Arkadaşlar selam. 26 yaşındayım 20 yıldır istanbuldayım ve,trafiğinden yaşam koşullarından vs çok sıkıldım. Bir tık küçük fakat canlı bir şehir istiyorum. Bundan dolayı bu yaz pandeminin etkileri hafiflerse Antalyaya taşınmayı düşünüyorum. 1+0, 1+1 daire almayı düşünüyorum. Şu bölgeden uzak dur şu bölge senin için idealdir diyebileceğiniz yerler varsa paylaşırmısınız. Şimdiden teşekkür ederim.
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni emek mahallesinden 1+1 sıfır daireyi 60 liraya almıştım ayrını göremeden 2 sene sonra kelepir fiyata satmak zorunda kaldım mahalle nezih denemez ama merkezi yerde
en güzel nezıh yeşil kültürlü semti Zeytinköy den bak
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
yeni emek mahallesinden 1+1 sıfır daireyi 60 liraya almıştım ayrını göremeden 2 sene sonra kelepir fiyata satmak zorunda kaldım mahalle nezih denemez ama merkezi yerde
şimdi oralar 200 felandır
quote:
Orijinalden alıntı: narsess
şimdi oralar 200 felandır
Alıntıları Göster
her şerde bir hayır varmış derler ya seneler sonra iyiki satmışım dedim yoksam mahkeme şerefsizin birine verebilirdi
Hurma. merkeze bi tık uzak antalyanın yerlisi için ama istanbullu birine gerçekten hiçbir şey. kiralar uygun ve evler 0. imkanın varsa ama antalyanın en güzel yeri Lara.