Gezicilerin zamanında karşı çıktığı her proje Türkiye nin kalkınmasında önemli rol oynuyor. |
İstanbul Havalimanı'nın Dünyada 1 Numara olması (3. sayfa)
-
-
Batı Anadolu'nun yedek meydanı. Birçok şehre konumundan dolay ulaşımı çok kolay, etrafında ki karayolları çok kaliteli. Misafirlerimizi oradan alıp gelmek izmir, Antalya, İstanbul gibi çok yoğun havalimanlarına gitmekten çok kolay. Severek kullanıyoruz.
-
Avrupa yakasında oturan arkadaşım Sabiha Gökçene gitmek oraya gitmekden daha kolay diyordu en son ama tabi şimdi metro açılmış heralde baya kolaymış artık.Dağa havalimanı yap ulaşım iyi olmasın saçmaydı.Bu tarz şeylere takılan ağır işsizdir zaten banane isterse 10 Tane yapılsın bana ne zararı var ne faydası var ben ona bakarım.Keşke Atatürkü kapatmayıp 3 Tane olsaydı benim eleştirdiğim nokta buydu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 28 Ağustos 2024; 12:15:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
düşünsene;
"İstanbul Havalimanı'ndan ekonomiye 80,7 milyar euro katkı" sağlayan
bir kurumun ortağısın ama vergi rekortmenleri listesinde şirketinin adı yok :)
-
Tek adam cani ne istiyorsa yapti sonucuna hepimiz katlaniyoruz
Şu tavra da hastayım;
Genco; beğenince ve alkışlayınca mı kullanma hakkımız olsun istiyorsun?
Siz kim oluyorsunuz da buna karar veriyorsunuz?
-
-
Bu havalimanına ihtiyaç var mıydı çok tartışıldı zamanında. Ama Yİ ile yapılan 3. havalimanı 5'linin 4'ü (şimdilerde Kolin çekildi tabi 3 kaldılar İGA'da) itirazları ve telkinleri ile Atatürk'ün kapatılması şartı ile verilebildi. Yoksa yapmıyorlardı. Tüm Atatürk ve Sabiha'nın bir kısmını buraya divert etme şartı istendi.
-
Zaten insanların gıcık kaptığı nokta orası mesela Sabiha Gökçenden iç hatlarda Türk Hava Yolları yok bildiğim kadarıyla Türk Hava Yollarıyla seyahat etmek istiyorsan ta karşıya gitmek zorundasın deniliyor bu terz şeyler eleştiridir yoksa 4 Tane yapılsın Koca istanbul burası 20 Milyon şehire 3 Tane havalimanı olmalı Muğlada bile iki Tane var biri dalaman biri bodrum.İnsanlar neyi eleştirmesi gerektiğinide bilmiyor sırf eleştiri olsunda nolursa olsun Hükümet her seferinde bunu muhalafete karşı silah olarak kullanıyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 28 Ağustos 2024; 15:21:55 >
Hocam Londra'da 6 tane havalimanı var.
3 tanesinde bildiğim kadarıyla 4'er tane runway var. Diğerleri küçük. 1 ya da 2 runway'li. Hepsi de işliyor.
Kimine Lowcost havayolları geliyor (wizz, ryanair, pegasus vs ) 3 tane büyük olana genelde büyük büyük havayolları geliyor.
Bir yük dengelemesi yapmışlar. Mis gibi çalışıyor hepsi. Ve kamu yararı gözetiyorlar.
Bizimkiler ise "1 tane olsun, en büyük olsun, bizim olsun, b*k gibi de para kazansın biz de nemalanalım" derdinde.
Burdaki partizanlar da "nesini çekemiyorsunuz" diyorlar.
Bunlara bir şey anlatmak zor.
-
Yedek meydan, yoğunluk hesabı ile yapılmamış olsa gerek. İstenmeyen olası durumlarda Hava araçları güvenliği için diye düşünüyorum. Çok beğeniyoruz, ulaşımı o kadar kolay ki. Bulunduğu lokasyonda çok fazla çevre illere ulaşımı dolayısıyla hizmeti var. Yakın zamanda İzmir de orman yangınlarında bu havalimanı kullanıldı. Böylesine büyük coğrafyamıza daha fazla yapılmalarını diliyorum.
Yedeğin ne olduğundan haberin vardır Di mi? :)
-
Ayrıca Zafer havalimanımızın etrafında yapılmış muazzam yollar ile oraya erişim çok rahat. Umarım sayıları daha da artar ki kalkınmanın anahtarı olan ulaşımımız çeşitlenerek gelişir .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam gelecek projeleri diyince akliam Muharrem Ince ve ekibi geliyor ama adama sans vermedi bu Dersimli Kemal ve Cetesi. HALK desen zaten ellerine tas verip su evde pavyoncular yasiyo taslayin deseler HALK taslar. Biz nasil bu ulkeyi duzluge cikaricaz bilemiyorum, umudumu kaybettim gercekten.
Bu iktidarla, bu ortaklari Dersimli Kemal gillerle ve bu HALK ile olmaz. Buina nasil bi care bulmaliyiz acaba?
Halk'i bilinclendirmek lazim bu sart, ama bu bilinclendirmeyi iktidar ortagi olan sahte muhalefet yaptirtmiyor. E hukumetin zaten keyfi yerinde. O zaman nasil olacak bu is?
2028'de Muharrem Ince ve Umit Ozdag'i yonetime getirsek, bir de bunlari gorelim. En azindan omuzlarindaki sorumluluktan dolayi 4-5 yil cok dikkatli idare etmek zorundalar. Olmadi sonra bunlari da degistiririz.
-
Gereksizlik sıralamasında mı birinci olmuş?
-
merkez bankasının rezervleri yine 10 milyar dolara düştü dolar çıkmasın diye sattıkları için
oraya da biraz göndersinler yoksa kur şoku yiyecek halk artık uçak yerler
-
Yakın çevremde bir adet askeri ana, bir adet askeri yedek meydan, bir adet sivil uçuşlara da açık yüksek öğretimin hava alanı, bir adet T.H.K hava tesisleri ve meydanı, bir adet özel sektörün özel uçaklar için serbest kulesiz meydan açmayı planladığı olmak üzere yoğun bir havacılık tesisleşmesi var. Muhtemelen devletim bana bunlar zarar yazıyor kapatayım gitsin demiyordur diye tahmin ediyorum. Ülke genelinde 5-6 büyük havalimanımızın işletmeleri parasını kazansa diğer yerlerimizi sanırım amorti edebiliyordur.
CumhuriyetyoutubeAtatürk Havalimanı'nın son hali: Bu ihaneti tarih unutmayacakhttps://www.youtube.com/watch?si=Rsl4tkMGzWGjYgp0&v=vFW96VetHhQ&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Dünyanın en büyük sarayıda bizde nabeeer
Onu bunu bilmem evimin önünde İstanbul havalimanına giden metro var ve son seferi 00:40. Böyle büyük bir havalimanında gece ulaşım yok.
Ayrıca seferler 20 dakikada bir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 29 Ağustos 2024; 1:29:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X