Şimdi Ara

Istanbul Marmara ve dokuz eylül HUKUK OKUYAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Istanbul Marmara ve Dokuz eylül de okuyan arkadaslar varsa yardima ihtiyacim var. Benim 6995. Siralamam var. Işim dolayısı ile okula gidemeyeceğim. Kendim memurum. Ama izin alarak sınavlara gideceğim. Onun için sınav dönemi ne kadar olduğu benim için önemli. Sınavlar 1 hafta mi yoksa 2 hafta mi sürüyor yoksa 1 ay mi? Gerekli bilgiler verirseniz sevinirim. Bu arada Tekirdağ 'da ikamet etmekteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanilmiyorsam dokuz eylülde çok kısa sürüyor sinav dönemi.

• hocam okula gitmeden sinavlari gecmek istiyorsanjz marmara ve istanbuldan uzak durun bence. gerçekten ciddi derecede zor sinavlari, dokuz eylül kısmen daha kolaylık olur size.

• Sınav dönemleri ne kadar sürüyor acaba

• mandemirci M kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi çoğu hukukta dersler sea kaydına alınıp aynı gün not olarak çıkarılıyor dokuz eylülü araştır yıllık sistemse yaz bence diğerlerine nazaran daha kolaydır hayırlısı olsun hakkında

• Istanbul üniversitesi yazacak gibiyim yakın diye. Ama sınavları nasıl oluyor bi bilgim yok maalesef. Marmara için de bilgim yok var mı bilginiz

dokuz eylul yaz gec hocam. okula gitmeden sinav gecmek istiyorsan dokuz eylul yaz. mühf ve iühf'de bu dedigin çok zor.

Hocam gerçekten zor üniversiteler marmara ve istanbul saydıkların arasinda ders geçmesi diğerlerine göre daha kolay olan 9 eylül üniversitesi istanbulda biryer tercih edicem diyorsan marmarada her dersin notu günlük çıkıyor birini ayarlarsan haftada 1 notları alırsın ama dediğim gibi çok zor olduğunu söylüyorlar marmara ve istanbulun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam yanlış anlama sıralamanı alnının teriyle haketmissin istediğin yeri yazman en büyük hakkın ama dediğim gibi istanbuldakiler zor eğer yazıpta ilk seneden zor diye bırakacaksan burda o üniversitelerin hayallerini kuran gencler var onlara yazık olur anlatmaya çalıştığım şey o hakkında hayırlısı olsun

• Kesinlikle doğru diyorsun. Amacım bitirmek. Onun için gidiyorum. Aklımda çok soru da var. Kimsenin hakkına girmek istemiyorum aslında ama bitiremez isem hoş olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: glisalih

dokuz eylul yaz gec hocam. okula gitmeden sinav gecmek istiyorsan dokuz eylul yaz. mühf ve iühf'de bu dedigin çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 12 Ağustos 2018; 3:19:19 >
    Hocam hakimlik savcılık istiyorsan yakınlığı da göz önüne alarak kocaeli üniversitesi var dersleri geçmek diğerlerine göre çok daha kolay ama ben o sıralamayla kocaelinde okuma derim gidiş gelişin sıkıntı olmayacaksa dokuz eylül yaz yinede karar senin hayırlısı olsun hakkında

• Çok teşekkür ederim sagolasin

• Dokuz eylül tek tercih yazdım sagolasin

Hocam hayırlı olsun umarım çok iyi yerlere gelirsin

• Marmara’da okuyorum. Sınav dönemimiz 3 hafta ve bazen 1 ayı buluyor. Mesela 30 mayıs başlayıp 26 haziran bitiyor. Her sınav arası 2 3 gün falan koyuyorlar. Ondan dolayı sınav dönemi uzun sürüyor. Sınıf arkadaşım da öğretmen. O da sizin gibi sadece sınav dönemi geliyor. İzin rapor falan zorla kurtarıyor. Zorluk olarak gerçekten zor. Birçok arkadaşım sene tekrarı yaptı. Okula lanet edenler bile oluyor. Bizim okulda sizin gibi olan birkaç kişi daha tanıdım ama bazıları nerdeyse pes edecek vaziyete geldi. Çünkü sınav döneminin uzunluğu konulardan derslerden mevzulardan uzak kalmanın verdiği şeylerden dolayı. Ama pekala yapabilirsiniz. Yapılmayacak diye bir şey yok. Üstteki arkadaşın da dediği gibi haftalık not çıkıyor. Her dersin notu hocaların ses kaydından tutuluyor. Ve bir kırtasiyede çıkıyor. Kırtasiyeden isterseniz kargoyla da alabiliyorsunuz. Notlardan takip ederek de rahatlıkla okulu bitirebilirsiniz derslere illa girmeniz şart değil. Sadece biraz özverili olmanız lazım. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

• İstikbalGöklerde kullanıcısına yanıt
    en mantıklısı Dokuz eylül üniversitesi olduğunu görüyorum:) 2 hafta sınav dönemi izmirde. Bi üst sınıfta da arkadaşım olduğu için artısı da var. Ilginiz için teşekkür ederim

Rica ederim hayırlısı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.