Şimdi Ara

istanbul uni saglik yonetimi mi iktisat mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar saglik yonetimi hakkinda bilgisi olan var mi? istanbul saglk yonetimi mi yoksa istanbul iktisat mi? bi yardim edin rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle iktisat
    Ablam marmara sağlık yönetimi mezunu 2 yıldır kpss ye giriyor ve atanamıyor. Zaten özelde iş imkanı yok.
    KPSS atanma puanları da çok yüksek içinde sağlık geçiyor diye tercih etmeyin, araştırın.
  • kpss olayına girersek iibf den binlerce mezun var ve 80 puan altında iktisat mezunu olup atanmakda zor kpss yönelecekseniz açılan kadro ve mezun sayısına bi bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hande_yıldız

kpss olayına girersek iibf den binlerce mezun var ve 80 puan altında iktisat mezunu olup atanmakda zor kpss yönelecekseniz açılan kadro ve mezun sayısına bi bakın

ama en azından iktisat , işletme gibi bölümlerin özeldeki iş imkanları çok fazla
    sağlık yönetiminin bu imkanı da yok ya memur olacan ya memur olacan
    yoksa özelde hiçbir iş imkanı yok işin içinde olduğumdan söylüyorum
    kısacası hiç ama hiç düşünmeyin böyle ne olduğu belirsiz bölümleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeBroglie

Kesinlikle iktisat
    Ablam marmara sağlık yönetimi mezunu 2 yıldır kpss ye giriyor ve atanamıyor. Zaten özelde iş imkanı yok.
    KPSS atanma puanları da çok yüksek içinde sağlık geçiyor diye tercih etmeyin, araştırın.

bende aksine ozelde is var diye duymustum tabi ablandan dolayi bilgi net.cok tesekkur ediyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nutellacandr

quote:

Kesinlikle iktisat

bende aksine ozelde is var diye duymustum tabi ablandan dolayi bilgi net.cok tesekkur ediyorum :)

önemli değil.
    Dediğim gibi özel hastaneler böyle mezunları almıyor bile. Kendi hekimlerine 1 yıllık eğitim veriyorlar sertifikasını alıyor hekim hem maaşını artırıyor hem de hastane fazladan bir kişinin çalışmasını ve sigorta masraflarını önlemiş oluyor.
    Kısacası o ünlü hekimlerden , cerrahlardan size sıra kalmıyor.

İşletme enformatiği tutuyorsa gözün kapalı git derim ...

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle iktisat

önemli değil.
    Dediğim gibi özel hastaneler böyle mezunları almıyor bile. Kendi hekimlerine 1 yıllık eğitim veriyorlar sertifikasını alıyor hekim hem maaşını artırıyor hem de hastane fazladan bir kişinin çalışmasını ve sigorta masraflarını önlemiş oluyor.
    Kısacası o ünlü hekimlerden , cerrahlardan size sıra kalmıyor.

İşletme enformatiği tutuyorsa gözün kapalı git derim ...

isletme enformatigi nedir? ne is yapar?

• Bana sorarsan iktisat yaz derim iş alanı çok daha geniştir sağlık bilimlerine göre.

Arkadaşın dediği gibi işletme enformatiğide iyi bölüm ancak almanca eğitim veriyor.

Bunun dışında dokuz eylül denizcilik işletmelerine bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaulCrewe

Bana sorarsan iktisat yaz derim iş alanı çok daha geniştir sağlık bilimlerine göre.

Arkadaşın dediği gibi işletme enformatiğide iyi bölüm ancak almanca eğitim veriyor.

iktisat mı daha kapsamlıdr yoksa isletme enformatigi mi? :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PaulCrewe

Bana sorarsan iktisat yaz derim iş alanı çok daha geniştir sağlık bilimlerine göre.

iktisat mı daha kapsamlıdr yoksa isletme enformatigi mi? :)

İktisat bölümü devlette iş alanı en geniş daldır ancak mezun sayısı çok fazladır .

İşletme enformatiğini işletme bilgi yönetimi,y.b.s gibi bölümlerin almancası olarak düşünebilirsin yurt dışında çok revaçta bir alan ancak Türkiye'de pek gelişemedi

Soruna tam cevap veremedim ama tam bir cevabı yok zaten iktisat iş alanı olarak daha kapsamlıdır ama enformatik ve benzeri bölümlerde daha az mezun verir iş sizin ilgi alanınıza kalıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.