Şimdi Ara

istanbul kiralık araç (aylık): aranıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
9.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şehir içi trafiğe girmeden haftanın 5 günü 30 km yol yapacağım ufak sorunsuz bir araca ihtiyacım var. aylık olarak belli bir bütçe ayırdım, eğer ilk ay sorunsuz hizmet alırsam aylık kiralama hizmetim bir süre daha devam edecek, oto kiralayıcıları çok uçuk fiyatlar çekiyor, uçuk fiyat teklifleri yapmayınız beni idare edecek ucuz bir araç aradığım, dizel olursa öncelikli tercih sebebim,

araca temiz bakarım

yer:ist / tuzla gideceğim yer gosb

detaylı iletişim için PM

teşekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virUs7 -- 13 Kasım 2012; 23:04:44 >

• vay be teklifin nedir = )
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

vay be teklifin nedir = )
    500 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: virUs7

500 TL

Bu fiyata kimse vermez 20 gün kullanacaksınız Günlüğü sizin verdiğiniz fiyattan 25 Lira ya geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: illuminating

quote:

500 TL

Bu fiyata kimse vermez 20 gün kullanacaksınız Günlüğü sizin verdiğiniz fiyattan 25 Lira ya geliyor

Alıntıları Göster
    eğer araç sahibi iseniz kendi aracınızı araç kiralama büroları aracılığıyla kiraya verirseniz elinize geçen para zaten bu civarda oluyor.

aracısız araç sahibi ile muhattap olma şansı yakalarsam teklif çok da dramatik değil. ilgilenen olursa başlık günceldir. istediğiniz zaman pm atabilirsiniz.

• quote:

eğer araç sahibi iseniz kendi aracınızı araç kiralama büroları aracılığıyla kiraya verirseniz elinize geçen para zaten bu civarda oluyor.

aracısız araç sahibi ile muhattap olma şansı yakalarsam teklif çok da dramatik değil. ilgilenen olursa başlık günceldir. istediğiniz zaman pm atabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    bende arıyorum palio yada accent tarzı bi araba günlük 30 tl verebilirim 1 aylığına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacrifise

bende arıyorum palio yada accent tarzı bi araba günlük 30 tl verebilirim 1 aylığına.

Alıntıları Göster
    Accentim var ama kusura bakmayın da bu fiyatlara 78 model arabalar kiralarsınız.

13,5 Lastik
    16,2 Bakım
    64,17 Vergi
    120 Kasko ve sigorta
    213,87 TL zaten aracın 1 aylık kişiye maliyeti.Sana verdiğimde olusacak hasar vs durumlarını katmıyorum bile.

Bulursanız haber verin bende kiralayayım. İstanbuldayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Accentim var ama kusura bakmayın da bu fiyatlara 78 model arabalar kiralarsınız.

13,5 Lastik
    16,2 Bakım
    64,17 Vergi
    120 Kasko ve sigorta
    213,87 TL zaten aracın 1 aylık kişiye maliyeti.Sana verdiğimde olusacak hasar vs durumlarını katmıyorum bile.

Bulursanız haber verin bende kiralayayım. İstanbuldayım.

Alıntıları Göster
    @rfssfr mantıklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

@rfssfr mantıklı...

Alıntıları Göster
    aynen bu şartlarda veren varsa bende kiralarım hiç yoktan kendi aracımı yıpratmamış olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

aynen bu şartlarda veren varsa bende kiralarım hiç yoktan kendi aracımı yıpratmamış olurum

Alıntıları Göster
    Bende kiralama konusunda çok ama çok ciddiyim.Bu rakamlara varsa hemen pm.
  • quote:

Bende kiralama konusunda çok ama çok ciddiyim.Bu rakamlara varsa hemen pm.

Alıntıları Göster
    madem istanbuldasınız ve ilgilisiniz günlük 30 TL e dizel araç kiraya verenler var bilginize,

fakat en az bir kaç ay kiralama vaadinde bulunmalısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virUs7 -- 16 Kasım 2012; 17:50:57 >
  • quote:

madem istanbuldasınız ve ilgilisiniz günlük 30 TL e dizel araç kiraya verenler var bilginize,

500 lira diyordun o iş ne oldu? Benzinli menzinli hiç farketmez.3 aylığına kiralarım buluver sana zahmet..
  • quote:

quote:

500 lira diyordun o iş ne oldu? Benzinli menzinli hiç farketmez.3 aylığına kiralarım buluver sana zahmet..

Alıntıları Göster
    sayın rfssfr, bir beklenti ortaya koydum belli bir rakam belirttim. bu rakama uygun bir teklif olursa zaten o kişi bana yazar veya yazmaz. sonuç olarak bu ilgili kişi ile benim aramdaki bir konudur. ki şu an öyle bir teklif almadım çok merak ediyorsanız.

