Şimdi Ara

İstanbul Universitesi 2013 Girişliler [TOPLULUK](İMZA İLK MESAJA EKLENDİ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
12
Favori
20.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: robotica

Bu avcilarda kayit islemi ne kadar yavasmis arkadas! Saat dortte bitti kayit islemlerim

fen fak'ta 2,5dk sürdü :D
  • İktisat fak. 5 dk bile sürmedi çok şaşırdım
  • o değil de itü bahçeşehir yıldız direk akbillerle birlikte vermişler :(

online başvuruda da öğrenci olarak tanımıyor beni tc'mden .

garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

o değil de itü bahçeşehir yıldız direk akbillerle birlikte vermişler :(

garip

Ee bizde de öğreni belgeni aldıktan sonra kuyruğa girip akbil alabiliyordun ki. Ama ben dün o kadar beklemek istemedim. İnternetten bugüne randevu aldım ve gittim 5 dk sürmedi akbil almam.

Ayrıca gençler ders alma işlemini yapan birileri var mı ya? Daha başlamadı ama açık şuanda ve ya kontenjanlar dolarsa diye düşünmeden edemedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucia

quote:

garip

Ee bizde de öğreni belgeni aldıktan sonra kuyruğa girip akbil alabiliyordun ki. Ama ben dün o kadar beklemek istemedim. İnternetten bugüne randevu aldım ve gittim 5 dk sürmedi akbil almam.

Ayrıca gençler ders alma işlemini yapan birileri var mı ya? Daha başlamadı ama açık şuanda ve ya kontenjanlar dolarsa diye düşünmeden edemedim :D

1.sınıfta ders seçmiyorsunuz yani kontenjan dolma gibi bir durum yok,verilen derslerin hepsi alınacak onlara ek olarak da 3 tane uzaktan eğitim dersi alınacak,seçmeli ders yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

Orijinalden alıntı: Lucia

quote:

garip

1.sınıfta ders seçmiyorsunuz yani kontenjan dolma gibi bir durum yok,verilen derslerin hepsi alınacak onlara ek olarak da 3 tane uzaktan eğitim dersi alınacak,seçmeli ders yok yani

Öyle evet ama bak şimdi bana bir yardımcı olur musun

http://p1309.hizliresim.com/1f/5/sbfnb.jpg şimdi buradaki zorunluların hepsini seçiyoruz zaten. Beden eğt ve güzel sanatlardan sadece birini seçtik 21 kredi oldu sorun yok devam.

http://o1309.hizliresim.com/1f/5/sbfqx.jpg şimdi geldik seçmelilere. Buradan kaç tane seçicem? 1.dönem alınabilecek akts yükü 30 diyor ama ben zaten o seçmeli 6 derstem 5 ini seçsem 31 oluyor. Burada aklım karıştı

• avcilar kampustekilrr kalacak yerini ne yaptiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu ders secme olayinda en az kac kredi olmasi lazim arkadaslar yada en az kac tane secmeli ders almamiz gerekiyo bi yardimci olurmusuniz???

• acele ediyorsunuz kesin olarak 9 eylülde başlıyor muhtemelen o tarihten sonra alt kısıma açıklama koyacaklar yani şöyle yazacak, seçmelilerden x kredilik ders seçebilirsiniz diye,ayrıca bu alt kısımdaki seçmeli ders olayı bölümden bölüme fakülteden fakülteye göre değişiyor, ben 2.sınıfım mesela seçmelilerden 6 kredilik ders seçebiliyorum bu da 3 ders ediyor

9 eylülü bekliyelim,zaten siz hatalı ders seçip uygula dediğiniz zaman sistem kabul etmeyip uyarı verecektir,isterseniz sadece zorunluları seçip onaya gönderin eğer kabul ederse sistem sorun yok etmez ise de size yapmanız gerekeni söyler,der işte seçmeli derslerden en az şu kadar seçmelisiniz diye vsvs

ayrıca güzel sanatlar ve beden eğitimi dersleri krediyi etkilemiyor onlar kredisiz,20 kredi mi oldu ne diyor sana 30 mu o zaman alttan 5 tane daha koyup uygula diyorsun büyük ihtimalle işlem tamamlancak

• quote:

quote:

Bu avcilarda kayit islemi ne kadar yavasmis arkadas! Saat dortte bitti kayit islemlerim

Bİlgisayar mühendisliği için bekliyordum 45.sıra olmasına rağmen 3saat'e yakın sürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.LawLess

quote:

quote:

Bİlgisayar mühendisliği için bekliyordum 45.sıra olmasına rağmen 3saat'e yakın sürdü

avcılarda yavaş çalışıyolar demek ki

beyazıtta uçak gibi işliyorlar
  • Ben bugün Beyazıt'ta 10 dakikada hallettim bayağı hızlı bitti. Fakülteden fakülteye değişiyor hızlar.
  • quote:

benim 5 dk sürmedi :D
  • İngilizce hazırlıkta haftada da kaç saat ders var...
  • birinci öğretimim katkı payı ya da materyal ücreti ödemem gerekiyo mu? kayıt oldum ama herhangi bir dekont vermedim ama veren arkadaşlarım varmış çok şüphede kaldım
  • Benide tanimadi TC'den nasil basvuru yapacagiz biz? Bireysel basvuru yapmak istesek para yerine dekontu gotursek olur herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frzstr -- 6 Eylül 2013; 10:21:17 >
  • Kardeşim geçen sene hazırlığı geçti ve 1. sınıftan derslerini seçtik ama hala onaylanmadı var mı bu durumda olan ???? (İnşaat Mühendisliği)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 6 Eylül 2013; 10:51:40 >
  • quverty2007 Q kullanıcısına yanıt
    haftaiçi hergün ders oluyomuş diye biliyorum
  • Ben kayıt oldum ama danışman atama işlemlerinden bahsediyor.Bu konuda net bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frzstr

Benide tanimadi TC'den nasil basvuru yapacagiz biz? Bireysel basvuru yapmak istesek para yerine dekontu gotursek olur herhalde?

Sıra alıp gidip elden başvuracam artık

parayı orda da verebiliyoruz. +öğrenci belgesi

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.