Şimdi Ara

İstanbul Universitesi 2013 Girişliler [TOPLULUK](İMZA İLK MESAJA EKLENDİ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
12
Favori
20.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 Eylülde Muafiyete girdim 77 almışım. Başarılı yazıyor ama hala hazırlıkta gözüküyorum bilgisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.LawLess

quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

Kampüs Kartı nasıl alacağız, kayıt sırasında verilmedi. Siteden başvuru yapmak istedim sadece istanbul.edu.tr li mail adresiniz geçerlidir yazısı çıkıyor ve bana öyle bir mail verilmedi. Nasıl halledicez bu işi?

+1

Maili kendin alacaksın öğrenci numaranı biliyorsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • danışman benim 2 seçmeli dersi onaylamamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

quote:

Kampüs Kartı nasıl alacağız, kayıt sırasında verilmedi. Siteden başvuru yapmak istedim sadece istanbul.edu.tr li mail adresiniz geçerlidir yazısı çıkıyor ve bana öyle bir mail verilmedi. Nasıl halledicez bu işi?

+1

numara mı biliyorum nasıl alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Cafer

quote:

quote:

quote:

+1

Mobilim link atamıyorum. İstanbul üiveraitesi öğrenci mail diye araştırırsanız bulursunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Cafer

quote:

quote:

quote:

+1

Mobilim link atamıyorum. İstanbul üiveraitesi öğrenci mail diye araştırırsanız bulursunuz

tesekkürler

• bu ders seçme nasıl ya orada zorunlu yazıyor onları seçicez bir de.
    altta iki seçmeliden birinimi seçicez?

ben zorunluların hepsini mi seçicez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

bu ders seçme nasıl ya orada zorunlu yazıyor onları seçicez bir de.
    altta iki seçmeliden birinimi seçicez?

ben zorunluların hepsini mi seçicez?

zorunluları seçeçeksin ve seçmeli ders seçeceksin bir tane.

• muafiyet aşırı kolaydı
  • Arkadaşlar ders programım açıklanmış. Yarın gitsem ders işlermiyiz yani?? Bu kadar çabukmu? Avcılar Türkçe işletme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero0o

Arkadaşlar ders programım açıklanmış. Yarın gitsem ders işlermiyiz yani?? Bu kadar çabukmu? Avcılar Türkçe işletme..

bizim fakültedekileri çağırdılar hocalar geliyo dersliklere bazen gitmen senin için yararlı olur hocam

• quote:

Arkadaşlar ders programım açıklanmış. Yarın gitsem ders işlermiyiz yani?? Bu kadar çabukmu? Avcılar Türkçe işletme..

Ben de avcılar türkçe işletmeyim.Dersler 23'ünde başlıyor olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeRBoY9405

quote:

Ben de avcılar türkçe işletmeyim.Dersler 23'ünde başlıyor olması lazım.

İyi güzelmiş nereden öğrendiniz peki. Bugün giden var mı okula? yarın oryantasyon devam edecek mi?
  • Benim bugün oryantasyon başladı ama uyku tatlı geldi ilk günden astım. Okula gittiğimde öğrenciler çıkıyordu artık Neyse öğrenci işlerine gittim okulun artık açıldığını gelip derslere girebileceğimi ama şu sıralar ders anlatacak hoca bulamayacağımı söyledi. İlk günler gitmemezlik yapmamak lazım yoksa insanlar birbiriyle kaynaşır biz sap gibi kalırız ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 16 Eylül 2013; 21:14:45 >
  • Yahu bu ders programları hazırlanmadan nereye gideceğiz?
  • Aranızda hazırlık okuyacak yok mu ?30 eylül de sınav varmış o güne kadar okul yok herhalde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sare mina

Aranızda hazırlık okuyacak yok mu ?30 eylül de sınav varmış o güne kadar okul yok herhalde ?

Bu konuyu bende burdan çok sordum ama cevap veren olmadı.Akademik takvimden baktım dün yabancı diller hazırlık programı başlangıç tarihi 30 eylül yazıyo gidicek bi yerimiz yok yani 30 eylüle kadar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılm4z

quote:

Aranızda hazırlık okuyacak yok mu ?30 eylül de sınav varmış o güne kadar okul yok herhalde ?

Bu konuyu bende burdan çok sordum ama cevap veren olmadı.Akademik takvimden baktım dün yabancı diller hazırlık programı başlangıç tarihi 30 eylül yazıyo gidicek bi yerimiz yok yani 30 eylüle kadar :D

Çok şükür biri çıktı :) Şöyle ki ben de bugün okula gidip öğrendim 30 Eylülmüş kesin yani ders seçmiyoruz biz di mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yılm4z

quote:

Çok şükür biri çıktı :) Şöyle ki ben de bugün okula gidip öğrendim 30 Eylülmüş kesin yani ders seçmiyoruz biz di mi?

evet 30 eylül de.İngilizce işletmede misiniz?

• Tarih
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.