< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suskun İnsan -- 18 Temmuz 2024; 20:45:0 > |
İstanbul Tıp (Çapa) Gelir mi?
-
-
Bence sbü hamidiye yaz geç türkçe tıp istiyorsan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu da tercih listesine yazıcam ama neden öyle dedin? Daha mı iyidir Çapa tıptan?
-
Bence iki okulada git görmeye , biri kadıköyde biri fatihte açıkçası sbünün konumu daha iyi bence . Kadroları kıyaslarsak sbünün daha geniş . Görceğin eğitim yeri açısından fiziki şartlar vs. Sbü daha iyi bence tarihi bir yerdesin güzel bi binası var . Stajlara geçince 5. Sınıfı çapadan iyi , 4 ve 6 da da kendin seçiyon hastane 4 de zeynep kamil var mesela kadın doğumda baya iyi , 6 da çam sakurayı seçebiliyon eğer hep iyi hastaneleri seçersen totalde yine sbü daha iyi . Akademik çalışma açısından sbü de imkanlar geniş . Açık konuşmak gerekirse köklü bi okul olmasa ve şu ana kadar bir sürü iyi doktor yetiştirmese ve bir marka değeri olmasa çapa şu anda zayıf bi okul bence sbüye kıyasla. Köklü geçmişi okulu ayakta tutuyor
Teşekkürler detaylı cevap için. Dikkate alacağım.
-
Yukarı
Sbüde de çapada da okuyan 2-3 arkadaşım var eğitim olarak çapa çok çok daha iyi hepimizin ortak gözlemi ve fikir paylaşımına göre ( iki fakültenin de ders notları ve slaytlarından çalışmış biri olarak söylüyorum ) ,fakültesini yerlere göklere sığdıramayan arkadaşlara çok kulak asma derim ,çapanın tek sıkıntısı şu an eğitim aldıkları kampüs olabilir hala bazı belirsizlikler söz konusu anladığım kadarıyla
Sadece İstanbul düşünüyorsan çapa yaz derim ama gelmeme olasılığı da var geçen sene deprem çok konuşuldu bizim halkımız olanları hızlı unutmaya meyilli olduğu için bu sene deprem düşüncesi çok hakim olmayabilir ve çapa öne çekebilir , İstanbul dışı düşünmeye açıksan egeyi kolay olduğu için öneririm güzel bir öğrencilik hayatın olur ama orda da kendi kendine bir şeyler katmak zorunda kalırsın geçmekle yetinmemek gerekiyor biraz daha kolay fakültelerde yoksa yetersiz kalabiliyorsun anladığım kadarıyla , gaziyi de öneririm arkadaşlarım sisteminden çok memnun olmasa da hocalarının çok kaliteli olduğunu söylediler( Ankara'da tıplar çok daha zor oluyor onu belirteyim) konumu da çok güzel hem Ankara'nın kalbinde
Yani bence çapa - ege - gazi üçlüsünden yürü derim ama sen bilirsin
Daha iyi fikir almak açısından kesinlikle ama kesinlikle düşündüğün üniversitelerin öğrencilerini instagramdan dürtüp bilgi vermeleri için zorlamalısın
Bazıları kendi fakültesini fazla yüceltip fakültenin kötü yanlarını örtbas etmeye çalışıyor sırf sıralama yükselsin diye o açıdan ne kadar çok kişiyle irtibata geçersen o kadar doğru bilgiler alırsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Allah aşkına. Insan utanır sbü hamidiyede okuyorum demeye. Çapanın yanında esamesi okunur mu bu b*ktan okulun? Bu sıralamaya afiliye hastaneyle çalışan bir okul yazılmaz. Hele hele akp projesi sbü hiç yazılmaz.
Çapayi sbü ile kıyaslamak deli cesareti olsa gerek.Capa her zaman çapadir.Suan biri çapa mezunuyum deyince insanlar saygıda bekliyor karşısında.
Tavsiyem yukarıdaki elemanlara kulak asmaman , bunlar forumun trolleri . Bazılarının ismi tanıdık hatta sbü hamidiyeyi aşağılamaktan başka yaptıkları bir iş yok . Şu anda sbü hamidiye çapadan daha iyi bir okul . Gidip kendin gördüğünde anlarsın zaten
Çapayı herhalde baya iyi biliyorsun seninle bire bir kıyas yapalım istersen bir konuda , bakalım hangi okul kazanıcak ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 19 Temmuz 2024; 16:5:26 >
Ben çapayı da sizin okulu da gayet iyi biliyorum önceden de belirttiğim gibi her iki okuldan da arkadaşlarım var ,hepimiz biraraya geldiğimizde her seferinde okulların durumu konuşulur yani sbüdeki arkadaşlarım nakil aldırmaya çalışıyor açık konuşmak gerekirse geçen sene de denediler bu sene de nakili deneyecekler
Ama buradaki asıl sorun sizin okulları bu kadar yarıştırma meraklısı olmanız hepsi birer eğitim kurumu üstteki yazıyı yazarken de özellikle tarafsız olmaya çalıştım çünkü önemli olan tercih edicek olan çocukların geleceği hangisi daha iyiyse ona gitmek onların hakkı ve ben de hangisinin daha iyi olduğu konusunda fikir belirttim
Ama maalesef ki yazılarınızı da okumuş biri olarak anlıyorum ki siz fakültenin sıralaması yükselsin diye uğraşıyorsunuz öğrenciler iyi yerlere gelsin diye değil ben burada sbü nün kötü yanlarını da anlatırım biliyorum çünkü ama gerek yok bunu sizin anlatmanız gerekirdi öğrencilere orda okuyan biri olarak , siz sadece en iyi yanlarını anlatıp reklamcılığa vuruyosunuz işi ben bunu pek doğru bulmuyorum
Ankara tıp için de aynısını yapan bir arkadaş var burda onun yaptığını da doğru bulmuyorum çünkü tercih zamanı öğrencilere Ankara tıp geçmesi en kolay fakülte filan gibi sözler sarf ederek öğrencileri çekmeye çalıştılar kötü yanlarını örtbas ettiler sonra öğrenciler sene boyu okulda kötü yanlarını görünce kimse bize bunları söylememişti hani kolaydı gibi isyan etmeye başladılar (kendi dönemim için )
O yüzden öğrencilere gelmeden iyisinin de kötüsünün de belirtilmesi gerekir siz siz olun iyisini de kötüsünü de anlatın lütfen
Sizinle karşılaştırma olayına girmeyi de pek istemiyorum açıkçası maalesef biraz farklı düşünüyoruz sizinle ,ben okulları yarıştırma niyetinde değilim, iyi günler dilerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
yani sbünün kötü yönlerini ve arkadaşlarınızın neden nakil almak istediğini yazarsanız öğrencilere faydalı olursunuz bence , merak ettim ben de yazarsanız sevinirim
Kendime gelcek olursa bir sürü akademik çalışma yapıp , bir sürü hastane görüp , duayen hocalardan eğitim alıp sbüyü neden kötüliym tam kavrayamadım siz madem biliyorsunuz teker teker yazın madem öğrenciler de faydalansın
hele bana troll diyene bak. ulan sövsen günah sevsen zina. ben 4 yıldır forumdayım. bu ??? herif cidden psikopat au.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X