Şimdi Ara

İstanbul Universitesi 2013 Girişliler [TOPLULUK](İMZA İLK MESAJA EKLENDİ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
12
Favori
20.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende anlamadım toplam 23 kredi gibi bisey oluyo 30 krediye nasıl tamamlıycaz bunu.
  • okulun ring seferleri var mi varsa ne zaman baslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben endüstri mühendisliği bölmündeyim. Şimdi galiba haftada 2 saat ingilizce varmış ya da uzaktan eğitim ingilizce. bunun içn muafiyet sınavı varmış 16 eylülde.

Anlamadıgım bir soru var. Bi arkadaşım dedi ki muaf oldugunda kredi vermiyor ders dedi. ama yıl içinde normal sınavlarına girersen sınav basit oldugundan kredini artırırsın dedi. not ortalaması yani. böyle bir şey söz konusu mudur ? ve bu ingilizce uzaktan eğitim mi ? yoksa normal 2 ders mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-G -- 9 Eylül 2013; 22:21:13 >
  • eBeyler size yardımcı olayım.http://egitimdeyapilanma.istanbul.edu.tr/akademikbirim.php?s=fakulte&ref=fak Bu linkte her bölümün hangi sınıflarda ne kadar kredi ve akts kredi alması gerektiği yazıyor. Şimdi 1.sınıf olan arkadaşlarımız buradan bakarak yapsınlar. Ders seçme işleminde krediniz zaten ''seçtiğiniz derslerin toplam kredisi'' yazan yerde yazıyor. Akts kredisi ise seçme işlemi yaparken AKTS yazan yerdeki rakamları topluyoruz. Ve gereken sayı zaten doğru seçim yaptığınızda çıkıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • tesekkurler.30 olması gereken kredi degil aktsymiş
  • beyler ne ders seçimi ya bende hiç tüm sayfalar boş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Cafer

okulun ring seferleri var mi varsa ne zaman baslar

avcılar kampusu için bana da bu bilgi lazım

• sanırım hazırlık muafiyet sınavları açıklanmış
    özlük bilgileri > hazırlık/yabancı dil kısmında bende sınav sonucu yazıyor sanırım o
  • Geçtin mi?Ben girmedim sonuç başarısız g yazıyor Bölümüm bilgisayar müh. i.ö.Ayrıca kur belirleme olayından haberin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiippi

Geçtin mi?Ben girmedim sonuç başarısız g yazıyor Bölümüm bilgisayar müh. i.ö.Ayrıca kur belirleme olayından haberin var mı?

geçtim kur ile ilgili bir bilgim yok
  • ders seçimini nerden yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

ders seçimini nerden yapıyoruz

i.ü otomasyon
  • Ders seçimini yapalı 2-3 gün oldu ama hala onay bekliyor diyor. (Avcılar İşletme)

Bu arada seçmeli derslerden hangisini seçtiniz? Ben beden eğitimi ve güzel sanatlar arasından güzel sanatları seçtim, üniversitede eşofmanla uğraşmayalım dedim.
  • beyler ing isletme de olan var mi?

• dersleri onaylatmak için okula gitmeye gerek var mı
    dersleri gösteren sayfanın çıktısını almalı mıyız
  • Sınavı geçmeme rağmen ders seçiminde sadece hazırlık gözüküyor. Var mı bu konuyla ilgili bir bilgisi olan ?
  • Arkadaşlar hazırlık seviye tespit sınav 30 eylülde fakat okul 16 eylülde başlıyor acaba aradaki 14 gun okula gidecekmiyiz konuyla ilgili bilgisi olan hazırlık okuyacak arkadaşlarım varmı teşekkürler
  • Yahu bu dersleri seçince gidip okuldan da onay almak mı gerekiyor? Danışman hala onaylamamış da, pazartesi de okul başlıyor? Ne ne zaman gidilecek belli ne bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Yahu bu dersleri seçince gidip okuldan da onay almak mı gerekiyor? Danışman hala onaylamamış da, pazartesi de okul başlıyor? Ne ne zaman gidilecek belli ne bir şey.

dersleri seçiceksin otomasyondan sonra derslerin onaylanınca o sayfayı zaten yazdır diye seçenek çıkıyor ordan yazdırıp okula götüreceksin ve danışmanına imzalatacaksın. Onaylama süreci 18ine kadar devam ediyor daha var yani hiç olmadı okulda bulusunuz konusurusunuz danısmanınızla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucia

quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Yahu bu dersleri seçince gidip okuldan da onay almak mı gerekiyor? Danışman hala onaylamamış da, pazartesi de okul başlıyor? Ne ne zaman gidilecek belli ne bir şey.

dersleri seçiceksin otomasyondan sonra derslerin onaylanınca o sayfayı zaten yazdır diye seçenek çıkıyor ordan yazdırıp okula götüreceksin ve danışmanına imzalatacaksın. Onaylama süreci 18ine kadar devam ediyor daha var yani hiç olmadı okulda bulusunuz konusurusunuz danısmanınızla

Nasıl yani birde imzalatmakmı gerekiyor. Benim birkaç gün önce onaylandı ama ben okula falan getirmedim daha.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.