Şimdi Ara

İstanbul - Gelibolu Gidebilirmiyim Sizce tek basıma ilk uzun yol!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün konu açıştım araba kiralıcam diyordum.Kuzenle konustum tamam benim ehliyete yaparız dedi.Bende arkadaşlarla kararlaştırıp İstanbuldan Geliboluya yazlıgımıza gidicez.Buyuk ihtimal 4 kişi gidicez sizce gidebilirmiyim sorma sebebim kendime güveniyorum kasımın sonunda ehliyet alıcam ama araba kullanıyorum iyi nekadar babam vermesedeİlk uzun yolum olucak sizce kazasız belasız gidebilirmiyim bir sorun cıkabilirimi cıkarsa ne gibi sorunlar çıkar kafamda soru işareti kalmasını istemiyorum onun için soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RONALDO9 -- 3 Ekim 2009; 2:28:09 >

• Böyle böyle yeni neslin kendine güveni yok oluyo..
    Eğer kendine güveniyosan çık git bi sorun olursada hallet.. Eğer güvenmiyorsanda milletten alacağın cevaplarla güçle destekle gideceksen hiç gitme çünkü bi sorun çıkarsa o sorunu çözmeye çalışmak yerine bak bana orda sorun çıkmaz demişlerdi srun çıktı dönünce bi konu açıyimde fırça atıyim gibi bi mantıkta olman kaçınılmaz olur
  • git git bişi olmaz güven kendine ben cook yapmişdim zamanında
  • 300 Km molayla fılan gıderız heralde kısmetse bısey olmaz zaten aralıkta fılan gıdıcem sımdıden bı bakıyım dedım:)
  • ehliyetsiz yakalanırsan görürsün
  • gündüz gideceksen internette radarların ve çevirmelerin yeri yazıyor oralardan geçerken dikkatli ol ama gece gideceksen her türlü süprize açık ol

benden sana bi tavsiye daha yol boyunca sakın polisten korkma ve arabada polis hakkında konuşmayın yoksa en umulmadık yerde bile bulurlar sizi 5 senelik tecrübe söylüyor bunu dikkate al derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @msensoy arkadaşım neyin tecrübesi?yıllarca ehliyetsiz araç kullandın sanırım bari bi marifetmiş gibi burda anlatma milleti yalnış yönlendirip durma nedir yani ehliyetsiz araç mı kullanılır yaw nerde görülmüş şey adam bide özendiriyor gece gece adamı sinir etmeyin allahım ya
  • Tam 3-5 kilometre kala polis umarım ehliyet ruhsat sorar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Tam 3-5 kilometre kala polis umarım ehliyet ruhsat sorar

Sorsun ne olacak ki? arkadaş ehliyet alacağım diyor, araba kiralayacağız diyor. Sorun nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

quote:

Sorsun ne olacak ki? arkadaş ehliyet alacağım diyor, araba kiralayacağız diyor. Sorun nedir?

Kasımın sonunda alıcakmış ehliyeti

• yaşş gitme derim illa gitcem diosann arabada ehliyeti olan biri bulunsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

@msensoy arkadaşım neyin tecrübesi?yıllarca ehliyetsiz araç kullandın sanırım bari bi marifetmiş gibi burda anlatma milleti yalnış yönlendirip durma nedir yani ehliyetsiz araç mı kullanılır yaw nerde görülmüş şey adam bide özendiriyor gece gece adamı sinir etmeyin allahım ya

her zaman sölemişimdir arabayı ehliyet kullanmıyor ki 10 yıllık ehliyeti olan insan trafiğe çıkınca trafiği altüst ediyorsa kazaya sebebiyet veriyorsa ehliyet almış kaç yazarki önemli olan ehliyet değil arabayı kullanabilmek bu benim fikrim katılmamakta özgürsün ama karşındakine saldırmana ve ağır ithamlarda bulunmana hiç gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: msensoy

quote:

@msensoy arkadaşım neyin tecrübesi?yıllarca ehliyetsiz araç kullandın sanırım bari bi marifetmiş gibi burda anlatma milleti yalnış yönlendirip durma nedir yani ehliyetsiz araç mı kullanılır yaw nerde görülmüş şey adam bide özendiriyor gece gece adamı sinir etmeyin allahım ya

her zaman sölemişimdir arabayı ehliyet kullanmıyor ki 10 yıllık ehliyeti olan insan trafiğe çıkınca trafiği altüst ediyorsa kazaya sebebiyet veriyorsa ehliyet almış kaç yazarki önemli olan ehliyet değil arabayı kullanabilmek bu benim fikrim katılmamakta özgürsün ama karşındakine saldırmana ve ağır ithamlarda bulunmana hiç gerek yok

valla arkadaşım bi sürü kişi okuyor konuları ve insanları ehliyetsiz araba kullanmak marifetmiş gibi göstermek hiç hoş bişey değil ağır ithamlarda bulunmadım ben bi çok kişi okuyup ehliyetsiz kullanmak isteyebilir ki buda hiç iyi olmaz sadece bunu belirtmeye çalıştım ben orda

• quote:

quote:

İyi güzel söylüyorsunda isterse 20 yıllık tecrübesi olsun ehliyeti olmadan trafiğe çıkmamalıdır. Bu ehliyeti de boşuna koymuyorlar heralde

• konuyu tam olarak açıklamadığımdan marifetmiş gibi gözükebilir haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

quote:

İyi güzel söylüyorsunda isterse 20 yıllık tecrübesi olsun ehliyeti olmadan trafiğe çıkmamalıdır. Bu ehliyeti de boşuna koymuyorlar heralde

şu anki ehliyet boşuna bence neden die soracak olursan sınavda sağlık sorusu var bi kaza olsa merak ediyorum kaç ehliyetli sürücü o anda müdahale edebilir trafik sorusu var acaba kaç ehliyetli sürücü kırmızı ışıkta geçmiyor yada emniyet şeridini işgal etmiyor motor desen araba bozulunca servis çağır gelsin alsın ben ne uğraşıcam dior insanlar pekii sölermisin bana şimdi bu aldığımız ehliyet kağıt parçasından başka ne ifade ediyor

• hayatta okul okuyunca noluor ki ondada eğitim alıosun bundada bi eğitim alıorsun ama yararlı ama yararsız bu böledir mecbursun bazı şeylere elden bişey gelmiyor.onun için ehliyetsiz kimse araba kullanmasın devleti boşyere zengin etmeyelim diyerek konuyu kapatalım..arkadaşımızada ehliyetsiz araba kullanmamasını söyleyelim ki devlet para kazanmasın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

quote:

Kasımın sonunda alıcakmış ehliyeti

quote:

Orijinalden alıntı: RONALDO9

300 Km molayla fılan gıderız heralde kısmetse bısey olmaz zaten aralıkta fılan gıdıcem sımdıden bı bakıyım dedım:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.