istanbul konya yolculuğu için yardımcı olur musunuz
-
-
İstanbul nbul,bolu,ankara,konya.. rota belli hocam neden kafanız karıştı?
İstanbul çıkışı (eski Mehmetçik vakfı opet) sabiha çıkışından sonra ilk benzinlik (şuan total)depoyu fulleyin, bolu'da highway'de (tünel çıkışı sonrası) mola,sonra ankaraya yaklaşırken veya Ankara çıkışı bir mola,sonra ver elini konya
Ankara'ya kadar zaten birliğimiz otoyolu (E80) ,ankara sonrası konya için iki seçenek var birisi 021 diğeri e90, 021 e hiç gerek yok e90 dan devam kuluya kadar zaten kuludan sonra konya için tek seçenek var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu güzergahı hiç kullanmadım Navigasyona göre gideceğim belki Buradan tavsiye verenler olur Onun için yazdım
Ankaradan sonra Niğde otobanına girmeye hiç gerek yok, Gölbaşı üzerinden giden eski yoldan Kulu kavşağına kadar gidilir. Kulu yönüne döndükten sonra Cihanbeyli vs yol fazlasıyla sıkıcı ve düz oluyor. Yorgunluk olur arada mola vermek iyi gelir. Konya çevre yolunda da lanet çok düşük hız sınırları EDS var. İnsanların trafik bilinci de olmayınca saçma bir hal alıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet doğru cevap budur senede 8 10 defa giderim. Yalnız ilk defa gidiyorsanız şuna dikkat edin ankara konya arası bitmek bilmez kafanızda ankaraya gelince az kaldı gibi bir kodlama yapmayın biyolojik uyku saatinizi o araya denk getirmeyin.
Ben merkeze girmiyorum ereğli tarafına gideceğim kuluya baktım soldan devam ediyor navigasyon Aksaray üzerinden ereğli ye gidiyor niğdeye girmiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Otobanları sevmiyorsanız benim gibi mümkün olduğunca ara yolları kovalarsınız hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Eylül 2024; 0:57:17 > -
Ücretli yollarda daha rahat ve güzel dediler konforlu gidilirmiş Benim için para değil de Konfor Önemli Sonuçta gezmeye gidiyoruz Acelemiz yok Gezelim Görelim diye arabayla gidelim dedik
Hocam gezip dolaşmak istiyorsan otobandan değil içerlerden git böylece yerleşim yerlerinin içerisinden geçerek gidersin. Tabi saat olarak sana kaybı çok olur otoban gibi akmıyor her yol.
-
Eskişehir üzerinden de gidebilirim ama yolları kötü sıkıntılı dediler ben de uğraşmamak için Ankara üzerinden gideyim dedim
Hayırlısı olsun hocam yolunuz acık olsun :)
-
Seninle internet konuşuyorduk yönetici olmuşsun Sana da hayırlı olsun🤣
Sağolasın hocam
-
Güzergah Bolu-Ankara-Aksaray-Ereğli olmalı.
Konya üzeri gitmek yolu çok uzatır.
Otobandan çıkmaya gerek yok.
Yalovoya idoyla gidip ordan afyon falan üstünden geçerek gidebilirsiniz. bu şekilde deniz havası alıp araba başında süre azalmış olur. 1. tercih değil ama değişiklik oluyor.
-
Ereğli mi? İstersen Adana üzerinden gitsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O da olur, kebap yer döner memleketimde :)
Haritadan bakın, sonra konuşalım.
Ankara Ereğli güzergahında Konya üzeri gitmek yolu uzatır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X