Bildirim
istanbul-sapanca ulasim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
otobüs firmaları gidiyor yanılmıyorsam efe tur gidiyodu -
Tren var.Haydarpaşa'da yada başka bir istasyonda bin.Sapancada in.Ordande arabalar ile sora sora gidersin gideceğin yere. -
quote:
Orijinalden alıntı: CoderWriter
Tren var.Haydarpaşa'da yada başka bir istasyonda bin.Sapancada in.Ordande arabalar ile sora sora gidersin gideceğin yere.
İste ama maalesef en son tren saati 21.30 metro ve v.i.b turizm son saatleri ise 21.15te bitiyo ben 00.00 civari gidebiliyorum ancak... -
Up -
quote:
Orijinalden alıntı: dhüngör
quote:
Orijinalden alıntı: CoderWriter
Tren var.Haydarpaşa'da yada başka bir istasyonda bin.Sapancada in.Ordande arabalar ile sora sora gidersin gideceğin yere.
İste ama maalesef en son tren saati 21.30 metro ve v.i.b turizm son saatleri ise 21.15te bitiyo ben 00.00 civari gidebiliyorum ancak...
Maalesef başka bilmiyorum.Gemi olacak hali yok ya! Bir tren vardı bir de araba.2si de olmuyor ise şahsi arabanızla gitmek zorundasınız..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X