Şimdi Ara

İstanbul Universitesi 2013 Girişliler [TOPLULUK](İMZA İLK MESAJA EKLENDİ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
12
Favori
20.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi ne boktan bir kayıttır . 10 dakikada hallediyorlar beyazıtta halletmesinede ne hazırlık sınavımın tarihini yerini yurdunu söylüyorlar öğrenci işlerini arıyorum sizi 11 bin bilmem kaaça aktarıyorum diyor aktardığı yer telefonu açmıyor , aktardığı yerın neresi olduğunuda bilmiyorum bilsem bir daha arayacam şuraya bağlayın dicem . sırf okulu ve hocaları boktan diye 9 eylül işletmeye iktisata gitmedim , umarım pişman olmam
  • Oryantasyon programı:

http://www2.istanbul.edu.tr/?p=22189
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaknafein.

abi ne boktan bir kayıttır . 10 dakikada hallediyorlar beyazıtta halletmesinede ne hazırlık sınavımın tarihini yerini yurdunu söylüyorlar öğrenci işlerini arıyorum sizi 11 bin bilmem kaaça aktarıyorum diyor aktardığı yer telefonu açmıyor , aktardığı yerın neresi olduğunuda bilmiyorum bilsem bir daha arayacam şuraya bağlayın dicem . sırf okulu ve hocaları boktan diye 9 eylül işletmeye iktisata gitmedim , umarım pişman olmam

Kardeşim biz aynı bölümdeyiz, bizde hazırlık yok. ingilizce muafiyet sınavı var. 10 Eylülde yabancı diller fakültesinde. Yıl içindeki ingilizce dersinden muaf olmak için girilen bir sınav sadece

Edit 18 eylül de olabilir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucia -- 6 Eylül 2013; 18:59:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

quote:

Orijinalden alıntı: frzstr

Benide tanimadi TC'den nasil basvuru yapacagiz biz? Bireysel basvuru yapmak istesek para yerine dekontu gotursek olur herhalde?

Sıra alıp gidip elden başvuracam artık

parayı orda da verebiliyoruz. +öğrenci belgesi

Benide tanımadı maalesef. Bireysel başvuru için randevu aldım ama parayı yatırdım dekont yeterli olurmu tekrar mı para yatırıcaz acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucia

quote:

abi ne boktan bir kayıttır . 10 dakikada hallediyorlar beyazıtta halletmesinede ne hazırlık sınavımın tarihini yerini yurdunu söylüyorlar öğrenci işlerini arıyorum sizi 11 bin bilmem kaaça aktarıyorum diyor aktardığı yer telefonu açmıyor , aktardığı yerın neresi olduğunuda bilmiyorum bilsem bir daha arayacam şuraya bağlayın dicem . sırf okulu ve hocaları boktan diye 9 eylül işletmeye iktisata gitmedim , umarım pişman olmam

Kardeşim biz aynı bölümdeyiz, bizde hazırlık yok. ingilizce muafiyet sınavı var. 10 Eylülde yabancı diller fakültesinde. Yıl içindeki ingilizce dersinden muaf olmak için girilen bir sınav sadece

20 Eylül

• Ben ingilizce iktisattayım da 10 eylülde yabancı dil yeterlilik sınavımız var. o sınavda aldığımız nota göre mi sınıfları ayırıcaklar yoksa sadece muaf olmak için mi yapıyolar o sınavı. girmezsek bir sorun olur mu?
  • Hazırlık sınavından en az 80 almam lazım. Paragraf yazma olayı gözümü korkuttu açıkçası. Geri kalanının problem olacağını sanmıyorum ama 100 üzerinden 80 denilince insan durup düşünüyor.
  • muafiyet sınavına girmeyi düşünmüyorum. hazırlık okumayı düşünüyorum. (bil. müh)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucia

quote:

Evet beyler bende öğrendim sonradan facebookta birilerini buldum onlar anlattı sınav 18 inde saat 14.00 da yerini binasını bilmiyorum onu öğreniriz bir şekilde. Dediğiniz gibi ingilizce muafiyet sınavıymış sadece , hayırlı olsun bu arada

• bende hazırlık sınavına girmemeyi düşünüyorum.bilgisayar müh. i.ö
  • Beyler iki hayati soru sorucam bilgisi olan varsa tessekur ettim simdiden

1.si ..bu otomasyonda hala danisman atanmamis ve ders secimi yerinde sadece secmeli olan ders gorunuyor (sormamin sebebi bazi kisilerin ders secimini yapmis olmasi ve onay bekleyip danisman atanmasini beklemesi) ..
    2.si avcilar isletmeden beyazittaki 2 isletmeden birine gecebilmek icin herhangi birsey varmi yani yatay gecisle felan mumkun mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler şimdi bu ders seçme olayında zorunlu derslerin hepsini seçicez seçmeli derslerden krediyi mi tamamlıycaz?

bir de kampüs kart hakkında bilgisi olan var mı? yemekhaneden yemek alırken vs gerekli galiba ama net bilgi bulamadım

son olarak @ogr.iu.edu.tr mail adresi alabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fgalmorb

Hazırlık sınavından en az 80 almam lazım. Paragraf yazma olayı gözümü korkuttu açıkçası. Geri kalanının problem olacağını sanmıyorum ama 100 üzerinden 80 denilince insan durup düşünüyor.

Peki hazirlik sınavına girmek için kayit yaptirmak gerekiyomu nen kaydolurken kimse bisey söylemedi

• AUZEF kaydı olacak olan var mı? iktisatla coğrafya arasında kaldım

• Habilll H kullanıcısına yanıt
    Gerekmiyor.
  • arkadaşlar bende ders seçme bölümünde sadece beden eğitimi ve güzel sanatlar dersleri var diğer dersler gözükmüyor ne yapmam lazım?

işletmedeyim benden başka bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?
  • arkadaşlar bende ders seçimlerini yaptım seçmeli ders ile birlikte 22 kredi oldu. Sadece beden eğitimi ve görsel sanatlar vardı. Bu durumda olan arkadaşlar var mı acaba yanlışlık yapmamak için soruyorum

• Biri şu akts falan nedir açıklayabilir mi? Verdikleri ders listesinde T ve U harfleri altında sayılar var, hiçbi yerde ne oldukları yazmıyo, ya da ben bulamadım
  • Ders seçimi nasıl? Alınabilecek derslere hepsi zorunlu 6 ders koymuşlar, onları seçtim; sadece danışman onayı kaldı. Ek olarak seçimlik ders falan seçebiliyor muyuz? Ya da üst dönemden almak gibi bir şans var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 9 Eylül 2013; 14:14:32 >
  • yahu bu ders seçmede bi saçmalık var ama daha çözemedim 1. dönem alınacak ders yükü 30 maksimum 45 diyor ben bütün dersleri seçsem 27 oluyor kafam karıştı seçmelilerdende güzel sanatlar beden eğitimi arası git gel yaşadım ikisi de ilgimi çekmedi açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.