""500 lira diyordun" o iş ne oldu?" bu soruyu bu uslupla bana sorma hakkını kim veriyor size bunu bilmiyorum fakat günlük 30 TL araç kiralamak isterseniz google yapmanızı öneririm. ben ise daha hesaplı olanını arıyorum kendi bütçeme göre eğer varsa, yoksa yapacak birşey yok.

istemeyerek sizi rahatsız edecek bir çıkışım olduysa affola...

• quote:

sayın rfssfr, bir beklenti ortaya koydum belli bir rakam belirttim. bu rakama uygun bir teklif olursa zaten o kişi bana yazar veya yazmaz. sonuç olarak bu ilgili kişi ile benim aramdaki bir konudur. ki şu an öyle bir teklif almadım çok merak ediyorsanız.

""500 lira diyordun" o iş ne oldu?" bu soruyu bu uslupla bana sorma hakkını kim veriyor size bunu bilmiyorum fakat günlük 30 TL araç kiralamak isterseniz google yapmanızı öneririm. ben ise daha hesaplı olanını arıyorum kendi bütçeme göre eğer varsa, yoksa yapacak birşey yok.

istemeyerek sizi rahatsız edecek bir çıkışım olduysa affola...

Alıntıları Göster
    iett nin aylık bedeli bile 140 tl iken kim 500 den araba verecek neyin kafasını yaşıyorsun kardeş sen olsan 500 tl ye verirmisin arabanı

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

iett nin aylık bedeli bile 140 tl iken kim 500 den araba verecek neyin kafasını yaşıyorsun kardeş sen olsan 500 tl ye verirmisin arabanı

+1000 doğru söze ne denir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

+1000 doğru söze ne denir

Alıntıları Göster
    AYLIK KİRALAMA ÜCRETİ 1250 DEN BASLAYAN FIYATLARLA
    534 309 64 24

• virUs7 kullanıcısına yanıt
    1- aracın en direk maliyetini bilmiyorsunuz (amortisman, vergi)

2-arabayla kaza yapsanız ya da çalınsa kaskonun para ödemeyeceğini de bilmiyorsunuz. kiralama şirketleri farklı kasko yaptırır.

3-arabayı kullandığın süre boyunca plakaya kesilen trafik cezaları için kiraladığın kişinin peşinden koşmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. (kiralama şirkeleri kart numaranı alırlar)

4-araç kiralama sözleşmesi olmadığından herhangi bir suça karıştığında ve sadece aracın görüntüsünün olduğu durumlarda araç sahibi suçsuzluğunu ispatlayamaz bunu da bilmiyorsunuz.

5-kiralama şirketleri şu an suriye ye kaçırılan araçlarıyla uğraşamıyor, şirket olmadan tüzel kişi nasıl uğraşsın.

6-vergi vermeden kayıtsız gelir etmenin hukuksuzluğunu bilmiyorsunuz.

7-sözleşmesiz bu işe girilmez, sözleşme için resmiyet gerekir. resmiyet için bu işten gelir elde edileceğini belirtmek gerekir ki bu da vergi ödeneceği anlamına gelir maliyetin düşünüldüğünden fazla olacağını da bilmiyorsunuz.

bunları sizin gibi bilmeyen bir kişi bulursanız ancak kiralarsınız ama çok çok zor bu kadar bilgisizini bulmanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: çohiyimiş

2-arabayla kaza yapsanız ya da çalınsa kaskonun para ödemeyeceğini de bilmiyorsunuz. kiralama şirketleri farklı kasko yaptırır.

3-arabayı kullandığın süre boyunca plakaya kesilen trafik cezaları için kiraladığın kişinin peşinden koşmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. (kiralama şirkeleri kart numaranı alırlar)

4-araç kiralama sözleşmesi olmadığından herhangi bir suça karıştığında ve sadece aracın görüntüsünün olduğu durumlarda araç sahibi suçsuzluğunu ispatlayamaz bunu da bilmiyorsunuz.

5-kiralama şirketleri şu an suriye ye kaçırılan araçlarıyla uğraşamıyor, şirket olmadan tüzel kişi nasıl uğraşsın.

7-sözleşmesiz bu işe girilmez, sözleşme için resmiyet gerekir. resmiyet için bu işten gelir elde edileceğini belirtmek gerekir ki bu da vergi ödeneceği anlamına gelir maliyetin düşünüldüğünden fazla olacağını da bilmiyorsunuz.

bunları sizin gibi bilmeyen bir kişi bulursanız ancak kiralarsınız ama çok çok zor bu kadar bilgisizini bulmanız.

Güzeldi
    Ne işle meşgulsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 2n2

quote:

Güzeldi
    Ne işle meşgulsunuz ?

Alıntıları Göster
    Son zamanlarda gördüğüm en akıl dışı konu maalesef ...

• quote:

Bu mesaj silindi.
    ayaz oto kiralama

günlük 60 tl den başlayan fiyatlarla dizel araçları kiralamaktadır.

0545 517 42 73
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.