Şimdi Ara

İzmir'de Sensör Temizleteceğim Yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz bir yer var mı?Uygun fiyattan bu işi yapabilecek yer arıyorum.

• ErinDijital
    GaniGüleç
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    İkisinden de memnun kalmayan arkadaşlarım var,özellikle gani güleç tam bir felaket ötesi bir yer.Erin digital için facebook sayfalarından soru sordum ama görüp cevap verme tenezzülünde bulunmadılar.Kendi imkanlarımla bulduğum bir yer var orayı tavsiye ederim gerçekten teknik kamera diye bir yer (konakta kapanan nt mağazasının yanındaki pasaj) Çok ilgili birisi ve harika temizledi.Ayrıca lenside temizlemiş kendisi
  • Luke Cage kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Sensörü solüsyon ile mi temizledi? Yanında mı yaptı temizliği? Bir de fiyatı hakkında bilgi verebilir misin?
    Son soru, diğer firmalardan memnun kalmayan arkadaşlar neden memnun kalmamış? Sensöre arıza falan mı vermişler?

Açıkcası garantisi devam eden Fujifilm aynasız bir makinem var ve ücretsiz sensör temizliği hizmeti alabileceğimi söylediler. Başına bir iş gelir diye göndermeye korkuyorum. Ama arada gözüme batan lekeler de çok can sıkıyor..
    Syg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwd35

Merhaba,
    Sensörü solüsyon ile mi temizledi? Yanında mı yaptı temizliği? Bir de fiyatı hakkında bilgi verebilir misin?
    Son soru, diğer firmalardan memnun kalmayan arkadaşlar neden memnun kalmamış? Sensöre arıza falan mı vermişler?

Açıkcası garantisi devam eden Fujifilm aynasız bir makinem var ve ücretsiz sensör temizliği hizmeti alabileceğimi söylediler. Başına bir iş gelir diye göndermeye korkuyorum. Ama arada gözüme batan lekeler de çok can sıkıyor..
    Syg.
    Merhaba ne ile temizlediğini bilmiyorum ancak benim sensörümde kendimin geçiremediği bazı lekeler vardı,sensör etrafında anlayamadığım şekilde buğu oluşmuştu,bir çok temizleme swabı ile temizlemiştim ancak o buğu ordan hiç gitmiyordu.Götürdüğümde 50 lira ücreti oldugunu söyledi 30 dk sonra gelip alabilirsin dedi.Teslim aldığımda inanılmaz şekilde güzel temizlenmiş ve üzerindeki lens temiz olmasına rağmen ona da bakım yapmıştı.Diğer yerler artık parayı bulmuş sanırım...Birkaç kere ulaşmaya çalıştım ulaşamayınca götürmedim.Özellikle bu Gani güleçe sakın olaki gitmeyin.Orayla ilgili çok anımız var onu anlatmak için ayrı konu açmak lazım diyebilirim.Size tavsiyem eğer yüzeysel tozlanmalar varsa üfleme aparatı ile hava verin ya da internetten vsco markasının temizlik swablarından alın,sonuçta her zaman ister istemez sensör kirleniyor ve sürekli ücret vermek yerine kaliteli bir ekipmanla siz yapın temizliğinizi.Ben geçiremediğim buğu için bir sefere mahsus götürmek zorunda kaldım,normalde hep kendim temizliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

