Şimdi Ara

İstanbul için kar tahminleri (Gönüllü Meteorologlar) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
27
Favori
38.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beylikdüzünde heryer Bembeyaz oldu Son 2 3 saattir aralıksız yağıyor sanırım bi 5-10 santim kar bitirmiştir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dk içinde öyle bi kar yağdıki heryer bembeyaz oldu şuan sarıyerde çok kuvvetli bir tipi var
  • kemerburgaz gokturk yagis 2 saattir devam ediyor 1-2 cm kadar tuttu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kar yagmayacak diyen arkadaslari simdi merak ediyorum:) yuklu konveksiyonel oluyor iste

• quote:

Orijinalden alıntı: Orçun Bostancı

Ne dediysem o! 4 gün önceden bu uyarıyı yaparak ne denli haklı olduğumu çıkardım. Mac tatil olabilir demiştim :) bu gece kar daha da yoğun yağacak yarın bembeyaz bir istanbula uyanacagiz :)

Aynen kardesim aynen

• Üsküdar çok az yağdı ve eridi Orçun'un haritada işaretlediği dek bölgelerine yağıyor sanırım.

• bulgurluda hicbirsey yok yerler tertemiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

perşembe durum nedir accuweather 60 cm kar gösteriyor ama pek inandiridi gelmedl
    edit: istanbul burhaniyede yere 1 kar tanesi bile düşmedi 4
    saattir

60 cm mi? yanlış görmüş olmayasın

forecadan kar durumuna bak bir de istanbulda mahalle farkı yağışı değiştiriyor.

http://www.foreca.com/Turkey/Istanbul?tenday

• Çekmeköy de sıfır kar

• quote:

Orijinalden alıntı: sedate

Kar yagmayacak diyen arkadaslari simdi merak ediyorum:) yuklu konveksiyonel oluyor iste

Haklısın Üsküdarda bir başladı yerin bembeyaz olması iki dakika bile sürmedi tam da bize neden yok diye hayıflanıyordum.

• Şu anda radarı açamıyorum arkadaşlar bantlar ne yöne gidiyor pek fikrim yok ama ozell beylikduzu hattını söylemiştim sonra Kağıthane hatti ile umraniye hattı demistim. Şu anda umraniye hatti haric tahminim tam 12 den isabet
    İlerleyen saatlerde anadolu yakasında da yoğun kar yağışları olacak

• Evet sanırım bu sefer tutturduk

Arada maç da kaynadı ama sağlık olsun, belki böylesi daha hayırlı olur.

Cephe yağışı yine beklenenden önce bitti ama DEK yine yapacağını yaptı. Bu saatten sonra sabaha kadar ne yağsa tutar. Yarın rüzgar poyraza döneceği için anadolu yakasıyla beraber avrupa yakası da aralıklarla kar almaya devam eder, DEK artık nereye vurursa. Sıcaklık yeterli olmadığından yağış kesildiğinde erimeler olacaktır haliyle. Perşembe cuma biraz ısınma var, allah kerim artık zaten verilere falan bakmıyorum, yağan karın tadını çıkartıyorum.
  • ümraniye yerler temiz ay manzarasında yıldızları izliyorum
  • quote:

Şu anda radarı açamıyorum arkadaşlar bantlar ne yöne gidiyor pek fikrim yok ama ozell beylikduzu hattını söylemiştim sonra Kağıthane hatti ile umraniye hattı demistim. Şu anda umraniye hatti haric tahminim tam 12 den isabet

Pendik için ne diyorsunuz?

3 saat önce falan çatıları doldurdu sonra durdu yağmıyor o saatten beri.

tatil olmaz mı yarın

• quote:

Şu anda radarı açamıyorum arkadaşlar bantlar ne yöne gidiyor pek fikrim yok ama ozell beylikduzu hattını söylemiştim sonra Kağıthane hatti ile umraniye hattı demistim. Şu anda umraniye hatti haric tahminim tam 12 den isabet

Orçun abi yoğun kar yağışı denildi. Ama kar bile yağmıyor adam akıllı gece'ye doğru etkisi arttıracak mı acaba ?
  • quote:

Abi zonguldak bu gece yağış alırmı 1 saat öncesine kadar fırtınalı şiddetli kar yağışı vardı. Bu gece doldururmu acaba sabaha kadar.

Edit: yazmamla dışarıda yağışın yoğun biçimde başlaması bir oldu Ne ara başladıda şiddetlendi yav en fazla 2 dk olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxyDogy -- 10 Aralık 2013; 23:16:12 >

• istanbul avrupa yakası bağcılar,bahçelievler,güngören civarında bişey yok

beyazıt ne durumda gerçi oraya da yağmıyordur
  • Romanya radarı DEKler gelmeye devam ediyor
     İstanbul için kar tahminleri (Gönüllü Meteorologlar)
  • orcun bey hala soruma yanıt vermedıniz

hava tahminlerini ilk mesajda yayınlasanızda bizim icin bakmak daha kolay olsa olmaz mı
    @Orçun Bostancı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurb3 -- 10 Aralık 2013; 23:35:11 >
  • ataşehirde gram kar yok
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.