Şimdi Ara

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
4
Favori
101.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrOpen

Ben turkcelliyim ama bence turkcelin ayakta kalmasının en büyük sebebi, Türkiye de en az üyeliğe sahip olan operatör olmasından ötürüdür. 5 kişiden 4'u Türk Telekom. Bu kadar vatandaş turkcelde olsa, şimdi turkcele sovuyor olurduk.
    Hocam en fazla aboneye sahip operatör turkcelldir yanlis biliyorsun en az aboneye de türk telekom sahiptir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeric

Eşim ve ben hatlarimizi Vodafone'a taşıdık. 10 GB hediyelerini de kendileri kullansın. 3-5 fazla veririm ama bunlara para kazandirmam.
    hocam vodafoneda internet hızınız nasıl bir ara çok rezildi.
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Şahsen çekim gücü tt den fersah fersah iyi çekim gücünden kastın merkezî yerdeki internet hızından bahsediyorsan haklısın ama Vodafonun interneti 3g de gayet yeterli ve kullanılır bir internet

• TT'deyim gece 12'de bağlantı geldi.

Vodafone geçmek mantıklı mı sizce? Diğer operatörlere göre daha kısa sürede düzeldiler. Ne dersiniz?
  • çok merak ettiğim bir şey var, tamam GSM çöktü de, VoLTE ya da hat gidikken de çalışan VoWIFI ne durumdaydı? bende 3G cihaz var o yüzden bilmiyorum, bilen varsa yazabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deprem olduktan sonra Kahramanmaraş'ta bile çöktü TT bu kadar berbat bir alt yapı olamaz.

• Turkcell'de arama konusunda sınıfta kaldı ancak internet kesilmemesi çok büyük bir nimetti o an yanımda Vodafone kullanan biri vardı servis yok'a geçti en azından Facetime ve Whatsapp üzerinden konuşabildim.
  • haha adamlar 1 parmak bal çalıp konuyu kapatmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aycell'di, Avea oldu, Sonra turkobom mu ne oldu işte ne karın ağrısıysa. Kullanan kişilerden biliyorum ucuz diyorlardı fakat çekim kalitesi falan yerlerde olan bir gsm operatörüdür.

Turkcell fahiş fiyat politikası uygular fakat turkobom mu ne ise ondan 10 gömlek üstündür bir gsm operatörüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Heralde turkceli bi 15 sene kullandım. Yaklaşık 5 senedirde bütün aile tt kullanıyoruz. 5 senede 3 hat ~ tt yerine turkcel olsaydı 60 ayda hat başına yaklaşık 2.500 tl fiyat farkı 3 hatta 7.500 tl fark yapar evet olaya 1 aylık bakınca fark az gibi görünüyor varsın türkcelli depremde benden 3 saat önce iletişim kursun
    diğer konuda yeyip içmekten bahsediyorsun ,bu konuda ise yaptığın kardan
    gel de anla ?

üstelik bu kadar hayati bir konuda kar zarar aranır mı ?
    enkaz altında kalsan ve hat çalışmasa ,ama zamanında çok kar ettim mi diyeceksin ?

daha neler görüp ,neler duyacağız şu ülkede

gerçi sen telefonu oyun için kullandığını söylemiştin ,artık enkaz altında bol bol oynarsın

• Sallantıda bu hale geldiyse Allah korusun ciddi bi durumda ne olacak kim bilir.
  • Ben bu bizim Milleti anlamıyorum artık. Takmışlar Telekom altyapısına. Oğlum en büyük tehlikenin farkında değil misiniz? Deprem olursa ki Allah göstermesin, E-5 dışında adam gibi bir ulaşım alternatifi var mı İstanbul'un? Tıkandığınıı düşünün, ne yardım malzemesi gelir doğru dürüst, ne de kurtarma çalışması yapılabilir. Haftalarca enkazlara müdahale edecek adam bulunamaz. Cesetler kokar. Sağ kalanlar acından, bakımsızlıktan gider. Ulaşım, iletişimden çok daha önemli. Rahmetli M. Yazıcjoğlunun olayını hatırlayın. İletişim belli bir süre olduğu halde kaza yerine gidilmeyince hepsi öldü. Korkunuz bina enkazındayken telefon çekmezse ben nasıl yerimi başkalarına söyleyeceğim olabilir. Ancak çekse ne olur ki. Başkaları zaten orada olmayacak, olanların da yardım malzemesi elinde olmayacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bu bizim Milleti anlamıyorum artık. Takmışlar Telekom altyapısına. Oğlum en büyük tehlikenin farkında değil misiniz? Deprem olursa ki Allah göstermesin, E-5 dışında adam gibi bir ulaşım alternatifi var mı İstanbul'un? Tıkandığınıı düşünün, ne yardım malzemesi gelir doğru dürüst, ne de kurtarma çalışması yapılabilir. Haftalarca enkazlara müdahale edecek adam bulunamaz. Cesetler kokar. Sağ kalanlar acından, bakımsızlıktan gider. Ulaşım, iletişimden çok daha önemli. Rahmetli M. Yazıcjoğlunun olayını hatırlayın. İletişim belli bir süre olduğu halde kaza yerine gidilmeyince hepsi öldü. Korkunuz bina enkazındayken telefon çekmezse ben nasıl yerimi başkalarına söyleyeceğim olabilir. Ancak çekse ne olur ki. Başkaları zaten orada olmayacak, olanların da yardım malzemesi elinde olmayacak.
  • Manisa ve izmir TT sorun var di ama vodafone boyle bir sorun asla olmadi
    Benim anladigim vodafone alt yapisi daha iyi aramalar ve interntte asla sorun yasanmadi

• C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Birincisi diğer konuda diyorum ki param olduktan sonra şayet bütçemi zorlamıyorsa ev araba telefonun en iyisini alırım. Bakınız bütçe varsa borçlanmıyorsam diyorum. Anlamadan cevap veriyorsunuz.
    İkincisi benim şu an telefonumun piyasa değeri yaklaşık 2.500 tl. Yani bütçemi zorlamıyorsa alırım demiştim gerçi 10 binlik telefon bütçemi zorlamaz ama şu an için o kadar para vermek istemiyorum. Neticede 10 binlik telefon kullanacak kadar zenginde değilim.
    Üçüncüsü ben telefonda oyun oynamıyorum ki o nerden çıktı
    Dördüncüsü bi konu başlığında tartışırken o tartışmayı niye başka konuya taşıma ihtiyacı duyuyorsunuz. Diğer konuya yazsaydınız dediğimi inkar etmezdim

• ankarada 2 gun telefonsuz kaldik. Turk telekom pismanliktir. hediye gb diyor ama nasil alinr onu bile aciklamamis...

• bu 3 şirketin lisansları iptal edilip el konulmalıdır.
  • Olası İstanbul depreminde telefonun çalışmaması düşünülecek en son şeylerden biri olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motorstorm_x -- 28 Eylül 2019; 9:5:36 >
  • bu olay tüm türk operatörlerinin aynı olduğunu ve 5 para etmediğinin canlı kanıtı.
  • volkan3156 kullanıcısına yanıt
    Çünkü konumuz mobil operatörler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.