Şimdi Ara

İstanbul Universitesi 2013 Girişliler [TOPLULUK](İMZA İLK MESAJA EKLENDİ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
12
Favori
20.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önkayıtta bilgileri girdiğimiz yerde yazıyor (muş 10 kere bakmam gerekti farkedebilmek için :S) diğer arkadaşlarada yardımımız dokunsun resimdeki yerde...
    İstanbul Universitesi 2013 Girişliler [TOPLULUK](İMZA İLK MESAJA EKLENDİ)
  • dediğim gibi siz yeni kayıt olduğunuz için şu an arayüz farklıymış ama biraz kurcalasaydınız rahatlıkla görebilirdiniz öğrenci numaranızı birim bilgileri kısmında yazıyor neticede
    zaten kesin kayıt olduktan sonra kişisel bilgilerim kısmında 3 kısım olacak o bizimkisi gibi
  • arkadaşlar ablam kayıt yaptıracak. lise diploması mezun olduğu üniversitede kalmış. üniversite diplomasıyla olur herhalde kayıtlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UborMetenga -- 1 Eylül 2013; 21:00:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokeci14

arkadaşlar ablam kayıt yaptıracak. lise diploması mezun olduğu üniversitede kalmış. üniversite diplomasıyla olur herhalde kayıtlar ?

Hayır öyle bişey olmaz. Mezun olduğu üniversiteden diplomasını alacak ve onunla kayıt yaptıracak.
  • "Borcunuz oluşmuştur. Referans numaranızla HALK bankasına gidiniz."

İyi de borç 0 görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav gençler otomasyondan derslerimizi seçecekmişiz. danışman atanmamış bana haliyle dersler görünmüyor. ancak seçmeli olan (beden eğitimi, güzel sanatlar) dersler görünüyor ve tipi "zorunlu" yazıyor.. ne dandik bi sistem anlamadım gitti. varmı derslerini seçebilen ..ben de mi sorun var acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: norofren

yav gençler otomasyondan derslerimizi seçecekmişiz. danışman atanmamış bana haliyle dersler görünmüyor. ancak seçmeli olan (beden eğitimi, güzel sanatlar) dersler görünüyor ve tipi "zorunlu" yazıyor.. ne dandik bi sistem anlamadım gitti. varmı derslerini seçebilen ..ben de mi sorun var acaba ?

takvime baktınız mı yeni kayıtların ders seçme işlemi başlamış mı,büyük ihtimalle başlamadığı içindir ayrıca ilk sene seçmeli ders yok ekrana gelecek bütün dersleri seçeceksiniz alt kısımdan da güzen sanatlar,ingilizce,edebiyat,türk dili falan oluyor bunları da alacaksınız

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

"Borcunuz oluşmuştur. Referans numaranızla HALK bankasına gidiniz."

İyi de borç 0 görünüyor

1.öğretimsen o şekilde yazması normaldir,sonuçta para ödemiyorsunuz

• Kayıt yapıldı, öğrenci kartı alındı

mission completed

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

Kayıt yapıldı, öğrenci kartı alındı

mission completed

ikametgah için verdikleri form yeterli mi? Bir de bölümünüz nedir çok sıra varmıydı
  • Arkadaşlar yatay geçişte küçük bir yardıma ihtiyacımız var:http://forum.donanimhaber.com/m_80649408/tm.htm
  • Yarın kayıt için Avcılardayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Cafer

quote:

mission completed

ikametgah için verdikleri form yeterli mi? Bir de bölümünüz nedir çok sıra varmıydı

İkamet getirdim ille de sitedeki formu istiyor. Fen fak hiç sıra beklenmiyor

• Kayıdımı yaptırdım fakat derslerle ilgili hiç bir bilgi yoktu sanırım siteden duyurular ders seçimini yada takvimini...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Cafer

quote:

mission completed

İkamet getirdim ille de sitedeki formu istiyor. Fen fak hiç sıra beklenmiyor

bu iyi oldu.Babam da tutturdu muhtarlıktan da alalım diye
  • Bende yarın gidiyorum kayıt için umarım çok beklemem.. Birde ders proğramı ne zaman belli olur acaba haala yok sitede ve son olarak geçen senenin proğramına baktım bazı dersler için (uzaktan eğitim) yazıyor dersin altında. Bu dersler nasıl oluyor tam olarak o gün okula gitmiyormuyuz sınavı falan nasıl oluyor acaba. Üniversite konusunda cahlim biraz kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

