Şimdi Ara

Istanbul dolu yağışı hazırlıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resimde görüldüğü üzere asayiş berkemal ancak sorularım var:

bu araçların sigortası dogal afeti karşılıyor mu?

Yoğun dolu yağısından sonra arac perte çıkar mı?

çıktı diyelim aracın fiyatı güncel fiyattan mı ödenir? Zira hergün araçlara zam geliyor

ve son olarak doğal afet zararında sigorta primi yükseliyor mu?

hep merak ettiğim bir konudur şimdiden teşekkürler

Istanbul dolu yağışı hazırlıkları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namaste. -- 8 Ekim 2020; 11:45:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkece sorunlarımız var. Dolu yağacak diye biri kapalı otoparka bırakmıştı aşırı yağıştan dolayı aracı sel hasarlı olmuştu. Yani neresinden tutsak elimizde kalıyor öyle bir durumdayız bu yüzyılda..

• Trafik sigortası karşılamıyor, genişletilmiş kasko poliçesinde dolu hasarının karşılandığı açıkça yazıyor. Standart kasko poliçesinde dolu hasarının karşılanıp karşılanmadığının poliçeyi okuyarak kontrol edilmesi gerekiyor. Hasarsızlığın bozulup bozulmayacağı ise ortaya çıkan maliyete göre değerlendiriliyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plf -- 8 Ekim 2020; 15:30:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyotacılar arabasına her türlü güvenmiş yalnız.Istanbul dolu yağışı hazırlıkları 

• benim aracımda full kasko var, bütün hasar ziyanı karşılıyor aslında ama sırf kaskoyla ve tamircilerle uğraşmayayım diye aracımın her yerini battaniye ile sardım. şimdi bir şey olsa aracın orijinalliği bozulacak satarken ölücü tipler binbir bahane ile fiyat kırmaya çalışacaklar, bir de tamircide sıra beklemek var vs. üç sene önceki dolu sonrası arkadaşımın arabası delik deşik olmuştu, tamir için iki-üç ay sonrasına gün vermişlerdi. elinden geleni yap takdiri Allah'a bırak derler buna rağmen bir şey olacaksa yapacak bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 8 Ekim 2020; 16:43:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.