Şimdi Ara

İstanbul için kar tahminleri (Gönüllü Meteorologlar) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
27
Favori
38.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu haftadan sonra 10-15 günlük durgunluk olması söz konusu. Her sene olduğu gibi yine ocak ve şubat aylarında kar yağışlarına tanıklık edeceğiz. Bu sene soğuk taraftayız şartlar müsait kış çetin geçecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orçun Bostancı

Dün gece İstanbul'da yaşanan kar fırtınasından muhteşem görüntüler..
    http://instagram.com/p/hwk3tCmOQ2
    http://instagram.com/p/hw-14yt_Es/

Sesi açarak tüketiniz

Hocam bu gece yarın okulları tatil edecek kadar yagış olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• samsungr522tr S kullanıcısına yanıt
    Peşin hükümler verdin ve yanlış çıktı kabul et. Üsküdarda oturuyorum bembeyaz kar örtüsüne uyandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Hala kar yağar mı diye soruyorsunuz. İstanbul'a kar geliyor demelerinin nedeni 2 yağmur bile yağsa kitlenen trafiğe karşı önlem almaktı. Bugün bile özel araçlarınızı kullanmayın diye haberleri gördüm..

Kar mar yağmayacak, boşuna heveslenmeyin.

Akşam saatlerinde ısının düşmesiyle ki 0 derecenin altını göremeyecek, yağışlar kar gözükecek ama öyle çıkıp da kar topu oynayacak kadar bile kar yağmayacak. Yüksek kesimlerde beyaz bir örtü olur belki o kadar...

Boşuna kar geliyor diye millete heves ettirdiler.

Evet dostum tahminlerin iyi tutmuş diyecektim tahmin bile değil kesin yazmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Orçun Bostancı

Kar sebebi ile koskoca şampiyonlar ligi maçı tatil olmuşken
    Sahil şeridinde dahi ortalama 5 cm kar varken
    Kadıköye bile kar yağmışken
    Bu sabah kardan dolayı Avrupa yakasında yaşayanlar işlerine ve okullarına gitmekte zorlanmışken
    Sen ne konuşuyorsun dostum ?
    Twitterda ve Facebookta bugün paylaşılan milyonlarca kar fotoğrafı var hem de bu yağış öyle etkisiz türden değil görüş mesafesinin 50 metreye düştüğü anlar oldu şimdi videoda ekleyeceğim dün akşama ait kar fırtınası görsün gözlerin

Benim yazdıklarımı çarpıtmadan yazsana

Ben okullar için tatil dedim. Tatil oldu mu ? OLMADI
    Kadıköy'e kar yağmaz mı dedim ki ben bunu söylüyorsun ?

Kadıköy'de nerede 5cm kar var ?

İstanbul için kar tahminleri (Gönüllü Meteorologlar)

Ben sabah millet işine gücüne girerken zorlanmayacak mı dedim ki bunu söylüyorsun ?

Yani ilkokul çocuğu gibi ben ne demişim sen gelmiş üste çıkmak için yok şöyle olmadı mı yok böyle olmadı mı.. Komik duruma düşünüyorsunuz yapmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

Peşin hükümler verdin ve yanlış çıktı kabul et. Üsküdarda oturuyorum bembeyaz kar örtüsüne uyandım.

Kar örtüsüne uyanmayacaksınız lafını salı gecesi attım salı günü için ? Kafan mı iyi arkadaşım ? Salı günü Üsküdar'da bembeyaz örtüye mi uyandın ?

Ne dedim de yanlış çıktı ?
  • quote:

quote:

Kar örtüsüne uyanmayacaksınız lafını salı gecesi attım salı günü için ? Kafan mı iyi arkadaşım ? Salı günü Üsküdar'da bembeyaz örtüye mi uyandın ?

Beyler arkadaşı üzmeyin hatasız kul olmaz

• quote:

quote:

Kardeşim senin sorunların mı var? Dedin ki kar İstanbul'u fazla etkilemeyecek kıyı kesimlere doğru düzgün kar yağmayacak sadece yüksek kesimlerde örtü oluşacak. Bunları salı günü için falan demedin kar yağışı abartıldı dedin.

Ayrıca evillol u anlamını bilmeden kullanma çok itici duruyor.

• Orçun kardeşin de evinin önü fırtınadan kapanmış millet. Allah akıl fikir versin valla

@Orçun Bostancı
  • quote:

Orçun kardeşin de evinin önü fırtınadan kapanmış millet. Allah akıl fikir versin valla

@Orçun Bostancı

Çok boş konuşuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzbeyyy

quote:

Orçun kardeşin de evinin önü fırtınadan kapanmış millet. Allah akıl fikir versin valla

@Orçun Bostancı

Çok boş konuşuyorsun

Yanlış hesaptan mesaj attın sanırım orçun kardeş ?

• gauloisesss G kullanıcısına yanıt
    Tuna Müller hoşgeldin.

Wow'daki mesajın için tebrik mesajı attım ama atıldın herhalde görmemişsin. Zaten adamlar demokratik olduklarını iddia etmiyorlar, aksine ilgi alanına "diktatörlük" yazabilen bir site denetçisinden bahsediyoruz :)

Herneyse keyifli forumlar.

