uygun fiyatlı iyi bir berber arayanlara tavsiye edilir

25-30 TL
    +90 532 425 3386
    Adres: Okmeydanı talatpaşa mah. keskingil cad. Kuşhane sk. No 3 ahmet hatipoğlu camii yanı. Metrobüs durağına 5 dakika yürüme mesafesinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyükçekmece Beylikdüzü tarafında bildiğiniz iyi bir kuaför var mı ?
  • arkadaşlar

kuaför konusunda ben de çok hassas ve seçiciyim..çünkü zor bir saçım var. bir tarak bir makasla olmuyor. çok iyi bir şekilde ince ince işlenmesi gerekli. ara makasla çok iyi kat verilmeli vs. vs vs. bu konuda acayip titizim.

kuaförün harbiden maharetli olması gerekiyor. böyle kesen insanları mahalle berberinde bulmak imkansız. haliyle kalbur üstü 20-30 TL ye kesen kuaförlere gidiyorum. Ama oralarda bile maalesef istediğim sonuçları alamıyorum. Çok kuaför gezdim ne paralar verdim.Nişanıma bile iğrenç saçla gitmek zorunda kaldım.

İnternetten olsun eş dosttan olsun çok kuaför aradım. Buradaki konuyu bile inceledim ama nafile. Birşey göremedim. Bende gezip rastgele denemeye karar verdim.

çok şükür şimdi aradıklarıma uyan bir arkadaş buldum. Üstelik Beylikdüzü nde.

TAVSİYEMİ GERİ ALIYORUM:) İSTİKRARSIZ..İLK TRAŞ ÇOK GÜZELDİ DEVAMINDAKİ TRAŞLARDA İSTEDİĞİMİ ALAMADIM.:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AthabaskA -- 30 Nisan 2015; 15:57:25 >

• Adem terzi 👍

• 20tl yi aşmayacak istanbul avrupa yakasındaki uzun saçtan anlayan berber tavsiyeleriniz bekliyorum.
  • neden 31 tane
  • Hemen kendi berberimi söyleyeyim ve uzun saçtan da iyi anlıyor. Kendi saçımı 1.5 yıldan beri uzatıyorum ve hep ona gittim. Onun sayesinde iyi diyebileceğim saçlarım var. Tarif etmek gerekirse Minübüs caddesinde Küçükyalı Karayollarından(Fenerium var köşede) o sokaktan yukarı doğru çıktığınız zaman 100-150m yukarıda sağda "Adress" kuaför. Fiyatıda 15 TL falan.
  • arkadaşlar avcılar merkez mahallesinde bi pasaj içi kuaför dükkanında çalışıyorum The Best Erkek Kuaförü yaklaşık 6 7 aydır uzun saç kesimi derseniz kendime çok güveniyorum bayılırım uzun saç kesimlerine zevkle keserim ki kestiğim uzun saç müşterilerimin hiç biri şikayetçi olmamıştır ve tekrardan gelenleri olmuştur malum daha 1 senedir askerden geldiğim için 22 yaşındayım daha müşteri çevremi tam oturtamadım daha önceden 7 sene kartalda yaptım mesleği o yüzden burada pek çevrem yok kısa kesimlerdede oldukça başarılıyım siz ne istediğinizi bilmesenizde saç tasarımını konuşup tartışıp iyi bi kesim ayarlarım saçınıza kesimimiz saç 20 saç sakal 25 şeklinde makul bi ücretimiz var ben dahil 4 kişi saç kesiyoruz salonda ben olmasamda salondaki iş arkadaşlarımında sizinle çok iyi ilgilenip istediğiniz modeli verebilceğini biliyorum ama uzun saç kesimlerinde kısaltmaktan korkan arkadaşlarımız abilerimiz var eğer yolları düşerse bana uğramalarını şiddetle tavsiye ediyorum uzun saç benim işim bayan kuaförlüğüde olduğu için bende gönül rahatlığı ile beklerim koltuğuma saygılarımla :)

• Sana kısa saç daha iyi gider demeyen,şimdilik orta uzun saça, daha sonra daha uzun saça nasıl olursa olsun şekil verebilecek anadolu yakası kuaförleri hangileri bu konuda?
  • Valla biz bedavaya yasiyoruz onu anladim; kesim yikama 10 tl + masaj ve ağdada mevcut berberimin kiymetini anladim.

• istanbulda sinyor kuaför var. beyoğlu kasımpaşa'da. gerçekten güzel kesiyolar fiyatı 20 tl.
  • cometofathers kullanıcısına yanıt
    Bu berbere bi şans verelim. Yalnız Emre diyorsun atıyorum oraya gidince 2-3 kişi oluyor, Kimin keseceği de önemli. Emre Demir değilmi.
    Birde metrobüsden tam olarak inince nasıl gidiliyor. Gitmeden Aramaya gerek varmı?
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    Tek çalışıyor zaten, evet Emre Demir. Gitmeden önce ararsanız zaten ekstra ilgilenir, aramanız da fayda var. Forumdan gördüm dersiniz zaten önceden de giden oluyormuş forum üzerinden. Ben telefon haritasına yazıp bulmuştum ama daha kısa yolu varmış sanırım, inince ararsan yönlendirecektir. İlgili bir arkadaş kendisi.
  • cometofathers kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağolasın.
  • balabanraca kullanıcısına yanıt
    Kıvırcık saça sahibim, istanbul anadolu yakasında bir berber arıyorum. Uzun kıvırcık saçı herkes kesemiyor. Tavsiyeleriniz var ise çok iyi olur
  • Saçlardan yana çok sıkıntım yok.sakal konusunda hassasım ama.

şekil şemali herkesi övüyor benim evede yakın istediğim modeli foto halinde gösterirsem yapabilirlermi ayrıca fiyatı ne kadar ?
  • Tamer Uslu Güzellik Merkezi (bay bayan) / Sancaktepe 30Tl

• Fiori veya Paris'e (Fındıkzade) gidenler var mı son zamanlarda ?
  • Arkadaşlar, Ayazağa'ya yakın veya kolay ulaşım sağlanabilecek (Metro, Otobüs vs) bir yerde, mahalle berberi olmayan, kesim ücreti max 40 lira olan, makası düzgün kullanmayı becerebilen bir berber arıyorum. Teşekkürler şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.