Şimdi Ara

İstanbul İkinci Çağ MMORPG

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun ve detaylı bir yazı ile sizleri sıkmak istemiyorum. 3 yıldır tasarlayıp kodladığımız oyunumuzu bitirdik sayılır. Dünyada şuan adobe flash player üzerinden oynanan bu çapta bir oyun yoktur. Çok büyük emek harcanmıştır. Facebook üzerinden aynı anda binlerce oyuncunun oynaması için tasarlandı. İki haftaya kadar beta test açılacaktır, desteklerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Daha detaylı bilgi için :

http://ikincicag.com/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambo53 -- 4 Temmuz 2014; 15:20:44 >

• hoş bir oyuna benziyor. Askerlik bitsin deniycem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

hoş bir oyuna benziyor. Askerlik bitsin deniycem.

teşekkürler. hayırlı tezkereler.
  • Güzele benziyor
  • Facebook üzerinden pek güzel olmaz hocam, ama gene de denerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Küçük Herifler

Facebook üzerinden pek güzel olmaz hocam, ama gene de denerim

denerseniz sevinirim. eksiklerimizi görmemiz açısından yardıma ihtiyacımız var. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

Güzele benziyor

teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyundaki emek çok büyük!
    bkz.
    https://www.facebook.com/ikincicag

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillJoy -- 14 Temmuz 2014; 14:51:41 >
  • Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Bir Ultima Online oyuncusu olarak çok beğendim ve emeğinizi takdir ettim. Ben de girip denemeyi düşünüyorum ancak bir kaç konuda önerim var.

İlk olarak oyunun konusu ve evreni: Konu seçiminiz yanlış olmuş bence. Özgün ve fantastik bir tema oluşturulsaydı çok çok daha güzel olurdu. Emin olun bu husus çok önemli. Ayrıca oyunun geçtiği dünya yine hikayeyle alakalı bir evrende olsaydı, daha çekici olurdu. En kötü Sosaria'yı kullansaydınız, başlangıç için daha iyi olabilirdi.

Bunun dışında oyunun oynandığı platform tercihi: Tarayıcı ile oynanan bir çok MMORPG oyun var. Runescape mesela, Drakensang mesela. Bunlar gibi direk tarayıcıdan oynayabilsek daha güzel olurdu. Facebook üzerinden oynamak açıkçası pek bir itici. Villagers and Heroes diye bir oyun vardı. Zamanında tarayıcıdan oynanıyordu. Sonraları kendi bağlantı programlarını yaptılar, üstüne Steam üzerinden oynatmaya başladılar. Steam sizin için pek mümkün görünmüyor ancak en azından kendi siteniz üzerinden oyunu oynatsanız, daha cazip olabilirdi. Hatta ilerleyen süreçlerde kendi bağlantı programınızı yaratsanız... Neden olmasın?

Bu ikisi mühim olan sıkıntılardı. Bunu dışındaki grafik ve genel oynanış beta için gayet yeterli seviyede ve illaki iyileştirme yapılacaktır. Eleştirilerimi lütfen yanlış anlamayın. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rsith -- 29 Ağustos 2014; 3:21:46 >

• Görüntüler bana Ultima'yı andırdı. Bakacağım muhakkak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rsith

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Bir Ultima Online oyuncusu olarak çok beğendim ve emeğinizi takdir ettim. Ben de girip denemeyi düşünüyorum ancak bir kaç konuda önerim var.

İlk olarak oyunun konusu ve evreni: Konu seçiminiz yanlış olmuş bence. Özgün ve fantastik bir tema oluşturulsaydı çok çok daha güzel olurdu. Emin olun bu husus çok önemli. Ayrıca oyunun geçtiği dünya yine hikayeyle alakalı bir evrende olsaydı, daha çekici olurdu. En kötü Sosaria'yı kullansaydınız, başlangıç için daha iyi olabilirdi.

Bunun dışında oyunun oynandığı platform tercihi: Tarayıcı ile oynanan bir çok MMORPG oyun var. Runescape mesela, Drakensang mesela. Bunlar gibi direk tarayıcıdan oynayabilsek daha güzel olurdu. Facebook üzerinden oynamak açıkçası pek bir itici. Villagers and Heroes diye bir oyun vardı. Zamanında tarayıcıdan oynanıyordu. Sonraları kendi bağlantı programlarını yaptılar, üstüne Steam üzerinden oynatmaya başladılar. Steam sizin için pek mümkün görünmüyor ancak en azından kendi siteniz üzerinden oyunu oynatsanız, daha cazip olabilirdi. Hatta ilerleyen süreçlerde kendi bağlantı programınızı yaratsanız... Neden olmasın?

Bu ikisi mühim olan sıkıntılardı. Bunu dışındaki grafik ve genel oynanış beta için gayet yeterli seviyede ve illaki iyileştirme yapılacaktır. Eleştirilerimi lütfen yanlış anlamayın. Kolay gelsin.

verdiğiniz örnekler ve tavsiyeler çok doğru. Bizde gerekli geliştirmeleri yapıyoruz. Şu an elbette bu oyun bir prototip ama bu işte bizimle olan oyuncularımız ile beta sürecinde gerekli eksikleri kapatarak yolumuza devam ediyoruz. Geliştirilecek çok yer var ve sıra ile gidiyoruz. Umarım ses getirecek bir oyun olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.