Emre Sarıyer
  • Siz değerli forum arkadaşlarımı burada görmek ve günden güne transferlerin çoğalması beni nasıl mutlu ediyor anlatamam birlikte nice güzel kışlara bol kar yağışlarına sevgilerimle...

YaĞıZaLP SoNCuL

• Yeter vurmayın öldü artık.

Bloklayın geçin onla mı uğraşcaz güzelim konuyu ne hale getirdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: albaye

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrianRoscoe

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim senin sorunların mı var? Dedin ki kar İstanbul'u fazla etkilemeyecek kıyı kesimlere doğru düzgün kar yağmayacak sadece yüksek kesimlerde örtü oluşacak. Bunları salı günü için falan demedin kar yağışı abartıldı dedin.

Ayrıca evillol u anlamını bilmeden kullanma çok itici duruyor.

Kıyı kesimlere nerede doğru düzgün kar yağdı ?

Neyi nerede kullanacağımı sana mı soracağım la ?

Bembeyaz kar örtüsüne uyandım diyorsun. Ben onu salı günü için dedim. Salı günü mü beyaz kar örtüsüne uyandın ? Bi cevap ver bakim doğru dürüst ?

İşimiz gücümüz yok ilk okul bebelerine laf yetiştiriyorsuz işe bak

tatil olur mu bu gece kar yağar mı ?

İlk önce şunu ekleyim valiliğin yaptığı açıklama:

İlimizde ölçülen en yüksek kar kalınlığı, İstanbul’un Kuzey kesimlerinde 5 cm olup diğer bölgelerde 5 cm’in altındadır.

Dediğimin aksine kar mar gelmedi. Akşam ajanslar da bile trafikte İstanbul'da kardan dolayı ekstra bir yoğunluk olmadığı belirtildi.

Akşam yarına kadar kar yağacak tabii ama yarın yine öyle yolları kapatacak kadar kar mar yok. Daha bu akşam çıkan raporu yazana göre diyorum bunu. Burada çocuklar gibi kar sevdalıları gibi etraftan public sitelerden gördüklerine göre tahmin yapanlar gibi değil...

Uluslararası şirketlerin iş hadlerine göre 24 saat içerisinde yüksek ihtimalli hava muhalefetlerinin durumunu öğrendikleri özel şirketler var. Kaçınız burada bunu biliyor, sanmıyorum bile..

Yarın tatil olayına gelince bu kardan dolayı olmayacaktır. Çünkü yine tatil edecek kadar kar yağmayacak. Ama bugün 5 çocuk yaralandı haberi çıktı haberlerde.
    http://www.aktifhaber.com/merdivenler-buzlaninca-5-ogrenci-yaralandi-900184h.htm

Ek olarak okullarda dersler de yapılmadığı için belki valilik bu nedenlerden dolayı gece tatil yapabilir. Ama şahsi görüşüm yapmayacağı yönünde. Yapsa dün yapardı.

Nerede en yüksek kar kalınlığı 5 cm ya sallama http://gundem.milliyet.com.tr/dikkat-meteorolojiden-15-ile/gundem/detay/1805859/default.htm

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25333432.asp

"Dün akşam saatlerinde İlimizde başlayan kar yağışının bugün ve yarın da nispeten hafifleyerek devam edeceği tahmin edilmektedir. İlimizde ölçülen en yüksek kar kalınlığı, İstanbul’un Kuzey kesimlerinde 5 cm olup diğer bölgelerde 5 cm’in altındadır.

Neyi sallıyorum ? Sen kimin fake'isin ?

Kardeş burası kar sevdalılarının yeri lütfen gereksiz mesajlarla forumu boğmayalım. Birçogumuz üstad Orçun kardeşi daha öncedem takip ediyorduk. Analiz ve yorumları çok yerinde. Adam her ne söylediyse tuttu. Üstada teşekkürler Orçun üstadı takibe devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygzlpsncl

Siz değerli forum arkadaşlarımı burada görmek ve günden güne transferlerin çoğalması beni nasıl mutlu ediyor anlatamam birlikte nice güzel kışlara bol kar yağışlarına sevgilerimle...

YaĞıZaLP SoNCuL

Teşekkürler Yağızalp, aynen bu sene daha bir keyifli sanki. Transferler de güzel tabi ama herkes de gelmese iyi olur :p
  • quote:

Yeter vurmayın öldü artık.

Sorularıma cevap veremeyince vurmayın öldü Salı günü dediğim şeyi çarşamba günüymüş gibi söyleyince fail olmamışsın gibi..

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: eatag

quote:

Orijinalden alıntı: ygzlpsncl

Siz değerli forum arkadaşlarımı burada görmek ve günden güne transferlerin çoğalması beni nasıl mutlu ediyor anlatamam birlikte nice güzel kışlara bol kar yağışlarına sevgilerimle...

YaĞıZaLP SoNCuL

Teşekkürler Yağızalp, aynen bu sene daha bir keyifli sanki. Transferler de güzel tabi ama herkes de gelmese iyi olur :p

Bende herkesi istemem fakat aklıma ilk gelenler mesela emin abi ve kar hastası hakanı burada istiyorum belki unuttuğum bi kaç kişi de vardır

• ygzlpsncl Y kullanıcısına yanıt
    onlar da facebook sayfasında varlar aslında, buradan da haberleri vardır mutlaka.
  • quote:

Yeter vurmayın öldü artık.

haklısın :)

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.