Şimdi Ara

★İstanbul Üniversitesi / 2014 Girişliler★ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
24
Favori
25.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ThePoseidon

quote:

Orijinalden alıntı: AdelTime

otomasyon sisteminden ders seçebiliyor muyuz, yanlış mı görüyorum? Denediğimde dersleri seçti onay bekliyor yazısı var 8 Eylül'de başlayacaktı normalde.

Sadece beden eğitimi ve güzel sanatlar arasında seçim yapılıyor. Bundan mı bahsediyorsunuz?

Zorunlu dersler ve seçmeli dersler de seçilebiliyor, beden eğitimi ve güzel sanatlar dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdelTime -- 4 Eylül 2014; 20:30:08 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThePoseidon

quote:

otomasyon sisteminden ders seçebiliyor muyuz, yanlış mı görüyorum? Denediğimde dersleri seçti onay bekliyor yazısı var 8 Eylül'de başlayacaktı normalde.

Sadece beden eğitimi ve güzel sanatlar arasında seçim yapılıyor. Bundan mı bahsediyorsunuz?

Zorunlu dersler ve seçmeli dersler de seçilebiliyor, benden eğitimi ve güzel sanatlar dışında.

Bende açık olan sadece beden eğitimi ve güzel sanatlar. Siz yine de 8 eylülü bekleyin derim.

• arkadaşlar ders secimleri var ama hazırlık için sınav var nasıl olcak ders secimi sınavdan sonra duruma göre olması gerekmiyormu ya da öylemi
  • Merhaba arkadaşlar. Ben Öğrenci Otomasyon Sistemin'den öğrenci belgesi almaya çalışıyorum ama "Kayıt yenileme yapılmadan öğrenci belgesi talebinde bulunulamaz diye bir cevap alıyorum." Ayrıca E-Devlet'ten de denedim öğrenci belgesi almayı ama "Size ait aktif bir öğrenci belgesi bulunamadı" diye bir mesaj aldım. Acilen ihtiyacım var öğrenci belgesine, bu konuda ne yapmam gerekiyor?
  • Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
  • kayıt işlemleriniz tamamlandıysa belgesi otomasyondan değil de öğrenci işlerinden gidin isteyin,kayıtta neden almadınız ki arkadaşlar kayıt olurken herkes 2 tane istemişti ben 4 tane aldım hepsi de lazım olmuştu
  • Arkadaşlar benim bölümüm fransızca yani kesin olarak hazırlık okuyacağım,atlama sınavına girsem de yüksek ihtimal çok düşük alacağım,bu sınava girmesem olmaz mı?Girmek zorunlu mu?
  • arkadaşlar ders seçerken beden eğitimi ve güzel sanatlardan illa birini seçmemiz gerekiyor mu? ikisinide seçmesek olmaz mı ?
  • Hazırlık muafiyet sınavına giriş yerleri ne zaman açıklanacak? İki gün sonra sınavım var ve yarına kadar öğrenmem gerekiyor.

Edit: Yüksek lisans muafiyet sınavları 5 ağustostaymış ve giriş yerleri 4 ağustosta açıklanmış. Sanıyorum yarın çıkar bizim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vart andelay -- 8 Eylül 2014; 19:47:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsiz789

arkadaşlar ders seçerken beden eğitimi ve güzel sanatlardan illa birini seçmemiz gerekiyor mu? ikisinide seçmesek olmaz mı ?

Zorunlu seçmeli diye istemediğim halde zorla aldırdılar bana güzel sanatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

kayıt işlemleriniz tamamlandıysa belgesi otomasyondan değil de öğrenci işlerinden gidin isteyin,kayıtta neden almadınız ki arkadaşlar kayıt olurken herkes 2 tane istemişti ben 4 tane aldım hepsi de lazım olmuştu

Hocam sizin şansınız diyeyim öyleyse. Bize öğrenci belgesi verilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quiksilver_TR

quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

kayıt işlemleriniz tamamlandıysa belgesi otomasyondan değil de öğrenci işlerinden gidin isteyin,kayıtta neden almadınız ki arkadaşlar kayıt olurken herkes 2 tane istemişti ben 4 tane aldım hepsi de lazım olmuştu

Hocam sizin şansınız diyeyim öyleyse. Bize öğrenci belgesi verilmedi.

memurlar uğraşmamak için kimseye vermiyor hani istersen çıkarıyorlar ama neyse bekliyceksiniz artık kayıtlar bitsin sonra otomasyondna belge talebinde bulunup alırsınız
  • Matematik kazanan var mı ? :)
  • otomasyonda ders alma listesinde seçtiğim onay bekleyen dersler yazıyor ve altında danışman kısmı var bunu çıkartıp imzalatmak gerekiyor mu?
  • Bugunku muafiyet sınavı nasıldı ve nerdeydi sitede hiçbir şey yok sadece ne zaman girceğimiz yazıyo
  • Ders seçimi onaylanan var mı? Seçim yapalı günler oldu ama hala beklemede. Başka bir işlem yapmamız mı gerekiyor?
  • Muafiyet sınavına girdim bugün. Muhtemelen aynı sınavı yapmazlar ama pek de zor değildi. Baraj 80, kompozisyondan iyi bir şey alırsam geçerim diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vart andelay

Muafiyet sınavına girdim bugün. Muhtemelen aynı sınavı yapmazlar ama pek de zor değildi. Baraj 80, kompozisyondan iyi bir şey alırsam geçerim diye düşünüyorum.

<
    Hocam sonuçlar ne zamanmış söylendi mi?
  • Bence hazırlık muafiyeti sınavı gayet idealdi.Zorluk derecesine gelirsek bence zordu özellikle bilinmeyen kelimelerin olduğu paragraflar çoktu.(adam gitmiş yok hayvanlardaki diş çürümesi ile ilgili yarı bilimsel makal vermiş daha kolay bişey versen ne olurdu sanki.Ayrıca neden kompozisyonda daha kolay ve genel bi konu seçmezler anlamadım.En iyi cevabı seçin bölümünde ben çok ikilemde kaldım.gramer olarak tüm zamanlar vardı sorularda.yani öyle bi past bi future bilmekle geçilemeyeceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byns -- 10 Eylül 2014; 19:43:26 >
  • Sonuçlar sanırım pazartesi günü otomasyonda açıklanacak.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.