i.ü. için çok iyi konuşan da var kötü de nedir bilen duyan var mı
İstanbul Üni. Makine Müh. derim.
Birinci nedeni, İstanbul olması diğer her yerden daha iyi çünkü işverenlerin gözünde İstanbul hep öndedir.
İkinci nedeni ise makine daha geniş kapsamlıdır,yüksek lisans konusunda daha çok seçeneğe sahip olursun.Yüksek lisansta da ilgi duyduğun alana yönelirsin
Kronik HastaK
kullanıcısına yanıt
hocam bu listeye ne dersin ozellikle sakarya kocali arasındayım itü ytü sallama zaten 1 itü 2 ytü 3 uludağ 53k 4 kocaeli 60k 5 uludağ iö 71k 6 kocaeli iö 76k 7 sakarya 80k 8 sakarya iö 90k 9 trakya 100k
Güzel olmuş hem üst tarafları hem de şanssızlığa karşı altlardan 1-2 sini yazman iyi.Ytü'nün altına Dokuz Eylül vs. doldurabilirsin bence eğer yerin varsa
quote:
Orijinalden alıntı: Kronik Hasta
Güzel olmuş hem üst tarafları hem de şanssızlığa karşı altlardan 1-2 sini yazman iyi.Ytü'nün altına Dokuz Eylül vs. doldurabilirsin bence eğer yerin varsa
SENİN BANA ÖNEREBİLECEGİN ÜNİVERSİTELER VARMI? SAKARYA 1.ÖĞRETİM Mİ KOCAELİ 2.ÖĞRETİM Mİ? BUNA NE DERSİN?
quote:
Orijinalden alıntı: teknocini
quote:
Orijinalden alıntı: Kronik Hasta
SENİN BANA ÖNEREBİLECEGİN ÜNİVERSİTELER VARMI? SAKARYA 1.ÖĞRETİM Mİ KOCAELİ 2.ÖĞRETİM Mİ? BUNA NE DERSİN?
İkisi de birbirine yakındır artık gerisi sana kalmış.
aslında kocaelinde biriyle konuştum makine mekatronik çap yapmış, ve istanbul uni. ye kötü diyolar eğitim olarak, tm üni gibi bi algı oluştu bende