Şimdi Ara

İstanbul Kültür Üniversitesini Nasıl Bilirsiniz(Her açıdan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tercıhlerımde yazmayı dusunuyorum egitim kampüs vs acısından nasıldır

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=42172544&p=1#42172544

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirinevlerdeki e-5 üzerindeki kampüsü için kampüs pek denilmez açıkçası. Tek bir bina. AVM yapacakken karar değiştirip okul yapmışlar o yüzden içinde yürüyen merdiven var. İçinde starbucks var ayrıca. İçinde bir tane yemekhane/restaurant kırması var. Okulun otoparkı kendisinin kapladığı alandan büyük.

Kültürdense Aydın'ı tercih ederdim ben olsam.

• Adamın biri gaz kaçağı yapmış sora üniversite olmuş orası

• quote:

Orijinalden alıntı: strawberryfields

Şirinevlerdeki e-5 üzerindeki kampüsü için kampüs pek denilmez açıkçası. Tek bir bina. AVM yapacakken karar değiştirip okul yapmışlar o yüzden içinde yürüyen merdiven var. İçinde starbucks var ayrıca. İçinde bir tane yemekhane/restaurant kırması var. Okulun otoparkı kendisinin kapladığı alandan büyük.

Kültürdense Aydın'ı tercih ederdim ben olsam.

Aydın kötü eğitim,öğrenci profili acısından kültür iyi diye biliyorum
  • istanbul E-5 karayolu üzerinde bulunan.dışarıdan hiçbirşeye benzemeyen(içeriye girmedim),özel üniversiteye gitmemi soğutan üniversite(koç,bilkent nasıldır bilmem).ama sonradan sabancı üniversitesini dışardan görünce özel üniversite ile ilgili önyargılarımı degiştiren üniversite(kürtür degil tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamyam34

istanbul E-5 karayolu üzerinde bulunan.dışarıdan hiçbirşeye benzemeyen(içeriye girmedim),özel üniversiteye gitmemi soğutan üniversite(koç,bilkent nasıldır bilmem).ama sonradan sabancı üniversitesini dışardan görünce özel üniversite ile ilgili önyargılarımı degiştiren üniversite(kürtür degil tabi)

sabancının o kapi girişi yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki kampüsü var ikisi de yol kenarında bina üniversitesi kampüsten çok fazla beklentin olmasın ben de ilk başta senin gibi kültür istiyordum daha sonra Allah nasib etti istanbul üniversitesini kazandım kampüsün etkisini orda anladım okuldan dışarıya nadir çıkıyorum okulda yaşamak istiyorum o derece güzel ve ferah kampüsü var ve okulu sevdiriyor ama çoğu özel için bunu söylemek mümkün değil eğitim kalitesi olarak kültür kötü değil ancak çok iyi de değil bu nedenle paran varsa kadirhas bahçeşehir özyeğin olmadı bilgiye git derim gerisi çok iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: nowkilltime

iki kampüsü var ikisi de yol kenarında bina üniversitesi kampüsten çok fazla beklentin olmasın ben de ilk başta senin gibi kültür istiyordum daha sonra Allah nasib etti istanbul üniversitesini kazandım kampüsün etkisini orda anladım okuldan dışarıya nadir çıkıyorum okulda yaşamak istiyorum o derece güzel ve ferah kampüsü var ve okulu sevdiriyor ama çoğu özel için bunu söylemek mümkün değil eğitim kalitesi olarak kültür kötü değil ancak çok iyi de değil bu nedenle paran varsa kadirhas bahçeşehir özyeğin olmadı bilgiye git derim gerisi çok iyi değil

Ben de oncelik istanbul universitesini istiyordum ta ki lys 1 sinavina kadar. Yani pek umutlu degilim istanbul universitesi icin. Kültür de bayadir aklimda hem fiyat acisindan uygun hem de diger ozellere gore biraz daha iyi durumda oldugu icin... Yani pek bi secenek kalmiyo mecbur yazicam zaten kulturu. Ama sen de oldugu gibi ins istanbul tutar benim de.

• Up. Fikirler degerlidir.

• Ailem eğitimci ve bir Koçlu olarak tanıtabilirim.

