Şimdi Ara

İSTANBUL TERSANESİ İKK ve GÜV. MD (120) ye TERTİPLENENLER BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Acemiliğini iskenderunda yapıp İst.Ters.Kom.a tertiplenen varsa yardımcı olalım

Haberiniz geldi 40 kişilik bir kafile geleceksiniz...

Pazartesi tezkere törenimize katılacak ve sıcak bir karşılama görüceksiniz..

:))) Bekliyoruz

• MERHABA ARKADAŞIM
    Bİ KONU DANIŞMAK İSTİYORUM.BÖLÜMÜM MUHAFIZ ORADA NE GİBİ FALİYETLERDE BULUNACAĞIZ.ORTAM HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİN.BİRDE YALOVADAN PENDİK İSKELESİNE GELECEĞİM.BİRLİĞE NASIL ULAŞABİLİRİM.TEŞEKKÜR EDERİM
    quote:

Orjinalden alıntı: seteratain

Evet Arkadaşlar Acemiliğini iskenderunda yapıp İst.Ters.Kom.a tertiplenen varsa yardımcı olalım

Haberiniz geldi 40 kişilik bir kafile geleceksiniz...

Pazartesi tezkere törenimize katılacak ve sıcak bir karşılama görüceksiniz..

:))) Bekliyoruz

• yalovadan pendik iskelesine geldikten sonra taksiye atla 3 4 dk da seni getirir zaten iskeleye yanaşırken sarı vinçleri görüceksin...

sınıfın muhafız yani üzerine alınma hepimiz için geçerli mal muhafız :))9

yani nöbet buraya gelişinizde zaten bu sebebten güvenlik sağlamak..

ama ne yapabilirsin...günde 2 vardiya toplam 8 saat olan nöbeti görev alıp görevli olursan 3 saat akşam nöbetine veya 4 saat ( saatlerde değişiklik olcak tabi)... tek vardiya tutarsın...

ama şunu bil çok rahat bir yere çok kapsamlı avantajlı bir yere geliyorsun(uz)...

ben şahsen 1 blk. yazıcısıydım ve nöbetleri yazıp memur gibi askerlik ubeleri ile yazıştım..belgelerle uğraştım...

çok yoruldum ama zaman su gibi aktı nöbetleride ben yazdığımdan ve yorulduğumdan silahsız nöbetlere gittim...

darısı sizlere diyelim hele bi gel karargahta sizi karşılayıp daha çok konuşucaz... ;))

Şafak 2 başka yok ;))

• Ya kardeş biz de orada taşeron firma yöneticisiyiz, askerlerle uğraşması zor ya, sen kapıda duruyo musun hiç bilmiyorum ama bazen adamı sinir ediyolar?
  • ben iskenderundan pendik'e muhafız(md 120) giden bi 339.dönemim...iskenderunda 14.bölükteydim ve bizim bölükten 6 kişi pendiğe gidecez...bilgi almaya gerek yok yarın katılıp görecez...umarım hayırlı bi askerlik yaparız
  • Yakin zamanda oraya tertiplenenlere kolay gelsin. 148 gunumu gecirdim. Kaya, Mehmet ve Sinan astsubaylara selamlar. Ozellikle Mehmet astsubaya:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara- Elmadağ - D.K.K Tesisleri
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.