Şimdi Ara

TÜRKİYENİN EN TEHLİKELİ MAHALLESİ NERESİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
14.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

TÜRKİYENİN EN TEHLİKELİ MAHALLESİ NERESİ ?

(En Son Oy Tarihi: 24.8.2023)
Giriş
  • Hiçbirine gitmedim ama çinçin digerlerine göre daha tehlikeli sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türkiye'nin En Tehlikeli Mahallesi Hangisi?

Türkiye'nin hangi mahallesinin en tehlikeli olduğu konusunda bir fikir birliği bulunmamakla birlikte, bazı semtlerin diğerlerinden daha tehlikeli olduğu düşünülmektedir. Bu mahalleler genellikle yüksek suç oranları, yoksulluk ve sosyal sorunlarla ilişkilendirilmektedir.

Türkiye'nin en tehlikeli mahalleleri arasında genellikle Adana'nın bazı semtleri sayılmaktadır. Özellikle Adanalıoğlu Mahallesi, suç oranlarının yüksekliğiyle bilinmektedir. Yine Adana'da bulunan Seyhan İlçesi'nin Bahçelievler Mahallesi de tehlikeli bölgelerden biri olarak kabul edilmektedir.

Bunun yanı sıra, Eskişehir'in bazı mahalleleri de tehlikeli olarak değerlendirilmektedir. Bunlar arasında İstiklal Mahallesi, Gültepe Mahallesi ve Günyüzü Mahallesi yer almaktadır.

Türkiye'nin en tehlikeli semtleri listesinde İstanbul'un bazı bölgeleri de bulunmaktadır. Özellikle Fatih İlçesi'nin bazı mahalleleri, suç oranlarının yüksekliğiyle dikkat çekmektedir.

Genel olarak Türkiye'nin en tehlikeli mahallesi konusunda kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte, belirli bölgelerin diğerlerine göre daha tehlikeli olduğu düşünülmektedir. Bu mahallelerde suç oranları yüksek, sosyal sorunlar yaygındır ve yoksulluk seviyesi fazladır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim olduğum mahalle birader buraya bırak polisi pöh jöh bile girmiyo annadın mı
  • Etiler

• İnci sözlük?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

Benim olduğum mahalle birader buraya bırak polisi pöh jöh bile girmiyo annadın mı

Krdeş öksürüp duruyosun dikkat et

• hepsi birer şehir efsanesi gazi mahallesi hele efsane oldu hakkında rivayetler var yok tek gezemezsin vs vs dediğin gibi biryer yok

• Diyarbakır kaynartepe....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiyenin en büyük kampüsü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karabayır

• Trabzon - Çömlekçi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletin giremeyeceği yer yok. İstese darma dağın eder o efsane mahalleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: OCA

Hiçbirine gitmedim ama çinçin digerlerine göre daha tehlikeli sanırım

Bem çincin de 27 lira tuvalet parası ödedim di.Yikildi da kurtuldu millet.yada ben öyle biliyorum

• Eskişehir başlı başına değişik bi yer ama en tehlikeli yeri çinçinde bir evin odası kadar tehlikeli dir :) Konya'da biyer duymuştum ama aklıma gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metekhann

Eskişehir başlı başına değişik bi yer ama en tehlikeli yeri çinçinde bir evin odası kadar tehlikeli dir :) Konya'da biyer duymuştum ama aklıma gelmedi.

Allahın belası yeni mahalle.tam bir bataklık. Elinde mitralyözle gezecen orada.

• Adana kiremithane ve yenibey huriyet tehlikeli.

• Şifada ne var la??

• Burdaki mahallelerden birşey olmaz. Burayı ABD falan mi sandınızda tehlikeden bahsediyorsunuz ? Polisin giremeyeceği mahalle yok. Eline tabanca, çakı alan mahallelerdeki serseriler olunca o mahalleler tehlikeli mi oluyor ?

• Insanmodoff kullanıcısına yanıt
    Evet yeni mahallede var ama benim daha fazla duyduğum doğanlar dı.

• Çinçin insanlarıyla anlaştığınız zaman Ankara içerisinde seyahat için bulunmaz bir nimet.Her yere yakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metekhann

Evet yeni mahallede var ama benim daha fazla duyduğum doğanlar dı.

Yeni mahalle en tehlikeli yeridir.ben konya ereğliliyim.simdide eskişehir kuyubasinda çalışıyorum. Zeytinköyde de bulundum bir zamanlar.Askerde iken çinçin mahallesinde meşhur bent deresi vardı. Orada bir tuvalete 27 lira para vermek zorunda kaldım. Adamlar neredeyse beni baş aşağı çevirip ceplerimi dökeceklerdi.polis molis hak getire. Kimse yanaşmıyor.oraya elinde taramalı girecen sokaktaki ite kadar kim varsa temizleyip cıkacan.

• Insanmodoff kullanıcısına yanıt
    Hemşehri çıktım bende Ereğliliyim :) Akören(avren) li

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.