Şimdi Ara

istanbul dışı plaka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    istanbulda ikamet ediyorum.2. el bir araç almak istiyorum.Sahibinden.com'dan İstanbul içi baktığım bazı araçlar normal olarak istanbulda dışı plakalar olabiliyor.Bu tip araçların bir sakıncası olabilir mi?Araba perte ayrılmıştır adamda plakayı değiştirerek tramer kaydını gizlemek ister v.s...Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Tramer sorgusu şasi numarasıyla da yapılabiliyor diye biliyorum. Hem almadan arabaya ekpertiz yaptırırsanız değişen boyanan parçaları öğrenebilirsininiz
  • Plakadan kesin bir sonuca ulaşmak riskli araç çok el değiştirmiş olabilir tramerden şase no ile sorgulatın.

Ayrıca da kesinlikle ekspertiz yaptırın
  • Ben senelerce ankara plakali araca bindim. Sattigim kisi de degistirmedi oyle biniyor. Yani kaza hasar gizlemenin plaka ile alakasi yok. Ama sen yine de sasi no su ile sorgulat. Ayrica sunu soyleyeyim ben prensip olarak araci gelip gormemis birine sasi nosu vermedim. Arayip ruhsat fotokopisi isteyen bile oluyordu.
  • Şase no ile sorgulatın, plakaya güvenmeyim. Fakat şase no'yu herkes söylemeyebiliyor. Söylemenin ne zararı olabilir ben de bilmiyorum ama işleyiş bu şekilde malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Şase no ile sorgulatın, plakaya güvenmeyim. Fakat şase no'yu herkes söylemeyebiliyor. Söylemenin ne zararı olabilir ben de bilmiyorum ama işleyiş bu şekilde malesef.

Hocam arac kopyaliyorlar change olayi yani. Bir de esas sorun, pert araclara sizin sase noosu uzerinden parca cekiyorlar.
  • Biz 0 araç alıyoruz. Araç İstanbuldan alınıyor ve İstanbulda kullanılacak ama Antalya plakalı olacak. Neden boşuna trafik sigortasını yüksek ödeyelim ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZmir plaka yardım
    12 yıl önce açıldı
    Ankara-istanbul Eski Yol ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şunun için sordum arkadaşlar, geçenlerde yine bu forumlarda oto kiralamadan araçların alınıp ankara plaka takılarak üçkağıt yapılıyomuş.Ama dediğiniz gibi motor veya şase no ile sorgulama yaparsak bu gibi bir oyuna gelmeyiz sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.