Şimdi Ara

İstanbul kalcak yer YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar Adapazarında yaşıyorum ve yurtdışından gelecek arkadaşım için İstanbul içi kalacak yer bakıyorum 2 kişilk

kendisi yabancı oldugu icin dogal olarakrta istanbul u gezmek istecek bu yuzden merkezi yerlere yakın olma şartı dogmus oluyor

benim kafamda taksim ve kadıkoy civari herhangi bir pansiyon host kiralik dair olustu ama fazla butcemiz yok ve 4 gun kalmayı dusunuyoruz

bütcemiz genis degil diye gidipte ne oldugu belirsiz basımıza is alcak mekanlarda kalmak kimsenin isteyecegi birsey degil zaten bu yuzden sizin yardımınıza ihtiyac duyuyoruz ucuz diyip 90 tl verecegime güzel guvenilir olur 110 120 verebilirim fiyatlar örenek tabi ama tahminim bu aralılar

kendinizin kaldıgı veya bir haber oldugunuz mekandan yada bana taktik verebiliceginiz bir yöntem varsa çok makbule gecer kasım aynın ikinci haftası için hersey tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: nsar

merhaba arkadaşlar Adapazarında yaşıyorum ve yurtdışından gelecek arkadaşım için İstanbul içi kalacak yer bakıyorum 2 kişilk

kendisi yabancı oldugu icin dogal olarakrta istanbul u gezmek istecek bu yuzden merkezi yerlere yakın olma şartı dogmus oluyor

benim kafamda taksim ve kadıkoy civari herhangi bir pansiyon host kiralik dair olustu ama fazla butcemiz yok ve 4 gun kalmayı dusunuyoruz

bütcemiz genis degil diye gidipte ne oldugu belirsiz basımıza is alcak mekanlarda kalmak kimsenin isteyecegi birsey degil zaten bu yuzden sizin yardımınıza ihtiyac duyuyoruz ucuz diyip 90 tl verecegime güzel guvenilir olur 110 120 verebilirim fiyatlar örenek tabi ama tahminim bu aralılar

kendinizin kaldıgı veya bir haber oldugunuz mekandan yada bana taktik verebiliceginiz bir yöntem varsa çok makbule gecer kasım aynın ikinci haftası için hersey tesekkurler

booking.com sitesine üye ol, orada arattırırsan çok iyi fiyata çok güzel oteller çıkar...taksim ve sultanahmet bölgesinde günlüğü 130 lira civarında 3 - 4 yıldızlı oteller bulabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elturco78 -- 13 Ekim 2015; 11:09:36 >

• nsar N kullanıcısına yanıt
    kardeş çağlayanda benim kaldığım apart var istersen buraya gelebilirsin odalarda televizyon felean herşey var güvenilir biryer çağlayan istanbulun merkez yerididr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.