Şimdi Ara

★İstanbul Üniversitesi / 2014 Girişliler★ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
24
Favori
25.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuçlar 15 Eylül Çarşamba açıklanıyormuş.
  • Beyazıt'ta yemekhane nerde bilen var mı ?
  • bizim bi arkadaş e devletten kayıt yapmış da otomasyonda ders seçimi bölümü gözükmüyor
    acaba e kayıt yapanlardan bu sıkıntıyı yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forzaleza

bizim bi arkadaş e devletten kayıt yapmış da otomasyonda ders seçimi bölümü gözükmüyor

Ben. Ama muhtemelen hazırlık sınavı açıklandıktan sonra gelecektir. Acelesi de yok, ayın 19'unda kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vart andelay

quote:

bizim bi arkadaş e devletten kayıt yapmış da otomasyonda ders seçimi bölümü gözükmüyor

Ben. Ama muhtemelen hazırlık sınavı açıklandıktan sonra gelecektir. Acelesi de yok, ayın 19'unda kapanıyor.

Hazırlık ayın 19 unda
    O tarihte ders seçiminin son günü ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vart andelay

quote:

Hazırlık ayın 19 unda
    O tarihte ders seçiminin son günü ama

Benim hazırlık sınavım dün olduğu için öyle sandım, pardon. Öyleyse arkadaşınız okulu arasın, sonuç alamazsa mutlaka okula uğrasın.

• Bende hala ders programı olusmamistir diyor. böyle olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adsiz789 -- 12 Eylül 2014; 12:06:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsiz789

Bende hala ders programı olusmamistir diyor. böyle olan var mı?

Bende de durum aynı

• ben son sınıfım bende de program oluşmadı arkadaşlar otomasyona hemen herşey girilmiyor sistem çok vasat zamanla girilir zaten bayramdan sonra ancak netleşir program 1-2 defa banko değişiyor zaten bu arada vakıfların burs başvuruları var takip ediyor musunuz onlara başvurun belki çıkar

http://sks.istanbul.edu.tr/?p=10463

http://sks.istanbul.edu.tr/?p=10486

http://sks.istanbul.edu.tr/?p=10534 burda da cerrahpaşa için yurt kazananlar galiba

http://sks.istanbul.edu.tr/?p=10521

http://sks.istanbul.edu.tr/?p=10504

• 15 eylül oryantasyon başlangıcı mı ders başlangıcı mı?
  • Geç oldu ama beni de ekle hocam tarih bölümü .Otomasyonda gözüküyor ders programı. Yalnız bir sorum var ben geçen hafta ders seçimini yapmıştım yalnız bugün sistemime giriş yaptığımda bölümümün derslerinden birini seçmemiş olduğumu gördüm hemen onayladım ama sistemde onay bekliyor diye yazı çıktı acaba bir sorun olur mu onaylanmama gibi bir durum olur mu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter27

Geç oldu ama beni de ekle hocam tarih bölümü .Otomasyonda gözüküyor ders programı. Yalnız bir sorum var ben geçen hafta ders seçimini yapmıştım yalnız bugün sistemime giriş yaptığımda bölümümün derslerinden birini seçmemiş olduğumu gördüm hemen onayladım ama sistemde onay bekliyor diye yazı çıktı acaba bir sorun olur mu onaylanmama gibi bir durum olur mu???

Ders onay tarihi gecmedigine göre bir sorun olmaz sanırım

• Ben ders sseçimlerimi hala yapmadım bir problem olur mu? Bir de derslerin ne zaman başladığından emin değilim bilgisi olan var mı?

• Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum;
    Ablam beykent ünide burslu okuyor bu sene yatay geçişle istanbul üni iktisatı kazandı ama arkadaşları gelme demiş,eskisi kadar iyi eğitimi yok vs.demişler.O bölümde okuyanlar sizce ne yapmalı,arkadaşları kıskançlıktan dolayı da söylemş olabilir.Doğru mu?profesörler girmiyor mu artık derse?sizce ne yapmalı,bu şansı değerlendirmeli mi?az bir zaman kaldı kayıtlara.. LÜTFEN YARDIMMM:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undine116

Matematik kazanan var mı ? :)

Var hocam :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısıyla istanbul matematiğe gidicem internetten kayıt yaptım e-kayıt hakkında tam bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim
  • zaga20 Z kullanıcısına yanıt
    İyi yalnız değilmişim ne güzel :D
  • Tarih son sınıfım beyler,sorusu olan varsa çekinmesin,sorsun.
  • Bir anda 2 Matematikçi DH li çıktı yarın görüşmek üzere
  • 19 eylül son gün
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.