Şimdi Ara

İstanbul Halı Saha Rakip Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi çapımızda 25 yaş ortalamalı arkadaşlarımla kurduğumuz halı saha takımımız var. Farklı takımlarla maç yapmak istiyoruz. İçimizde kendini bilmez, kavgacı ruhlu kimse yok, maçlarımız seviyeli ama hırslı geçer ve karambol futbolu oynamıyoruz Maç yapmak isteyen arkadaşlar/abiler varsa her zaman rakip olabiliriz

Takımımızın resmi Facebook adresi :www.facebook.com/nuripasask

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmeLeStar -- 22 Eylül 2015; 8:24:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendileriyle maç yaptık. Son derece centilmence geçti maç. Malesef kaybettik artık rovanşa inşallah.

• ben biraz yaşlanmışımdır fakat teknik direktörlüğü yapabilirim diye düşünüyorum lütfen iletişime geçin ilgiliyseniz.

Hayırlı akşamlar.
  • http://www.rakipbul.com Bu siteye baksana bir hocam.

Bu arada siteyle hiç bir alakam yoktur sadece bilgilendirme amaçlı attım linki.

• hocam bu rakipbulda 18 yaş altında oyuncu oynatabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

Kendileriyle maç yaptık. Son derece centilmence geçti maç. Malesef kaybettik artık rovanşa inşallah.

Bizim için de çok güzel bir maç oldu. Rövanşı kesinlikle yapalım ama bu sefer siz deplasmana gelirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Brooda

http://www.rakipbul.com Bu siteye baksana bir hocam.

Bu arada siteyle hiç bir alakam yoktur sadece bilgilendirme amaçlı attım linki.

Rakipbuldaki sistem benim kafama yatmadı maalesef. Takımların oynadıkları maç sayıları çok orantısız. Diger halı saha turnuvalarına katılacağız :)

• Şimdi bizim takımı ile oynasak kesin kan çıkar, kendini bilmez, bencil, agresif ne kadar adam varsa aynı takımdayım. Birde yaş ortalaması 30, ayrıca 3 kişi inşaatçı. Lanet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Şimdi bizim takımı ile oynasak kesin kan çıkar, kendini bilmez, bencil, agresif ne kadar adam varsa aynı takımdayım. Birde yaş ortalaması 30, ayrıca 3 kişi inşaatçı. Lanet olsun

Yoksa halısaha maçlarından zaman bulamayıp mangala gelemiyomusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Şimdi bizim takımı ile oynasak kesin kan çıkar, kendini bilmez, bencil, agresif ne kadar adam varsa aynı takımdayım. Birde yaş ortalaması 30, ayrıca 3 kişi inşaatçı. Lanet olsun

Yoksa halısaha maçlarından zaman bulamayıp mangala gelemiyomusun

Ahaha Hocam mangal mı maç mı ? deseler mangal derim Şu sıralar günleri denk getiremedim yoksa kaçırmam

• Mesajım dursun şurda bakalım, Anadolu yakası
  • Neden kan çıksın ya maçı hayatta kalan tek takım kazanmayacak sonuçta

• Yok mu İstanbul'dan bir rakip koca konu dışı bölümünde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.