Şimdi Ara

İstanbul Universitesi 2013 Girişliler [TOPLULUK](İMZA İLK MESAJA EKLENDİ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
12
Favori
20.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lucia

quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Yahu bu dersleri seçince gidip okuldan da onay almak mı gerekiyor? Danışman hala onaylamamış da, pazartesi de okul başlıyor? Ne ne zaman gidilecek belli ne bir şey.

dersleri seçiceksin otomasyondan sonra derslerin onaylanınca o sayfayı zaten yazdır diye seçenek çıkıyor ordan yazdırıp okula götüreceksin ve danışmanına imzalatacaksın. Onaylama süreci 18ine kadar devam ediyor daha var yani hiç olmadı okulda bulusunuz konusurusunuz danısmanınızla

Teşekkürler bilgiler için

• quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

quote:

quote:

Yahu bu dersleri seçince gidip okuldan da onay almak mı gerekiyor? Danışman hala onaylamamış da, pazartesi de okul başlıyor? Ne ne zaman gidilecek belli ne bir şey.

dersleri seçiceksin otomasyondan sonra derslerin onaylanınca o sayfayı zaten yazdır diye seçenek çıkıyor ordan yazdırıp okula götüreceksin ve danışmanına imzalatacaksın. Onaylama süreci 18ine kadar devam ediyor daha var yani hiç olmadı okulda bulusunuz konusurusunuz danısmanınızla

Nasıl yani birde imzalatmakmı gerekiyor. Benim birkaç gün önce onaylandı ama ben okula falan getirmedim daha.

evet dostum imzalatman gerekiyormuş ben de imzalatmadım daha 16sında oryantasyona gittiğimde halledicem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

quote:

quote:

Nasıl yani birde imzalatmakmı gerekiyor. Benim birkaç gün önce onaylandı ama ben okula falan getirmedim daha.

evet dostum imzalatman gerekiyormuş ben de imzalatmadım daha 16sında oryantasyona gittiğimde halledicem

Bende öyle yapayım en iyisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler yurtlarınız belli oldu mu?
    kadırgalılar haber versin her türlü yardımcı olurum
  • Beyler sınavdan geçmeme rağmen ders seçiminde sadece hazırlık gözüküyor. Yok mu şu konu ile ilgili bir bilgisi olan ?
  • 16 sında saat kaçta okulda oluyorsunuz?
  • beyler hazırlık okuyacaklar için düzey belirleme sınavı 30 eylülde, ama okul 16 eylülde açılıyor. 30 eylüle kadar gitmemize gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moltres

beyler hazırlık okuyacaklar için düzey belirleme sınavı 30 eylülde, ama okul 16 eylülde açılıyor. 30 eylüle kadar gitmemize gerek var mı?

stum bu konuyu ben dode sordum ama cevap veren olmadı pazartesi yabancı dıller fakultesınde ogrenıcez cevabını sanırım
  • Bu ders imzalatma işlemini ben sordum kendi fakültemde 1.sınflar için gerek olmadığını söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neçayevx -- 14 Eylül 2013; 20:24:26 >
  • hazırlık okuyacaklar ders seçimi yapıyo mu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: moltres

beyler hazırlık okuyacaklar için düzey belirleme sınavı 30 eylülde, ama okul 16 eylülde açılıyor. 30 eylüle kadar gitmemize gerek var mı?

dostuum akademik takvimden baktm 30eylül diyo 2 hafta daha yatış :D
  • beyler 16 eylül pazar günü saat kaçta okulda oluyoruz? mühendislik fakültesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

beyler 16 eylül pazar günü saat kaçta okulda oluyoruz? mühendislik fakültesi...

oryantasyona gittin mi daha oryantasyon olmadan dersler başlamaz zaten,ayrıca ilk gün ders falan olmaz yani öyle lise gibi saat 9 da bahçede olsun durumu değil,oryantasyona gidin ondan sonra takılırsınız bir daha ki hafta tam anlamıyla başlar dersler.... otomasyonda ders programı oluşacak orada saatler yazacak

ayrıca hazırlıkların başlangıç tarihi farklı 16 eylül değil

ayrıca ders onayının çıktısını alıp imzalatmaya gerek yok bize de dediler geçen sene, sınıfın çoğu böyle bişey yapmamıştı ben de dahil zaten danışman otomasyondan onayladı mı gerisi teferruat imza atsa ne olcak,netten görüp onayı veriyor sisteme işliyor sizi ki bu çıktısını alıp onaylatma cümlesini kim ortaya atıyor merak ettim...geçen sene de bunu yazıyorlardı devamlı :)

• Kampüs Kartı nasıl alacağız, kayıt sırasında verilmedi. Siteden başvuru yapmak istedim sadece istanbul.edu.tr li mail adresiniz geçerlidir yazısı çıkıyor ve bana öyle bir mail verilmedi. Nasıl halledicez bu işi?
  • İktisat ders programı oluşturulmuş, duyurulur
  • yarınki sınav kac saat sürcek?
  • tr.leuchtend kullanıcısına yanıt
    Ne sınavı var ki ?
  • ingilizce muafiyet sınavı yeterlilik saat 10da
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

Kampüs Kartı nasıl alacağız, kayıt sırasında verilmedi. Siteden başvuru yapmak istedim sadece istanbul.edu.tr li mail adresiniz geçerlidir yazısı çıkıyor ve bana öyle bir mail verilmedi. Nasıl halledicez bu işi?

+1
  • Hazırlık muafiyet sınavı sonuçlarını otomasyon siteminden girerek öğrenebilirsiniz. yarını beklemeye gerek yok bu arada tam notunu tutturmuşum> 31

Giriş yapıp özlük bilgilerinden hazırlık/yabancı dil seçeneğine tıklayıp öğrenebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.