Şimdi Ara

★İstanbul Üniversitesi / 2014 Girişliler★ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
24
Favori
25.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muafiyet sınav sonucu açıklandımı?nerde yazıyo?otomasyonda pek bişey yok.
    @vart andelay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byns -- 15 Eylül 2014; 8:37:54 >
  • Özlük bilgilerim kisminda açiklanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatic

Özlük bilgilerim kisminda açiklanacak.

sizinkinde ne yazıyo bende "hazırlıkta" yazıyo ama emin değilim önceden de öyle bişeyler yazıyo olabilir siz emin misiniz orda olduğuna?
  • byns kullanıcısına yanıt
    Daha açıklanmadığındandır.Bende de öyle.Orda Hazırlık/Yabancı Dil bölümünden bakabilirsin açıklanınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatic

Daha açıklanmadığındandır.Bende de öyle.Orda Hazırlık/Yabancı Dil bölümünden bakabilirsin açıklanınca.

sağol içimi ferahlattın teşekkürler.Senin nasıl geçti
  • byns kullanıcısına yanıt
    Salladıklarım tutarsa geçerim ama kalmak istiyorum bir yandan da Senin nasıldı ?
  • firatic kullanıcısına yanıt
    geçmek istiyorum salladıklarım tutarsa geçerim senle aynı durumdayım bir yönden.Adamlar E şıkkı da yapıp sallayınca tutma ihtimalini %20 ye düşürmüşler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byns -- 15 Eylül 2014; 11:29:50 >
  • Merhabalar bende avcılar yurdunda kalmaya hak kazandım.Belge olarak posta pulu istiyorlar kaç liralık posta pulu alacağız bilen var mı?
  • Kampüs Kart'ı nereden alıyoruz arkadaşlar ? Bize kayıtta öğrenci belgesi ve akbil verdiler sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Kampüs Kart'ı nereden alıyoruz arkadaşlar ? Bize kayıtta öğrenci belgesi ve akbil verdiler sadece.

Kampüs Kart derken Halk Bankasının sağladığı karttan bahsediyorsanız o kartı almayın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quiksilver_TR

quote:

Kampüs Kart'ı nereden alıyoruz arkadaşlar ? Bize kayıtta öğrenci belgesi ve akbil verdiler sadece.

Kampüs Kart derken Halk Bankasının sağladığı karttan bahsediyorsanız o kartı almayın hocam.

why?
  • quote:

quote:

Yemekhane için gerekli ve hiç bir eksisi yoktur. Neden böyle bir şey dedin anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePoseidon

quote:

quote:

Yemekhane için gerekli ve hiç bir eksisi yoktur. Neden böyle bir şey dedin anlamadım

Yemekhanede kullanmak için bu kartın içine parayı halkbank atm'lerinden mi yüklüyoruz ?
  • şu hazırlık geçme sınavı sonuçları ne zaman nasıl açıklanıyor bilgisi olan yok mu?Normalde bugün açıklanması gerekti ama açıklanmadı nasıl olacak bu iş?
  • Kampüs Kart'ı ben de alıyordum tam kayıt olurken ama dışarıdaki bir standda öğrenciler beni caydırdı. Kart zaten Halk Bankası ile Rektörlüğün anlaşması sebebiyle bütün bilgileriniz Halk Bankasına verilmiş bir durumda, ücretsiz olduğu söylenen bu karttan 6 ay sonra ücret talep edilmeye başlandığı söyleniyor. Yemekhanede yemek yemek için o karta ihtiyacınız yok öğrenci kimlik kartınız da aynı işi görüyor.
  • quote:

Kampüs Kart'ı ben de alıyordum tam kayıt olurken ama dışarıdaki bir standda öğrenciler beni caydırdı. Kart zaten Halk Bankası ile Rektörlüğün anlaşması sebebiyle bütün bilgileriniz Halk Bankasına verilmiş bir durumda, ücretsiz olduğu söylenen bu karttan 6 ay sonra ücret talep edilmeye başlandığı söyleniyor. Yemekhanede yemek yemek için o karta ihtiyacınız yok öğrenci kimlik kartınız da aynı işi görüyor.

İkisi de aynı şey değil mi şimdi ? Öğrenci kartına para yüklenip yemekhanede kullanabiliyor muyuz ki ?
  • Sonunda açıklandı.Özlük bilgilerim kısmında en sağda var.
  • quote:

quote:

Kampüs Kart'ı ben de alıyordum tam kayıt olurken ama dışarıdaki bir standda öğrenciler beni caydırdı. Kart zaten Halk Bankası ile Rektörlüğün anlaşması sebebiyle bütün bilgileriniz Halk Bankasına verilmiş bir durumda, ücretsiz olduğu söylenen bu karttan 6 ay sonra ücret talep edilmeye başlandığı söyleniyor. Yemekhanede yemek yemek için o karta ihtiyacınız yok öğrenci kimlik kartınız da aynı işi görüyor.

İkisi de aynı şey değil mi şimdi ? Öğrenci kartına para yüklenip yemekhanede kullanabiliyor muyuz ki ?

Evet. Öğrenci kimlik kartına(üniversitenin kayıt sonrası verdiği) da para yükleyip yemekhanede kullanabiliyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

Evet. Öğrenci kimlik kartına(üniversitenin kayıt sonrası verdiği) da para yükleyip yemekhanede kullanabiliyorsunuz.

Bize vermemişlerdi onuda alırım artık yarın. Dersler tam olarak başladı mı ? Yoksa bu hafta fazla ders olmaz mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: byns

Sonunda açıklandı.Özlük bilgilerim kısmında en sağda var.

Ben göremedim. Ekran görüntüsü atabilir misiniz zahmet olmazsa? Bir de hangi bölümdü sizin hocam?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.