Şimdi Ara

İstanbul için kar tahminleri (Gönüllü Meteorologlar) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
27
Favori
38.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "yoğun kar yağışı" başladı :( çok fena yağıyor ya var ya :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

Ben karı seviyorum

Vurmayııııığğğn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrianRoscoe

"yoğun kar yağışı" başladı :( çok fena yağıyor ya var ya :S

• İstanbul Maslak pert. Oto sanayiye kar lastiği olmayan gelmesin yokuşları çıkamıyor araçlar.
  • Esenyurt-Bahçeşehir yağışlı şuanda, gün içerisinde ve yarın devam edecek mi bu kar?
  • Cepesel yagis alabilecekmiuiz bugun aksam saatlerinde ? Orcun bey durum guncellemesi yaparmisinuz

• Bursa Nilüfer' dün gece yoğun yağdı , yaklaşık 8-10 cm gibi . Valilik Okulları 1 gün süre ile tatil etti.

An itibari ile çok bulutlu hafif serpinti mevcut .
  • Kartal an itibari ile feci durumda tipi var. Görüş mesafesi çok düşük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göztepe

• Selamlar
    Avrupa yakasında sabah saatlerine kadar etkili olan DEK yağışları bizler için mükemmel arşiv değerinde. Bıraktığı yağış bakımından ve etki alanı olarak ege bölgesine kadar DEK bantları uzanıyor neredeyse.
    Sistemin tadını çıkarın zira yarın yağış suku kara dönebilir. Bu arada facebookta İstanbul Hava Tahmini sayfasından da bizleri takip edebilirsiniz. Ben, Zafer Yüce, Serkan Sezenoğlu, Karhastası Hakan, Hakan Güven ve Ahmet Kavasoğlu tam kadro oradayız.
    Bu forum ile daha çok ben ilgilenicem facebook sayfamızda diğer arkadaşlarımızlada irtibata geçebilirsiniz
    Bir kaç gündür atmosfer sevdasına çok yoğunum telefon mesajlardan çökmek üzere bu sebeple gerekli gördüğüm uyarıları yaptıktan sonra cok fazla yazmıyorum sorularınız varsa her zaman buradayım
    Saygılar
    Orçun Bostancı

• DEK gün içinde devam edecek. Cephe girmeye başladığı anda sıcaklık yükselişi kaçınılmaz keyfini çıkarın umarım yağış bantlarından birine denk gelirsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Orçun Bostancı

Selamlar
    Avrupa yakasında sabah saatlerine kadar etkili olan DEK yağışları bizler için mükemmel arşiv değerinde. Bıraktığı yağış bakımından ve etki alanı olarak ege bölgesine kadar DEK bantları uzanıyor neredeyse.
    Sistemin tadını çıkarın zira yarın yağış suku kara dönebilir. Bu arada facebookta İstanbul Hava Tahmini sayfasından da bizleri takip edebilirsiniz. Ben, Zafer Yüce, Serkan Sezenoğlu, Karhastası Hakan, Hakan Güven ve Ahmet Kavasoğlu tam kadro oradayız.
    Bu forum ile daha çok ben ilgilenicem facebook sayfamızda diğer arkadaşlarımızlada irtibata geçebilirsiniz
    Bir kaç gündür atmosfer sevdasına çok yoğunum telefon mesajlardan çökmek üzere bu sebeple gerekli gördüğüm uyarıları yaptıktan sonra cok fazla yazmıyorum sorularınız varsa her zaman buradayım
    Saygılar
    Orçun Bostancı

Hocam anadolu yakasindayim. yagis daha surecekmi deklerin sonu geldi sanirim? cephe yagisi gelme ihtimali var mi?

• Kar falan kalmadı erenköyde

Yağacakmı gün içinde yada gece ?

• görüp göreceğimiz kar buymuş demek geçen sene şubattaki gibi kar bekliyordum ama yalan oldu ne yazık ki artık darısı ocak şubata
  • Fatihteyim şu anda tüm gece aralıksız yağdı neredeyse.. Şu anda da devam ediyor yağış pek ara vermedi zaten. Ama sabah 8 9 civarıydı sanırım bir ara sağanak yağmur yağdı sonra tekrar kar yağdı çok acaio hava olayları oluyor gök gürlemeler yıldırımlar filan karlı havada pek alışık olduğum şeyler değil bunlar.
  • DEK ler akşam saatlerine kadar devam edecek arkadaşlar şu an anadolu yakasına da bir bant giriyor Beykoz yönünden ama sanki o da avrupa yakasına doğru meylediyor. Takibe devam

• Soğuk hava ile sıcak cephenin karşılaştığı durumlarda ve bu gibi soğuk hava sıcak deniz karşılaşmalarında sık sık gökgürültülü kar yağışları görülmesi normaldir. Yalnız cografyamızda nadir oldugu için garip gelebilmektedir. Biz havadelileri ve kar sevdalıları için inanılmaz güzellikte hava olayları bunlar

• Orçun Bostancı kullanıcısına yanıt
    Yarın okulların tatil olma durumu yok yani?
  • akşam ve gece avrupa yakası yine tatminkar yağışlar alacak gibi sanki
  • Orçun Bostancı kullanıcısına yanıt
    okulların tatil olma ihtimali nedir

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.