Şimdi Ara

İstanbul / Kablolu TV / NBA TV ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İstanbul'da oturuyorum fakat kablolu TV'de NBA TV önceden çıkıyordu şimdi çıkmıyor, sizde durumlar nasıl?

• Bizdede ayni
  • İhale ne zaman olacak bilen var mı? Kim alırsa NBA TV oraya gider sanırım.
  • NBA TV'nin Doğuş Grubu'yla olan sözleşmesi bitti ve Doğuş yeni anlaşma yapmama kararı aldı. NBA yerine maliyeti daha düşük olan Euroleague yayın hakları alındı. Bu nedenle eğer büyük ihtimalle NBA TV artık Kablo TV'de veya Teledünya'da olmayacak.
  • D-Smart alırsa oturup ağlarım.
  • Teşekkürler arkadaşlar.

Peki şimdi NBA TV hangi yayınla hizmet veriyor? Uydu, Digiturk, DSmart..?
  • NBA TV'nin şu anda Türkiye'de yayını yok. Bir yayıncıyla anlaşıldıktan sonra NBA TV yayını da başlayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cnntürk-Ntv-Lig tv3 arasında şuan herşey hangisi alıcak bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HammerStyle

Cnntürk-Ntv-Lig tv3 arasında şuan herşey hangisi alıcak bakalım..

NTV devre dışı olduğuna göre en iyisi CNN Türk'ün alması olur. Bu durumda haftada 1-2 maç şifresiz izleriz NBA TV D-Smart'a gider ama olsun o kadar da
  • Kaan abi anlatsın da kim alırsa alsın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Kaan abi anlatsın da kim alırsa alsın artık.

Hem katılıyorum hem katılmıyorum . D-Smart , Digitürk gibi karasal yayında olmayan kanallar olmasın. Öğrenci milleti izliyor zaten, basketbol sever mahrum kalmasın.
  • Digitürk alabilir. M. Murathanoğlu orada, Kaan Kural da giderse süper olur.
  • Fox alsın.Adam gibi bişey vermiş olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Kaan abi anlatsın da kim alırsa alsın artık.

Hem katılıyorum hem katılmıyorum . D-Smart , Digitürk gibi karasal yayında olmayan kanallar olmasın. Öğrenci milleti izliyor zaten, basketbol sever mahrum kalmasın.

Yanlız teledünya ve kablo tv den çıktı deniliyor ama sitede hala resmi olarak görülüyor nbatv 135. kanalda.
  • league pass ile internet üzerinden izleyin en güzeli tabi öğrenci arkadaşlara biraz tuzlu gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenith35

league pass ile internet üzerinden izleyin en güzeli tabi öğrenci arkadaşlara biraz tuzlu gelebilir.

dostum yıllık ne kadar bu league passler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

quote:

Orijinalden alıntı: xenith35

league pass ile internet üzerinden izleyin en güzeli tabi öğrenci arkadaşlara biraz tuzlu gelebilir.

dostum yıllık ne kadar bu league passler?

bu seneki bedel belli oldu. tüm sezon+playoff 140$ eski üyelere %15 indirim var
    tl'ye çevirirsek 220TL'ye filan geliyor.
  • Arkadaşlar daha önce Discovery Channel ile aynı sorunu yaşamıştık.Anlaşma sağlanacak diyerek 3-5 gün daha avutmuşlardı fakat anlaşma sağlanamamıştı. Şimdi de müşteri hizmetleri NBA TV için "maçlar başlayınca yayın gelecektir" gibi saçma sapan ifadelerle avutmaya çalışıyor. İzlediğim iki kanaldan biri Discovery Channel idi kapandı.Bu da kapanırsa kablo tv ile işim olmaz.Zaten şu an 512 kbps sınırsız internet ve kablo tv ye ayda 25 TL civarı ödemekteyim ve sırf fiyat avantajı yüzünden bu aboneliği sürdürmekteyim.Uygun fiyatlı sınırsız internet için başka alternatifimiz var mı?
  • şu league pass sıcak geliyor d smart'tan daha ucuza geliyor hemde heryerden izlenebiliyor, alsam mı acep
  • Arkadaşlar bugün itibariyle tarafıma yazılı olarak verilen yanıt aşağıdaki gibidir. Artık duruma göre yeni bir platformda maçların izleneceği anlaşılmaktadır. Bu rekabet ortamında Turksat' ın kaybettiği kanallar kendisine müşteri kaybı olarak dönecektir.Verilen yanıt aşağıdadır.

""
    E-postanızda belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili NBA TV kanalı için anlaşmamız son bulmuş olup farklı kanallar için çalışmalar devam etmektedir.

Saygılarımızla,

TÜRKSAT A.Ş.""
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.