Şimdi Ara

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
73
Favori
195.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babanız da mı kuaföre gidiyordu.mahalle berberlerinin suyu mu çıktı süslüler sizi.
  • Ben saçımı bir aralar Hillside city club'daki mos'a kestiriyodum, gayet de güzel kesiyolardı (hatta okulda bir öğretmen durdurup nerede kestirdiğimi sormuştu ) saçım biraz seyrek olduğu için özel bir şekilde kesiyorlardı ve ilk defa bana o saç çıkartan şeylerden satmaya çalışmayan kuaför olarak hayatımda yer edindi :P ama bir keresinde de kanyon'daki harvey nichols'e bağlı olan kuaföre gitmek zorunda kalmıştım onlar da çok güzel kesmişlerdi ama mos'u tercih ederim yine de. fiyata gelecek olursak mos 30 tl gibi bir rakama kesiyodu en son, harvey'i hatırlamıyorum sanırım 55-65 arası bir şey idi.
  • www.ersinsecilmis.com

İstanbul'daki en iyi erkek kuaförleri?..
  • Damat Erkek Kuaförü - Çapa/Fatih
    Abimin berberi oraya çalışmaya başlayınca gittim ben de, ismi Erdinç. Gerçekten işini iyi yapıyor fiyatına göre, muhabbeti de iyi. Fiyatı da uygun açıkçası saç kesim,sakal,elmacıklara ağda,saç bakımı ve fön'e 25 lira vermiştim en son.
    Vezir Cad. No:7 diyor adres olarak, evden yürüyerek gittiğim için pek bilmiyorum adres işini.
  • Takip
  • takipteyim arkadaşlar.
    aynı derrten muzdarip.

göztepe ziverbey kadıköy.önerisi olan?
  • Mos tan tutun altın tarak a kadar hepsinde tıraş oldum hatta mos un ortaklarından osman bey bile beni tıraş etti ama onun çırağından daha iyi tıraş edeni görmedim adamın dükkanı felan yok arıyorsun çağırıyorsun evine geliyor tıraş ediyor istediğin stilde 45 tl alıp gidiyor telefonu 5 dk olsun susmuyor çocuğun helal olsun
  • umraniye meydan avm de Ali gur
    ozellikle sedat diye bi cocuk var baya iyi kesiyor.
    1 senedir beylikduzune tasindigimdan gidemiyorum..60 km gidis 60 gelis : D
  • Hadımkoy Alkent 2000 Macro Center ustu MOS Kuafor tek gecerım.
  • Kanyon Trio - Türker bey.

Çok memnunum. Kesilmesi inanılmaz zor olan saçım yüzünden kısa kestirmezdim hiç, ama buraya gittikten sonra hep kısa istemeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras

Arkadaşlar eminim bu konuda tek sıkıntı yaşayan ben değilimdir. Adım başı berber/kuaför olmasına rağmen doğru düzgün bu işi yapan, saç kesiminden anlayan bir kuaföre henüz rastlamadım İstanbul'da(2.5 yıldır). Önerileri olan arkadaşlar varsa paylaşsın lütfen ve bir liste oluşturalım herkes faydalansın...

[1] Paris Kuaför - Fındıkzade - Millet Caddesinde MADO var o caddeden devam edince(Kızılelma Caddesi)solda Bp kalıyor (MirageLord)
      [2] Micheal Kuaför - Bostancı/Kadıköy - ?adres bilgisi? (Hybrid Theory*)
      [3] Mehmet Tatlı Kuaför - Kozyatağı - Carrefour giriş katta ortada kalıyor merkezi yerde - 50 TL (DinazorCafer)
      [4] Fiori Coifferur "Hair Design Erkek Kuaförü" - Çapa / Fındıkzade - 25/35 TL - (balabanraca)
      [5] Selim Erkek Kuaförü - Fatih - ?fiyat bilgisi? - (balabanraca)
      [6] Ersan's - Forum İstanbul / Forum Marmara - 35 TL - (balabanraca)
      [7]

Paris Kuaför 9 senedir gittiğim yer.o semt'ten taşındım ama yinede oraya gidiyorum. 10 numara kesim,ilgi, muhabbet vs. gitme imkanı olana kesinlikle tavsiye ederim.
    fiyatıda kalitesine göre normal. 15-20 TL arası kesim yıkama. bana göre normal. tabi bu kaliteye göre ucuz'da diyebilirim. 30 TL yapsalar yine giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvation27 -- 11 Ocak 2013; 21:04:17 >

• Murat Kuaför Eyüp-Topçular. Kesim 8 Tl,Muhabbet paha biçilemez,çayda beleş
  • benim saçlarım çok saçma uzuyor, kısayken de ben tahammül edemiyorum; bu ikisinin arasını da şu ana kadar sadece bakırköy zuhuratbaba caddesi üzerindeki ke&os kuaförde çalışan osman abi tutturabildi. o yüzden tavsiye ederim kendisini saç kesimi 25 TL olmalı
  • 1 ve 4 numarayı her gün görüyorum,gidip denemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 14 Ocak 2013; 19:14:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

1 ve 4 numarayı her gün görüyorum,gidip denemek lazım

Paris'i dene,Fiori'yi denemeye gerek kalmaz ;)
  • Teşvikiye Camısının Hemen Yanında Diego Erkek Kuaförü var. orayıda cok öneriyorlar ve şahsen bende onerıyorum. Bıraz Fiyat Tuzlu Fakat Nişantaşının göbegınde sayılır ve güzel elit bir mekan.
  • Salon lounge

Bakirkoy caruselin arkasinda ki sokakta kaliyor :) senelerir oraya kestiririm turkiyede dereceleri olan bir insan.saci cok ozenli kesiyor herseyi isteginize gore hallediyor :) tabi tercihi onada birakabilirsiniz 10 numara keser fiyati 30 tl di en son suan askerdeyim :) buyukcekmeceden bakirkoye giderim daima tras olmak icin tavsiye ederim:) gitmeden once randevu alin randevulu calisiyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da önceden Şükrü Dudu - Doğuş Power Center şubesine kestiriyordum. Fiyatı 30TL idi 1.5 sene önce. 2-3 seferdir Mehmet Tatlı - Cevahir şubesine gidiyorum. Fiyatı tuzlu 60TL olsa da hakkını veriyorlar. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

İstanbul'da önceden Şükrü Dudu - Doğuş Power Center şubesine kestiriyordum. Fiyatı 30TL idi 1.5 sene önce. 2-3 seferdir Mehmet Tatlı - Cevahir şubesine gidiyorum. Fiyatı tuzlu 60TL olsa da hakkını veriyorlar. Tavsiye ederim.

+1 bende Cevahir şubesine gidiyorum. Hüseyin favorim.
  • Erhan ipek Sac Tasarim - sultanbeyli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.