quote:

yav gençler otomasyondan derslerimizi seçecekmişiz. danışman atanmamış bana haliyle dersler görünmüyor. ancak seçmeli olan (beden eğitimi, güzel sanatlar) dersler görünüyor ve tipi "zorunlu" yazıyor.. ne dandik bi sistem anlamadım gitti. varmı derslerini seçebilen ..ben de mi sorun var acaba ?

takvime baktınız mı yeni kayıtların ders seçme işlemi başlamış mı,büyük ihtimalle başlamadığı içindir ayrıca ilk sene seçmeli ders yok ekrana gelecek bütün dersleri seçeceksiniz alt kısımdan da güzen sanatlar,ingilizce,edebiyat,türk dili falan oluyor bunları da alacaksınız

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

"Borcunuz oluşmuştur. Referans numaranızla HALK bankasına gidiniz."

İyi de borç 0 görünüyor

1.öğretimsen o şekilde yazması normaldir,sonuçta para ödemiyorsunuz

Alıntıları Göster
    @AvantiLazio

dostum 1.yaryılda (s) olarak yazıyodu yeni eklenmiş galiba
    http://imgim.com/154incid7896512.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norofren -- 3 Eylül 2013; 16:52:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Bende yarın gidiyorum kayıt için umarım çok beklemem.. Birde ders proğramı ne zaman belli olur acaba haala yok sitede ve son olarak geçen senenin proğramına baktım bazı dersler için (uzaktan eğitim) yazıyor dersin altında. Bu dersler nasıl oluyor tam olarak o gün okula gitmiyormuyuz sınavı falan nasıl oluyor acaba. Üniversite konusunda cahlim biraz kusura bakmayın.

uzaktan olan dersler ingilizce,inkılap,güzel sanatlar/beden eğitimi,türk dilli ...bunlar için ders olmaz yani otomasyondaki programda gözükmez zaten,notları uzaktan eğitim sitesine bırakılıyor o siteye de giriş nokta otomasyon ile aynıydı tam hatırlamıyorum... konuları o sitede oluyor istersen oradan indirip çıkarabilirsin istersen kırtasiyeler hazır halde satıyorlar ama gerek yok ben hiç birine bakmadan 70-80 alabiliyordum

basit düzeyde edebiyat ve dilbilgisi soruları, tarih soruları geliyor ve ingilizce de çok basit o yüzden kredili ingilizceden muafiyet sınavına girin geçin uğraşmayın vizeydi finali,bu üç dersin finali de vizesi de test oluyor

güzel sanatlarda da her dönem 1 ödev veriliyor hem vize hem final olarak geçiyor

quote:

@AvantiLazio

dostum 1.yaryılda (s) olarak yazıyodu yeni eklenmiş galiba
    http://imgim.com/154incid7896512.jpeg

öyledir muhtemelen zaten ilk sene dersler bellidir hepsini alıyorsun tek fark güzel sanatlar ya da beden eğitimi ikisini aynı anda almıyorsun sadece birini seçiyorsun

ders seçme ekranında göreceksin zaten hepsini işaretleyip işlemi uygula dersin sonra danışman onaylar dersler

okul açılmadan da program oluşur

ama ilk hafta boş geçer oryantasyon yapılır sonra o hafta ders olmaz haftaya başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 3 Eylül 2013; 19:18:53 >

• Bu ders seçimleriyle ilgili bir duyuru yada kılavuz yayınlanır mı ? yoksa biz şimdi otomasyona gidip kendimiz bişeyler seçip onaya yollayalım mı ? danışman gözükmüyor bende atanmamış ?

@AvantiLazio
  • ben siteye giris yapamıyorum suan
  • hayefte ing öğr.kayıt olucam kayıt tarihinde 3 eylül yazıyor tek gün ama parantez içinde kacıranlar 6 eylülde kayıt olabilir diyordu ben bugun gıtmedım o yüzden sorun olur mu yani bildirmem gerekiyor muydu
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.