Şimdi Ara

İstanbul Gaziosmanpaşa, Yenidoğan Mahallesi kültürel sosyo-ekonomik durunu nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bır aya kadar Muğla'dan İstanbul, Gaziosmanpaşa, Yenidoğan Mahallesi, Ordu cad. civarına taşınma gibi bir durumum var. Bu semtin durumu nedir? Gaziosmanpaşa deyince insanlar 3 adım kaçıyor. Siyasi olaylar, kavgalar, hırsızlık gibi olayların merkezi deniyor. İstanbul'a daha önce gelmedim ailemle taşınacağım. İstanbullu arkadaşlar bir yardımcı olurlarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: turan_gv

Arkadaşlar bır aya kadar Muğla'dan İstanbul, Gaziosmanpaşa, Yenidoğan Mahallesi, Ordu cad. civarına taşınma gibi bir durumum var. Bu semtin durumu nedir? Gaziosmanpaşa deyince insanlar 3 adım kaçıyor. Siyasi olaylar, kavgalar, hırsızlık gibi olayların merkezi deniyor. İstanbul'a daha önce gelmedim ailemle taşınacağım. İstanbullu arkadaşlar bir yardımcı olurlarsa sevinirim.

arkadaşım ben orda oturuyorum.dediğin olaylar gaziosmanpaşada değil gazimahallesi tarafında olmaktadır.yani sultangazi vs. gaziosmanpaşa içindelerdeki artık ayrıldılar ayrı ilçe oldular buraları.gaziosmanpaşa senin dediğin mekanlar genelde göçmenlerdir.trakya insanıdır.sarıgöl tarafında roman/çingenelerde oturmaktadır fakar onlarda uzun süredir buralarda ikamet etmektedirler ve zararları yoktur kimselere.şuanda onları da gaziosmanpaşadan başka semtlere dağıtmaktadırlar oturdukları yerler yani gaziosmanpaşa meydandan aşağısı sarıgöl ve aşağısı olan yerleri toki almıştır ve toplu konut yapılacaktır.her semtte her yerde olduğu gibi iyiside kötüsüde vardır illaki ama dediğim gibi ben burda doğdum büyüdüm herkes kendi halindedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

quote:

Orijinalden alıntı: turan_gv

Arkadaşlar bır aya kadar Muğla'dan İstanbul, Gaziosmanpaşa, Yenidoğan Mahallesi, Ordu cad. civarına taşınma gibi bir durumum var. Bu semtin durumu nedir? Gaziosmanpaşa deyince insanlar 3 adım kaçıyor. Siyasi olaylar, kavgalar, hırsızlık gibi olayların merkezi deniyor. İstanbul'a daha önce gelmedim ailemle taşınacağım. İstanbullu arkadaşlar bir yardımcı olurlarsa sevinirim.

arkadaşım ben orda oturuyorum.dediğin olaylar gaziosmanpaşada değil gazimahallesi tarafında olmaktadır.yani sultangazi vs. gaziosmanpaşa içindelerdeki artık ayrıldılar ayrı ilçe oldular buraları.gaziosmanpaşa senin dediğin mekanlar genelde göçmenlerdir.trakya insanıdır.sarıgöl tarafında roman/çingenelerde oturmaktadır fakar onlarda uzun süredir buralarda ikamet etmektedirler ve zararları yoktur kimselere.şuanda onları da gaziosmanpaşadan başka semtlere dağıtmaktadırlar oturdukları yerler yani gaziosmanpaşa meydandan aşağısı sarıgöl ve aşağısı olan yerleri toki almıştır ve toplu konut yapılacaktır.her semtte her yerde olduğu gibi iyiside kötüsüde vardır illaki ama dediğim gibi ben burda doğdum büyüdüm herkes kendi halindedir.

Teşekkürler arkadaşım tahmin ettiğim gibi. Ama emin olmamı sağladın.

• rahat ederseniz kardeşim.şimdi oturduğun yerde mahalleni sokağını bilemem ama genelde sakindir.inş. olurda gelirseniz yardımcı olcağımız birşey olursa yardım etmeye çalışırız.
  • Merhaba,

Bende dogma buyume Ordu Caddesindeyim. Zaman içersinde buyuk değişime ugramiş ve gun geçtikçe guzellesen bi okadarda nezih bir yer olmaya baslamiştir.
    Arkadasin dedigi gibi yeni yapilacak TOKİ konutlari ve Avrupanin en buyuk eglence parkiyla beraber bolgenin degeri en az iki kat artacaktir.Bolge halki %80 göçmen ve trakyalidir.
    Eskiden gazimahallesindeki olaylar yuzunden lekelenmiştir G.O.Pasanin adi.Cunku gopasa istanbulun alan ve nufus bakimindan en buyuk ilçelerinden birisiydi.Ama suanda Sultangazi diye ayrildi o kotu bolgeler.Yine biz bize kaldik. :)

Buraya geldiginizde yardima ihtiyaciniz olursa hiç çekinmeden mesaj atabilirsinz, elimizden geldigince destek olamya çalişiriz.
  • dikkat et oralara
  • Şanzelize kafe hakkında araştırma yaparsan biraz bilgi edinebilirsin

http://gidilecekmekanlar.blogspot.com/2012/11/sanzelize-cafe.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.