Burada kapatılması için bir sebep göremiyorum, siz sadece neden yeni havalimanına ihtiyaç vardı sorusuna yanıt vermişsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul Havalimanı'nın Dünyada 1 Numara olması (2. sayfa)
-
-
5'li çeteye peşkeş çekilen Kütahya Zafer Havalimanı'da dünyanın 1 numarası maşallah
-
Havalimanı 1nci olsun, bundan gurur duyarız ama şehir içi bir bilet 3-4 bin liradan aşağı yok. Eskiden bana ne faydası var diyenlere kızıyordum ama mevcut koşullarda haklılar diyorum. Yine de olması olmamasından iyidir tabi..
-
Dostum merak etme kazanacak aday olan Fazil Say 2028'de Cehape tarafindan onunuze getirildiginde, sizler yine muhalefeti cigneyip Fazil Say'a oy verip sonra da aglayacaksiniz. Ama neden kaybettik diye degil, bu Halk neden Fazil Say'a oy vermedi diye aglayacaksiniz. Zaten bu yuzden bizim halk adam olmaz.
-
80 milyar yüz bin baloncuk nereye gitmiş peki
Nereye derman olmuş. Nerede kullanılmış.
Onuda söyleyin hadi......
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- atatürk havalimanı da cok yüksek bir trafige sahipt
- ucak gecis ücretleri yıllardır güncellenmedi, ucaklar türkiye havasahasını kullanınca cok ucuza ucuyorlar, ülke yol gecen hanı
- diger tüm havaliimanı trafikleri 3. havalimanına kaydırılmış durumda. sırf daha cok ucus olsun diye hersey yapılıyor.
- rusyada savas var
-
Big Mac 750 tl 22 dolar ediyor dünyada hangi havalimanında böyle bir fiyat var ?
-
AHL neden kapatıldı, açıklayabilecek olan var mı?
335 tl ye su satılırsa tabii 1 numara olur dünyada
-
Atatürk havalimanı 2018 yolcu sayısı 68.346.784 kişi, öyle ucuyor kaçıyorluk bir fark yok ortada. Problemi Sabiha Gökçen'e yeni pist açarak çözebilirlerdi.
-
Öyle iyiyiz böyle iyiyiz tamam kabul de bize faydası nedir?
Dolar niye yükseliyor hala?
IST havalimanı sıradan yolcu için zaman kaybı. Bu kadar lükse gerek var mı? Bu kadar mı zenginiz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
adam neyle övünüyor;
hali hazırda bir havaalanı var.
hükümet , bunu kapatıp daha büyüğünü özel bir firmaya yaptırıyor!
firmaya diyorki;
*sen bana 25 yıl kira öde!
*tüm kar sana kalsın!
yani eski alanda tüm kar devletime kalırken
yeni alanda tüm kar özel bir şirkete aktarılıyor!
bu firma ne kadar kazanıyor bilinmiyor!!!
bu firma vergi ödüyormu, bilinmiyor!!!
ülkem bundan ne kazandı, kimse bilmiyor!!!
adamlar bununla övünüyor!
-
Kiralar da erteleniyor :)
-
Tamam da bu mega projeler neden türkiyede yaşayan T.C vatandaşı olan dünya kadar vergi ödeyen insanların cebine pozitif olarak yansımıyor? Halk sokakta peynir kuruyemiş alamıyor memleketine otobüsle arabayla bile gidip gelemiyor ay sonunu getiremiyor? Bu mega projelerin ülkemize katkısı yok mu? Peki bu mega projelerin 50 yıl önce olmadığı ülkemizde nasıl insanlar bolluk refah içinde yaşıyordu? Emekliler emekli ikramiyesiyle 1 yazlık alabiliyordu bahçeli? Araba almak asgari ücretlinin bile rahat erişebildiği dönemdi?
-
Kısa bir özeti...
Zaten Atatürk ve Sabiha Gökçe havaalanları dünyanın en önemli havaalanlarıydı.
Atatürk Havalimanı kapatıp, ardından Sabiha Gökçen Havalimanının önemli uçuşlarını yeni havalimanına ekleyip,
yeni havaalanının uçuş ve yolcu sayısını arttırdık diye ancak cazgırlık yaparsınız.
tr.m.wikipedia.orgDünyanın en büyük havayolları - Vikipedihttps://tr.m.wikipedia.org/wiki/D%C3%BCnyan%C4%B1n_en_b%C3%BCy%C3%BCk_havayollar%C4%B1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 27 Ağustos 2024; 20:26:36 > -
Ülkeye dair en ufak pozitif şeye tahammülü olmayanlar yine fazla mesai yapıp bolca karalamışlar.
Ermeni, Yunanda böyle yatırım olsa hayranlık duyacak tipler sırf iktidardan nefret ediyorum diye otomatik muhaliflik uğruna olamaz yaaaaa, çok kötü hava limanı hede hodo diye saçmalıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ensonhaberKılıçdaroğlu'nun Sabiha Gökçen Havalimanı sözleri yeniden gündemdehttps://www.ensonhaber.com/gundem/kilicdaroglunun-sabiha-gokcen-havalimani-sozleri-yeniden-gundemde
Cazgırlık acaba nerede???
Böyle vizyon sahibi bir muhalefet olunca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X