Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.yanlış yere açtıysam özür dilerim.istanbul üniversitesinin kendi yurtlarının fiyatları ne kadar biliyor musunuz.beni bu konuda bilgilendirirseniz çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobbyland -- 9 Temmuz 2011; 11:48:48 >

• galiba fikri olan pek yok ben internet sitesine baktım ama bulamadım.benim için önemli ama yurt fiyatları çünkü üniversite seçiminde onları da göz önünde bulundurmam gerekiyor.umarım yardımcı olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobbyland

konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.yanlış yere açtıysam özür dilerim.istanbul üniversitesinin kendi yurtlarının fiyatları ne kadar biliyor musunuz.beni bu konuda bilgilendirirseniz çok teşekkürler.

avcılar yurdu 150 tl ücreti amailk sene kolay çıkmıyor beklemen gerekir büyük ihtimal özellikle erkek öğrencilere yemeksiz ama üni. yürüyerek gidersen öğle 0.75 akşam 1tl. kyk yada yazıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa-x-3 -- 9 Temmuz 2011; 19:19:42 >
  • walla 3 sene önce ikiside 100 tl idi hem avcılar parseller kyk hemde üniversitenin içindeki yurt.

kyk daha iyi bilgin olsun. . .
  • cevaplarınız için çok teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.