Bildirim
[İstanbul]Lens Ölçümü Nerede yapabilirim ?
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
doktora lens ölçümü diyeceksin hiç bişey demediysen gözlük ölçümü almıştır zaten lens numaraları gözlük numaralarından 1-2 numara daha az olur ama garanti olsun git bir kere daha doktora ben fatih hastanesine gittim ek olarak 10 tl gibi cüzi bişey alıyolar lens çok büyük konfor 1 ay oldu ben başlayalı gerçekten çok memnunum -
burda lens ölçünmü yok diye bişey yok.seni kandırmış.zaten gözüne bakarken makine otomatik olarak gözünün ölçülerini alabilir.doktorun yapması gerekn sadece kağıda yazmak.ben 6 yıldır kullanıyorum lens.daha ilk almak istediğimde devlet hastanesine gittim burda lens ölçümü yapılmaz dedi.6 ay sonra tekrar aynı hastaneye gittim verdi.buda böyle bi saçmalık işte.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X