Şimdi Ara

İSTANBUL ORTAKÖY'DE 130 TL'YE KUMPİR YEDİĞİMİZE SEVİNDİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ortaköy'ü bilen bilir kumpiri meşhur dur ve 50'ye yakın kumpir satan mekan vardır ve Ortaköy'e gezmek için gidildiğinde muhakkak kumpir yenilir ve oraya gittiğinizde çoğu insanın elinde kumpir yerken görürsünüz 2020 yılında 30 TL'ye yediğimiz kumpir 4 senede tam 4 kat fiyatı artmış ve tam 150 TL olmuş, ben de biricik oğlumla ve eşimle bir kumpire 150 TL verlir mi diye düşünürken sahilde otoparkın karşısında 130 TL kumpir satan bir mekan bulduk ve hemen teras katına çıkarak köprüye karşı kumpirlerimizi afiyetle yedik ve toplamda 60 TL kara geçtik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ortaköy'de Kumpir Fiyatları: Bilmeniz Gereken Her Şey

Ortaköy'ün hareketli sahil şeridinde gezinirken, nefis kumpir kokuları sizi cezbedebilir. Ancak lezzetli bir kumpir keyfiyle birlikte gelen maliyet hakkında merakınız olabilir.

Ortaköy Kumpir Fiyatları

Ortaköy'deki kumpir fiyatları, malzemelerin seçimi ve kumpirin boyutuna göre değişmektedir. Ortalama olarak, sade bir kumpirin fiyatı 80-100 TL arasında değişmektedir. Daha fazla malzeme ekledikçe fiyat da buna göre artmaktadır.

En sık sorulan sorulardan bazılarına cevaplar:

• Ortaköy'de kumpir ne kadar? Sade bir kumpir ortalama 80-100 TL'dir.
    • Ortaköy'de kumpir fiyatları ne kadar? Malzeme seçimine göre 70-160 TL arasında değişmektedir.
    • Ortaköy kumpir fiyatı nedir? En popüler malzemelerle dolu büyük bir kumpir yaklaşık 130 TL'ye mal olabilir.
    • Kumpir ortaköy fiyat? Ortaköy'de kumpir fiyatları genellikle diğer turistik yerlere göre daha yüksektir.

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Kumpir fiyatlarını etkileyebilecek bazı faktörleri göz önünde bulundurmak önemlidir:

• Malzeme Seçimi: Seçilen malzemelerin çeşitliliği ve kalitesi fiyatı etkiler.
    • Kumpir Boyutu: Büyük kumpirler genellikle küçük kumpirlere göre daha pahalıdır.
    • Lokasyon: Ortaköy gibi turistik yerlerdeki kumpir fiyatları, daha az turistik alanlara göre daha yüksek olma eğilimindedir.

Ortaköy'de uygun fiyatlı bir kumpir arıyorsanız, sade bir kumpir sipariş edebilir veya malzemeleri sınırlayabilirsiniz. Ancak eşsiz malzeme kombinasyonlarını denemek istiyorsanız, daha yüksek bir fiyat ödemeye hazır olmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Afiyet olsun, ben de geçen 2 Ispanyol arkadaşımı götürdüm ve hepten beleşe getirdim, ismarladilar :) memnun kaldılar ama baya. Her şey çok ucuzdu onlar için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittiğiniz mekanın adı neydi?

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Express büfe

• Kumpir dediğiniz şey büyük boy haşlanmış patetetis içine kahvaltılık malzemeler doldurmak değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yimeyin laynnn yimeyiin. evinizde sobanın üstüne batteess atın onu yiyin.

• Marcus Glory kullanıcısına yanıt

Hayır kardeşim kahvaltılık değil resimdeki malzemeler var

İSTANBUL ORTAKÖY'DE 130 TL'YE KUMPİR YEDİĞİMİZE SEVİNDİK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sokak roportajı dayı mod on

Gitme Ortaköy e kardeşim, orada kumpir yemek zorunda mısın git başka yerde ye.

sokak roportajı dayı mod off

• 2014'de ortaköyde yedigim kumpirin fiyatını hatırlıyorum 16 tl idi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.