Bildirim
İstanbul'dan Çanakkale'ye giderken yol üstü tavsiyeler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tekirdağ sahili yolunuzun üstünde kalıyor. Bir çay bahçesinde oturabilirsiniz denize karşı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne molası hocam o kadarcık yolda sizde :D Tekirdağ sahilde durmayın yolunuzu uzatır gereksiz olur. Malkara' da Yaman Peynircilik' te durabilirsiniz. Gelibolu girişinde Millet Dinlenme Tesislerin' de durabilirsiniz. En temiz ve rahat yerler buraları. Başka güzergah için tavsiye de bulunabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O çevrede durabileceğiniz en güzel yer Tekirdağ sahili olacaktır. Onun dışında tabii ki yüzlerce farklı yerde durabilirsiniz, ama sahil-çay bahçesi daha keyifli olur muhakkak. Tabi otobanı Selimpaşa çıkışında terk etmeniz gerekiyor. -
Losga, ordan da başka yere gidecez dedim ya, yolumuz bir hayli uzun. Bu tarafları bilmediğim için sormak istedim, dediğin yerleri inceleyecem, sağolasın.
Kutzu ve l.euler, size de çok teşekkür ederim. Tekirdağ'da çay bahçesi olduğunu bilmiyordum bile. Otoban'dan da gitmeyecez zaten, uğrarız Tekirdağ'a.
Tekrar teşekkür ederim ilginize
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X