Şimdi Ara

İstanbul Universitesi 2013 Girişliler [TOPLULUK](İMZA İLK MESAJA EKLENDİ) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
12
Favori
20.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga iktisat fakültesi çok kalabalık ya, dün tanışma toplantısı dediler insanlar kuyruk olmuş dışarda kimsenin bişey anladığı yok döndüm geldim. Bu hafta gitmiycem ders filan yok dediler zaten pazartesi akarım :D
  • Beyler bu uzaktan eğitim olan derslerin notlarını nereden alıyoruz (ingilizce,türk dili, inkılap vs)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Beyler bu uzaktan eğitim olan derslerin notlarını nereden alıyoruz (ingilizce,türk dili, inkılap vs)

http://eogren.istanbul.edu.tr/login/index.php

buraya giriş yapıyorsunuz notlar bırakıldığı zaman göreceksiniz,okulun ordaki fotokopiciler de satıyor ama almayın boşuna özellikle ingilizceyi almayın çok basit seviyede ama sıfırsanız alın

burdan giriş yapıp göz gezdirmeniz yeterli hemen hemen bildiğiniz şeyler sınava hazırlanırken çalıştığınız konular olacak,sınavlar da test oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Beyler bu uzaktan eğitim olan derslerin notlarını nereden alıyoruz (ingilizce,türk dili, inkılap vs)

http://eogren.istanbul.edu.tr/login/index.php

buraya giriş yapıyorsunuz notlar bırakıldığı zaman göreceksiniz,okulun ordaki fotokopiciler de satıyor ama almayın boşuna özellikle ingilizceyi almayın çok basit seviyede ama sıfırsanız alın

burdan giriş yapıp göz gezdirmeniz yeterli hemen hemen bildiğiniz şeyler sınava hazırlanırken çalıştığınız konular olacak,sınavlar da test oluyor

Çok teşekkürler hocam sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 19 Eylül 2013; 11:33:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünkü muafiyet sınavına giren oldu mu, kardeşim girmiş de. Sonuçlar ne zaman açıklanır? Nokta otomasyon sistemine baktım Dönem Dersleri ve Sınavları kısmındaki Yabancı Dil I gitmiş, Sınav Sonuçları ve Notlar kısmına Yabancı Dil I ve Yabancı Dil II eklenmiş. Harf Notu M yazıyor ikisinde de. Muaf mı olmuş oldu şimdi derslerden? Hazırlık yoktu zaten.

Ders Programı da hala oluşturulmamış
  • Evet kardesınız kredılı ıngılızceden muaf olmus,2 kredılık uzaktan ıngılızce dersını bu yıl almayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dersler başladı mı şimdi bi şey anlamadım hazırlık sınavını geçtim. Ders seçimi yaptım şimdi hala onay bekliyor. Okul başlamadı mı yani. Ona göre istanbula gideyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rec0VeRy -- 19 Eylül 2013; 13:14:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

Evet kardesınız kredılı ıngılızceden muaf olmus,2 kredılık uzaktan ıngılızce dersını bu yıl almayacak

İlginç. İngilizcesi de iyi değildir ama sınav kolaydı galiba. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rec0VeRy

Arkadaşlar dersler başladı mı şimdi bi şey anlamadım hazırlık sınavını geçtim. Ders seçimi yaptım şimdi hala onay bekliyor. Okul başlamadı mı yani. Ona göre istanbula gideyim

derslerde belli bir düzen yok benim dün hoca 1saat geç geldi bugün gelmedi ama bölüme göre değişebilir
  • Sabah kahvaltisi cikiyor mu beyler?
    Yeni kayitlarin yemek karti da doldurulamiyor yahu.

Okuldaki internet kullanimi icinde eposta gerekiyor(eduroam). Eposta alinamiyor daha kayitlar bitmediginden.

• Beyler beyazit iletisimdeyim yarinki ingilizce muafiyet kacta ?

• Hocam buralarda mısın bi baksana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucia

Hocam buralarda mısın bi baksana

buralardayım kaptan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaknafein.

quote:

buralardayım kaptan

Aga sen 1.öğretim misin? ayrıca derslere filan girdin mi şuana kadar?
  • quote:

quote:

quote:

buralardayım kaptan

1.öğretimim , her gün gidiyorum okula ama derslere girmiyorum o taraflarda işim oluyor eve dönüyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

buralardayım kaptan

1.öğretimim , her gün gidiyorum okula ama derslere girmiyorum o taraflarda işim oluyor eve dönüyorum

He iyi sınıf arkadaşıymışsız :D ya ben de gitmedim de hiç merak ettim bişey kaçırdım mı diye :D

• Ders programı oluşan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Ders programı oluşan var mı?

var

sınıf arkadaşı olduğumuzu nasıl anladın ? @Lucia
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Ders programı oluşan var mı?

var

sınıf arkadaşı olduğumuzu nasıl anladın ? @Lucia

e çeko 1.öğretim işte :D
  • beyler bugün 3de BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ dersi var hocası Prof. Dr. AHMET SERTBAŞ sizce gelir mi tanıyan var mı ona göre eve gideceğim.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.