İstanbulda Marmara Tıptan sonraki en iyi 4 devlet tıp fakültesinden birisi ve 2. Sınıf öğrencisi olarak ben okulumdan zaman zaman çook şikayetçi de olsam aslında çoğu hocamızın gerçekten donanımlı olduğunu görüyorum. Özellikle gastrointestinal sistem komitemizde her hocamız o kadar iyiydi ki, iyi ki yazdım demiştim. Gerçi nöro komitemizdeki hocalar da bir o kadar kötüydü. Bu iyi dediğim hocalar hep okula yeni gelen ve asıl olarak bizden sonraki geleceklere eğitim verecek hocalar. Tek dezavantajı kampüsünün olmaması gibi duruyor ama aslında okulun konumu M4 metro hattındaki Göztepe ve Ünalan duraklarına tam 5dk yürüme mesafesinde. Kadıköye giden her otobüs, metrobüs okulun önündeki üniversite durağında duruyor. Kütüphanesi Türkiyenin en büyük üniversite kitüphanesi olup devasa ve sadece öğrencilerin kullanımına açık (göztepe metro durağının direkt çıkışı). Hastanemiz Anadolu yakasının en büyük devlet hastanesi olan Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve ileride başka hastaneye taşınmamız söz konusu değil. TUS’da en başarılı devlet üniversiteleri arasında 2.sırada. Bu da son sınıf(6)ta bizi çok yormamalarınj gösteriyor. Okulun bir diğer sıkıntısı akredite olmamasıydı fakat akredite başvurumuz kabul edildi ve umuyoruz ki 2023 sonbaharında okulu incelemeye gelecekler ve akredite alacağız. Aklıma gelenleri yazayım dedim, ben tercih yaparken hiç bir şey bulamamıştım bu üniversite hakkında çünkü. Tercih etmeyi düşünecek olanlar olursa bana her zaman ulaşabilirsiniz. ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim