Kaynarca mahallesinde seri bir çalışma var ama baya karışık bir şekilde fiber çekiliyor binalara... Benim oturduğum sokak da turk telekom bir çalışma yaptı yanimdaki ve onun yanındaki hatta karşımdaki dahil binaya fiber turuncu kablo çekti ama benim binada 23 hane olmasına rağmen fiber çekilmedi bugün yarin bize çekilir dedim baktım alt sokak ve üst sokak da fiber çekilmiş ama ordada ayni her binaya çekilmemiş.. Türk Telekom online işlemlerde yazdım aradım twitter yazdım hep söyledikleri bölge müdürlüğüne gidin oldu ne zaman benim binaya çekileceğini bilemezlermis... Sizce benim binaya da fiber çekilir mi turk telekom müdürlüğüne gitmemi onerirmisiniz.. Şimdiden teşekkür ederim.. Sağlıcakla kalın... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul Pendik turk telekom fiber çalışması
-
-
türk telekom bölge müdürlüğüne faks ve ya mail atmak lazım.
Ben de ESENYALI merkezdeyim . fiber bende de yok.
-
Bende Kaynarca Mahallesindeyim heryerine fiber cekilde bizde yok bakalım ne olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yolunuzu Pendik telekom müdürlüğüne düşürün dilerseniz bir ara. Hem yazılı talep yaparsınız hem de altyapı çalışmaları ile ilgili bilgi sorarsınız ilgili birimlere.
-
En kısa sürede onuda yapicam inşallah..
Bende Pendik kaynarcada ikamet ediyorum bina kapı girişine kabloları çektiler fakat 15 gün civarı gün geçti kutuyu binaya henüz koymadılar bakalım ne zaman akıllarına gelecek.
-
Bende Kaynarca Mahallesindeyim yan binama kablo çekildi.. Ama bizim. Binaya kablo bile çekilmedi... Genel müdürlüğü gidicem bakalım ne diyecekler..
Eski binalara inatla çekmemeye çalışıyorlar. Yeni bina olduğunda hemen çekiyorlar.
-
Benim bulunduğum sokak da hepsi eski bina neye göre ayrım yapıyorlarsa artık çözemedim
Evet arkadaşlar Pendik Türk Telekom müdürlüğü ne gittim planlama departmanı ile görüştüm yan binamda yan dediğim yapışık binalar karşımdaki binaya fiberr çekildi bizim binada 23 hane olmasina rağmen neden fiber çekilmedi dedim aldığım cevap 2024 planlamasinda yokmuş bizim bina oyuzden çekilmemiş 2030 a kadar çekmeyi planliyolarmis... Bir sokağa girip kafalarına göre 3 binaya fiber cek 2 binaya çekme bu nasıl bir planlama diyorum.. Bizde bilmiyoruz dilekçe yazalım bina yönetici de gelsin 23 hane var imzalı dilekçe getirsek dedim yine bir işe yaramaz diye cevap aldım.. Ikitellideki müdürlüğe gidin belki bisey olur dedi... Saçmalıklar diz boyu...
Neyin kafası anlamak zor. Sokakta kafalarına göre bir kaç binaya fiber çektiler. Bize sıra gelince ses yok. Gir komple sokağa çek fiberi sende kazan bizde kazanalım. Doğalgaz nasıl bir ihtiyaç ise tüm sokaklar bir anda kazıldıysa internette çağın bir ihtiyacı.
Fevzi Çakmakta'yım. VDSL kullanıyordum, bir arıza sebebiyle müşteri hizmetlerini aradım bana fiber geldiğini ancak port olmadığını söyledi. Fiber'e geçiş talebi yaparsam da mevcut internetimi kullanamayacakmışım port gelene kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X