Kültür Üniversitesi tabii ki bir Bilkent, Koç, Sabancı değildir, ancak Bilgi, Bahçeşehir gibi üniversitelerle aynı kalitede eğitim vermektedir ki ben coğu yerde bahçeşehir'i hiç öneren bir insan değilimdir. Akademik kadrosu cok iyi. Hukuk fakültesi 2014yılının en iyi vakıf hukuk fakültesi seçildi. Mimarlık, Moleküler Biyoloji Genetik, İnşaat Mühendisliği, Psikoloji ve Endüstri Mühendisliği gibi bölümleri çok çok iyidir. Şu anki rektörü Obama'nın eğitim danısmanı idi. Bu sayede okula sürekli Harvard ve MITden akademisyenler geliyor.

Üç kampüsü mevcut: Ataköy, Şirinevler, İncirli. İncirli yerleşkesi sadece 2yıllık önlisans progamları için. Şirinvlerde ise sadece Hukuk Fakültesi ve hazırlık eğitimi için. Ataköy yerleşkesi manzara harici Bahçeşehir'e bana göre 100çeker. Tabi ki çok büyük değil o ayrı.

200den fazla Erasmus anlaşması mevcut.

Bazı arkadaşlar aydın, arel gibi ünilerle bir tutmaya calısmıs ama kültür bu ünilerden 10gömlek üstündür. Bana göre kültür bilgi yeditepe üniversiteleri aynı seviyededir. Bahçeşehir, kadir Has, Aydın gibi üniversitelerden de üstündür.

Buradaki cogu kişi birşey bilmeden konusuyor. Pek dikkate almamanı öneririm. Bol şans!

• Koclu K kullanıcısına yanıt
    hocam sizce itü makina mı ikültür hukuk mu
  • Dostum, kültür üniversitesi türkiyede ilk acılan vakıf üniversitelerndendir. Biliyorsun, vakıf üniversiteleri yavas yavas gelişiyorlar. Bilkent hariç sabancı koc bile gelişen vakıflar arasında.

Ben şanhsen kültürü kadirhasa, bahçeşehire tercih ederim. Tabki sectgn bölümde önemli. Diğer vakıf üniversitelerini saymıyorum bile. Yok yeniyüzyılmıs, aydınmıs, arelmiş, nişantaşıymış bunlar gec. Türkiyede Koç, bilkent, sabancı, tobb, bilgi, kültür, yeditepe, kadirhas, bahçeşehir gibi vakıf üniversiteleri harici zorda kalmadgn surece secme ztn.

• quote:

Orijinalden alıntı: Koclu

Ailem eğitimci ve bir Koçlu olarak tanıtabilirim.

Kültür Üniversitesi tabii ki bir Bilkent, Koç, Sabancı değildir, ancak Bilgi, Bahçeşehir gibi üniversitelerle aynı kalitede eğitim vermektedir ki ben coğu yerde bahçeşehir'i hiç öneren bir insan değilimdir. Akademik kadrosu cok iyi. Hukuk fakültesi 2014yılının en iyi vakıf hukuk fakültesi seçildi. Mimarlık, Moleküler Biyoloji Genetik, İnşaat Mühendisliği, Psikoloji ve Endüstri Mühendisliği gibi bölümleri çok çok iyidir. Şu anki rektörü Obama'nın eğitim danısmanı idi. Bu sayede okula sürekli Harvard ve MITden akademisyenler geliyor.

Üç kampüsü mevcut: Ataköy, Şirinevler, İncirli. İncirli yerleşkesi sadece 2yıllık önlisans progamları için. Şirinvlerde ise sadece Hukuk Fakültesi ve hazırlık eğitimi için. Ataköy yerleşkesi manzara harici Bahçeşehir'e bana göre 100çeker. Tabi ki çok büyük değil o ayrı.

200den fazla Erasmus anlaşması mevcut.

Bazı arkadaşlar aydın, arel gibi ünilerle bir tutmaya calısmıs ama kültür bu ünilerden 10gömlek üstündür. Bana göre kültür bilgi yeditepe üniversiteleri aynı seviyededir. Bahçeşehir, kadir Has, Aydın gibi üniversitelerden de üstündür.

Buradaki cogu kişi birşey bilmeden konusuyor. Pek dikkate almamanı öneririm. Bol şans!

Cok tesekkur ederim hocam ben de sizin gibi dusunuyordum. Arel aydin ikiside ayni ve hic iyi duyumlar almadim. Ben kesin yazacagim kulturu. Cok sagol :)

• İstanbul Kültür Üniversitesi-Psikoloji kazandım

mutlu olmalı mıyım?

bölüm sevdiğim bölüm ama üniversite konusunda endişelerim var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.