Merhaba ne ile temizlediğini bilmiyorum ancak benim sensörümde kendimin geçiremediği bazı lekeler vardı,sensör etrafında anlayamadığım şekilde buğu oluşmuştu,bir çok temizleme swabı ile temizlemiştim ancak o buğu ordan hiç gitmiyordu.Götürdüğümde 50 lira ücreti oldugunu söyledi 30 dk sonra gelip alabilirsin dedi.Teslim aldığımda inanılmaz şekilde güzel temizlenmiş ve üzerindeki lens temiz olmasına rağmen ona da bakım yapmıştı.Diğer yerler artık parayı bulmuş sanırım...Birkaç kere ulaşmaya çalıştım ulaşamayınca götürmedim.Özellikle bu Gani güleçe sakın olaki gitmeyin.Orayla ilgili çok anımız var onu anlatmak için ayrı konu açmak lazım diyebilirim.Size tavsiyem eğer yüzeysel tozlanmalar varsa üfleme aparatı ile hava verin ya da internetten vsco markasının temizlik swablarından alın,sonuçta her zaman ister istemez sensör kirleniyor ve sürekli ücret vermek yerine kaliteli bir ekipmanla siz yapın temizliğinizi.Ben geçiremediğim buğu için bir sefere mahsus götürmek zorunda kaldım,normalde hep kendim temizliyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam Gani Güleç'e öyle deme sakın ola gitmeyin falan. Bence sokağından bile geçmemeli.

Acil lazım oldu flaş alayım dedim ikinci el. Dükkana girdim 550ex var. Hocam kaç para dedim? Önce bir bakayım çalışıyor mu dedi. Pil taktı, pattlattı çalışıyor. Ben detaylı inceledim, zoom özelliği kaput. 500 TL istedi. Ne yapacaksın zoom özelliğini diyor Ayrıca 1GB CF karta 150 TL istedi. Oralarda başka bir dükkandan 100 TL'ye 16GB Sandisk Ultra aldım.

Bu arada makine tamir, temizlik için Kemeraltı'nda Hamza Rüstem'e de uğrayabilirsiniz. Babaları İzmir'in ilk fotoğrafçılarından. İyi esnaflardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command_4 -- 10 Nisan 2019; 0:16:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: command_4

Hocam Gani Güleç'e öyle deme sakın ola gitmeyin falan. Bence sokağından bile geçmemeli.

Acil lazım oldu flaş alayım dedim ikinci el. Dükkana girdim 550ex var. Hocam kaç para dedim? Önce bir bakayım çalışıyor mu dedi. Pil taktı, pattlattı çalışıyor. Ben detaylı inceledim, zoom özelliği kaput. 500 TL istedi. Ne yapacaksın zoom özelliğini diyor Ayrıca 1GB CF karta 150 TL istedi. Oralarda başka bir dükkandan 100 TL'ye 16GB Sandisk Ultra aldım.

Bu arada makine tamir, temizlik için Kemeraltı'nda Hamza Rüstem'e de uğrayabilirsiniz. Babaları İzmir'in ilk fotoğrafçılarından. İyi esnaflardır.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam,bir arkadaşımda bu Gani Güleçten muzdaripti zamanında.3-4 yıl önce arkadaşım bunlardan lens satın almıştı,lensi baya uygun bir fiyata almıştı hatta.Aradan 3-4 hafta geçtikten sonra Gani Güleç arkadaşı aramış "abi lensin kalan ücretini ne zaman getireceksin?" demiş :D Şaka gibi resmen.Bunlar milleti yolma peşinde esnaf falan değil hiç.Kime ne geçirsem kafasındalar.Birde dükkana girince suratına bakmazlar almayacaksan dükkanı terk et der gibi,bir şey sorarsın cevaplamaya tenezzül etmezler.Doymuşlar artık belliki.İnternette sahibinden üzerinden dikkat ettim fiyatları uygun yazıyorlar ama gidince dükkana akıl tutulması yaşıyorlar.

• Merhaba,İzmir'de Konak Ptt şubesinin arkasında Salihağa İş Merkezi zemin katında Foto Tamir adında bir fotoğraf makinesi tamir dükkanı var,birkaç kez orada fotoğraf makinemin sensörünü temizletmiştim,2-3 sene önce 20 liraya temizlemişlerdi.Memnun kalmıştım tavsiye ederim.
  • GaniGüleç dolandırıcıdır uzak durun.

Bir arkadaşıma sensörü arzalı makine satıktan sonra iade etmek isteyince sen yaptın bunu diye kıvırmaya çalıştılar, makine ilk alınırken deneme için çekilen fotoğrafların çekim saatini gözlerine sokunca binbir suratla parayı geri verdiler.

Makinenin sensöründe arza olduğunu tabiki biliyorlardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.