Şimdi Ara

İstanbul - Londra Bisiklet Turu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 Hafta içinde bir arkadaşım ile birlikte Üsküdar'dan Londra'ya doğru yola çıkacağız. Edirne'den kuzeye doğru çıkıp Tuna nehrini yakalayıp, Güney Almanya'ya kadar bu nehri takip edeceğiz. Rhine vadisi bir süre daha takip edip Basel'den kuzeye yönelip Almanya Fransa sınırından geçip, sırasıyla Lüksemburg, Belçika ve Hollanda'yı geçerek Amsterdam'a ulaşacağız. Oradan feribotla İngiltere'ye geçeceğiz ve kısa bir süre sonra da Londra'ya varıp turu noktalayacağız. (Türkiye - Bulgaristan - Romanya - Sırbistan - Macaristan - Slovakya - Avusturya - Güney Almanya - İsviçre - Doğu Fransa - Lüksemburg - Belçika - Hollanda - Güney İngiltere)

Turu 10 Eylül'de bitirmeyi planlıyoruz.

Tur güncellemelerini buradan, twitter ve facebook'tan yayınlamayı planlıyoruz arkadaşlar, bizi takip eder destek verirseniz çok mutlu oluruz.

Bunun yanında, tur ile ilgili, konaklama ile ilgili, görülmesi gereken yerlerle ilgili her türlü tavsiyelerinizi okumaktan büyük mutluluk duyarız.

https://www.facebook.com/IstanbulLondonCyclingTour

Sağlıcakla kalın,
    Egemen Yavaş

• Yolunuz açık olsun.
  • Bulgaristan ve Romanya'da çingenelere inanılmaz derecede dikkat edin. Babam tır şoförü ve anlatış tarzı, adamı bile çalarlar diyo. Köylerin içinden geçerken vs. çok dikkatli olun, ve de aynı yerlerde çok büyük köpekler olabiliyormuş onlar içinde bir önlem alın derim. Yolunuzu açık olsun, takipteyiz.
  • Mükemmel. Yolunuz açık olsun. Özeniyorum hocam tur yapanları gördükçe . İnşallah benim de böyle bir fırsatım olur.
  • yolunuz acık olsun
  • Takipteyim.
  • Çok pis kıskandım keşke size katılabilecek zamanım olsa
    bu köpek korkusu bendede var napcam bilmiyorum bisikletle yanından geçerken pis pis bakıyolar en uyuzu bile peşine düşüyo havlayarak
    ne gibi tedbirler alıyorsunuz veya köpek kovalayınca ne yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardasarp

Çok pis kıskandım keşke size katılabilecek zamanım olsa
    bu köpek korkusu bendede var napcam bilmiyorum bisikletle yanından geçerken pis pis bakıyolar en uyuzu bile peşine düşüyo havlayarak
    ne gibi tedbirler alıyorsunuz veya köpek kovalayınca ne yapıyorsunuz?

bu kopekler yuzunden hic korkmadigim hayvanlardan cekinmeye basladim ozellikle suruleri koruyan kopekler ve sokak kopeklerini gorunce tedirgin oluyorum.kopeklere hic bakmadan yavasca devam etmek en mantiklisi.sadece havliyorlar isrdigina sahit olmadim.ayrica sabah erken saatlerde cikarsan en uyusuk kopek bile seni kovaliyor arkadas!
  • bence her sürücüde 2 kask olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 27 Haziran 2012; 21:11:09 >
  • bende geçenlerde izmit'ten uludağ'a çıkmıştım...inerken bi grup bisikletçiyle karşılaştım birlikte Nilüfer'e kadar gittik daha sonra onlar ayrıldı....bana söylediklerine göre Antalya'ya gideceklermiş...:D..işte size Uludağ'ın eteklerinden benim çektiğim bir görüntü...

İstanbul - Londra Bisiklet Turu
  • gittiniz mi gitmediyseniz istanbul çıkışına kadar eşlik ederim
  • Böyle bir çalışma ve cesaret için sizi tebrik ederim.Benimde İstanbul-Paris düşüncem var.Okul işleri vs tamamlansın en kısa zamanda yollardayım bende.Allah kazasız belasız bıtırmeyı nasıp etsın.
  • Çok uzun yolmuş yahu

Kolay gelsin
  • bunun ıcın pasaport gerekıyordur herhalde bılgılendırırmısınız acaba
  • bır gun ben de yapıcam nolursa olsun :D

benım ılk merak ettıgım vıze nasıl alıyorsunuz ve masrafı ne oluyor?
  • abı gıttımı acaba? gittiyse geldimi
  • facebooktan bikaç fotoğrafınıza baktım çok güzel iyi yolculuklar
    benimde hayallerimde böyle şeyler var
  • Merhaba arkadaşlar,

Facebook'u güncellerken burayı maalesef ihmal ettik.

Ağustos sonunda turu noktaladık ve amacımıza ulaştık. :) şimdi yeni tur planları yapıyoruz.

Hepinize teşekkür ederiz,
    Egemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.