Şimdi Ara

İstanbul Universitesi 2013 Girişliler [TOPLULUK](İMZA İLK MESAJA EKLENDİ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
12
Favori
20.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FucsioN

Bu ders seçimleriyle ilgili bir duyuru yada kılavuz yayınlanır mı ? yoksa biz şimdi otomasyona gidip kendimiz bişeyler seçip onaya yollayalım mı ? danışman gözükmüyor bende atanmamış ?

@AvantiLazio

yok dostum duyuruya kılavuza falan gerek yok sistem açıldığı zaman orada dersler olacak karşılarında zorunlu yazar zaten seçiceksin alt kısımda ders seçimini uygula diyceksin göndericeksin,sonra ara ara kontrol edersin danışman onaylıycak

6 eylüle kadar danışmanlarınız atanacakmış,9 eylülde de ders kayıtlarınız başlıyor o tarihten sonra otomasyona girdiğinde zaten herşey oturmuş rahat bir şekilde halledersiniz
  • Çok teşekkür ederim hocam sağolun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kayıtta para ödeniyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucia

Beyler kayıtta para ödeniyor mu?

Sen ödeyeceksin moruk . Bir tek sen anladınmı beni?? bir tek sen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 3 Eylül 2013; 22:23:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

Bu ders seçimleriyle ilgili bir duyuru yada kılavuz yayınlanır mı ? yoksa biz şimdi otomasyona gidip kendimiz bişeyler seçip onaya yollayalım mı ? danışman gözükmüyor bende atanmamış ?

@AvantiLazio

yok dostum duyuruya kılavuza falan gerek yok sistem açıldığı zaman orada dersler olacak karşılarında zorunlu yazar zaten seçiceksin alt kısımda ders seçimini uygula diyceksin göndericeksin,sonra ara ara kontrol edersin danışman onaylıycak

6 eylüle kadar danışmanlarınız atanacakmış,9 eylülde de ders kayıtlarınız başlıyor o tarihten sonra otomasyona girdiğinde zaten herşey oturmuş rahat bir şekilde halledersiniz

Ben bugun ders secimlerimi yaptim okulda. (ogrenci islerinde)
    Otomasyonda onay bekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

quote:

hahah yapma bana bunu :D Sen kayıt oldun mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylanens

ben akademik takvime bakarak söyledim orada 9 eylül yazıyor yeni öğrencilerin ders kayıtlarının başlangıcı,siz zaten okulda yapmışsınız otomasyon üzerinden şimdilik açık değil herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 3 Eylül 2013; 23:00:33 >
  • quote:

quote:

quote:

Biletimde yarın için Ankara-İstanbul 14:00 seferi 41 numaralı koltuk yazıyor Lucia hanım Neden telefonlaşıp birlikte gitmiyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 3 Eylül 2013; 23:04:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

Orijinalden alıntı: ceylanens

ben akademik takvime bakarak söyledim orada 9 eylül yazıyor yeni öğrencilerin ders kayıtlarının başlangıcı,siz zaten okulda yapmışsınız otomasyon üzerinden şimdilik açık değil herhalde

Nokta oto. Da acik suan her sey. Ogrenci belgesi talep etme falan da acik.

• Ya beyler ben yarin kayda gidicemde birincisi ogrenci no mu bilmiyorum fotomun arkasina yazmadim sikinti cikarirlar mi otomasyon sitesinde yok kaldirmislar birim bilgilerini falan kaydetmemistim bende ikinciside bu askerlik icin herhangi bir sey yapmam gerekiyo muydu ben hic bir belge falan cikartmadim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Biletimde yarın için Ankara-İstanbul 14:00 seferi 41 numaralı koltuk yazıyor Lucia hanım Neden telefonlaşıp birlikte gitmiyoruz?

Ya dün giremedim daha foruma şimdi gördüm mesajını, artık okulun ilk günü takılırız olur mu :D

• Sonunda ders proğramım belli oldu 2 gün boş 3 gün okul bu iyi oldu işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Sonunda ders proğramım belli oldu 2 gün boş 3 gün okul bu iyi oldu işte.

Nasıl belli oldu hemen ya daha ders alma işlemleri bile başlamadı ki
  • quote:

quote:

Valla bilmiyorum duyurularda yazıyordu 2013-2014 güz yarıyılı ders proğramı diye.

• quote:

quote:

quote:

Valla bilmiyorum duyurularda yazıyordu 2013-2014 güz yarıyılı ders proğramı diye.

Link atabilirmisiniz daha ders seçimleri vs başlamadı benim bildiğim kadarıyla...

• Benim 2 yıllık hocam ormancılık myo sitesine girerseniz hemen sol köşede yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 4 Eylül 2013; 20:33:55 >
  • quote:

Benim 2 yıllık hocam ormancılık myo sitesine girerseniz hemen sol köşede yazıyor.

Sizin ki farklı o zaman 4 yıllıkların hiç birşeyi belli olmamış maalesef.Görevlilerin birbirlerinden haberleri yok.Bir tek oryantasyon tarihini biliyorum derslerle ilgili birşeyler yayınlanmamış.
  • quote:

quote:

Benim 2 yıllık hocam ormancılık myo sitesine girerseniz hemen sol köşede yazıyor.

Sizin ki farklı o zaman 4 yıllıkların hiç birşeyi belli olmamış maalesef.Görevlilerin birbirlerinden haberleri yok.Bir tek oryantasyon tarihini biliyorum derslerle ilgili birşeyler yayınlanmamış.

Orman mühendisliğininde ders proğramı belli olmuş o 4 yıllık mesela. Galiba bunlar kendileri seçmişler bizim yerimize ders alma işlemini.

• beni de ekleyin. bilgisayar müh. 2. üni okuyacam. işten vakit bulursam. hazırlık sınıfı nasılmış acaba verimli geçiyor mu? bilgisi olan duyum alan varmı acaba
  • Bu avcilarda kayit islemi ne kadar yavasmis arkadas! Saat dortte bitti kayit islemlerim

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.