Şimdi Ara

İstanbul Ticaret Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu üniversitenin eğitimi iyimidir olanakları nelerdir burda bilgisayar mühendisliğine girmeyi düşünüyorum binası lise binası gibi o yüzden bir önyargı oluştu bende şimdiden teşekkürler...

• Ben İstanbul Ticaret Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım bölümünde okuyorum. Bu sene sonuncu yılım ve okuldan kurtulmak için can atıyorum. Bu kadar olanak fakiri, öğrencilerini müşteri şeklinde gören bir okul daha ömrü hayatımda görmedim. Bu fikri yalnız ben diğil çoğu iticu öğrencisi paylaşıyor. Ben kendi bölümümden örnek vereğim. Bölümüm gereği Photoshop, Flash, Edius gibi programlarla iç içeyim. Okulda bizlerden proje yapmamız isteniyor ve bu projeleri 15" - 17" monitörlerde yapmamız bekleniyor. Bilgisayarlar tam anlamıyla rezalet! Aynı durum stüdyomuz içinde geçerli. Üniversitenin en büyük stüdyosu olan oda'da toplamda 3 kamera var ve bu kameralar öğrencilere kesinlikle verilmiyor. Torpil konusuna ise bambaşka... Okuduğum bölümde eline daha kamera almamış, bilgisayar kullanmayı bile bilmeyen, Enstantane'ye Ensdandana diyen onlarca insan var. İşin daha trajik komik kısmı ise bu insanların bazılarının 3.8 ortalama yapıp tam burs almaları. Daha anlatılacak çok şey var ama deyinmeye gerek yok. Sen bilgisayar mühendisliğine girmek istiyorsun. Bildiğim kadarıyla mühendislik fakültesi Küçükyalı E5'te ki yeni kampüse taşındı.

• tamam vazgeçtim saolun babam ısrar ediyo gir diye ama ben özelde okumak istemiyorum teşekkürler bilgiler için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Aydın Üniversitesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.