Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi(AUZEF) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
8
Favori
154.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YGS/İkinci üniversite/Dgs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bojack2

YGS/İkinci üniversite/Dgs.

ygs yaşım gecti babaları yasındayım

o halde dgs sınavına girmem lazım.o olur.puanlar dusuk olurmu.
    yani her ilde varmı uzaktan egitim..il dısı yazıp sınav zamanı o ildeki unuversiteye mi gitmek lazım
    kendi ilimdeki sınavamı gircem

• aydınayhan kullanıcısına yanıt
    http://www.nkfu.com/2016-dgs-halkla-iliskiler-bolumu-kontenjanlari-taban-puanlari/

uzaktan eğitim ibaresi olanlara bakabilirsiniz

auzef artık bir çok ilde üniversitelerde yapıyor sınavı listesi vardı önceki sayfalara bakabilirsiniz.çihat yavuz fakültenin öğrenci temsilcisi ona güncel listeyi sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan -- 8 Aralık 2016; 15:31:37 >
  • Bazı hocalar ders materyallerinde olmayan soruları soruyorlarmış. Bazı bölümlerdeki sorular iptal edilmiş.

Okuduğum bölümde bu şekilde bir sıkıntı yok. Sadece bazı derslerde çok gereksiz ayrıntı sorulması can sıkıyor.

Bu arada Çin Tarihi'ni bu sene büyük ihtimal verecem. İlk defa bu kadar iyi geçti sınav. Önceki seneler bir işte çalıştığım için konuları bir defa okuyabiliyordum. Haliyle akılda kalmıyordu. Ama bu sene işsiz olduğum için her konuyu üç defa okuyabildim.

Sonuç olarak yukarıda yazdığım yerle aynı yere geldim. Bir işte çalışan için Aöf çok daha kolay oluyor.

Ama yine de Tarih müfredatı iyi. Tek eksik dil mevzusu. Aöf'te seçmeli olarak Fransızca, Almanca, İtalyanca dersleri var. Burda da olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bojack2 B kullanıcısına yanıt
    iTALYANCA yok şimdi baktım anadolu aöf ye. istanbul auzef zaten zor bir fakülte ek yabancı dil olursa hiç öğrenci kalmayabilir.
    istanbul auzef ile anadolu aöf yi karıştırmayın birbirine hata olabilir.

çin tarihi gerçekten zor ders isimler bir birine çok yakın ve birbirine geçmiş 26 sülale inanılmaz.anlatılmaz yaşanır..
  • Ara Sınav Part-1 sonuçları (Sadece 26-27 Kasımda girenlerinki) açıklanmış

http://auzef.istanbul.edu.tr/2hafta-ara-sinav-sonuclari.html
  • Merhabalar. İstanbul Uni uzaktan egitim radyo tv okuyorum. Şu ana kadar sinava girmedim ya da dersleri takip etmedim. Açık öğretime geçiş yapmak istiyorum. Ygsye girmeden İstanbul unide acik ogretime gecebiliyor muyuz? Simdiden hepinize çok teşekkürler
  • yusal2010 Y kullanıcısına yanıt
    yatay geçiş işlemiyle mümkün olabilir araştırma yapmakta fayda var.
  • enduluslucoban kullanıcısına yanıt
    Ben İÜ'de örgün öğretimde okuyorum. Finalden geçme notu çan olsa da olmasa da 50dir. Eğer finalden 50 alamazsan ortalaman kaç olursa olsun kalıyorsun. Yukarılarda harç almak için yapıldığı söyleniyor ama harç yatırmadığımız örgün öğretim programlarında da biz aynı sisteme tabii tutuluyoruz. Üniversite diyor ki finalden 50 alamazsan kusura bakma kalıyorsun. Alamamışsın, yapacak bir şey yok, sisteme çamur atmayın :D
  • Auzefte dört dersten büte kaldım, 38,75 bir ders, 36,25 üç ders toplamda dört büte kaldım dün ve bugün 2 şer ders sınava girdim 150 km yol gidip karda kışta otel yol yemek ama ne çıkmış vize, final sorusu nede konu sonu sorusu çıktı. Auzef öğrenciyi tamamen para olarak görüyor kanımca. Aöf de olsam 35 üstü olduğu için hepsinden geçmiştim. Geçen senede 45 ile ing den büte kaldım atatürk ünide 35 ile yakınım geçti. para 100 tl fazla veriyoz, kitap yok, soruları paylaşmıyorlar ne yaptık yapamadık belli değil. Auzef pişmanlıktır İyice araştırmadan sakın auzefe kayıt olmayın heleki kültürel miras bölümüne hiç kayıt olmayın.Cihat hocam sizin çalışmalarınıza değer veriyorum ama auzef şu anda öğrenci için bence tuzaktır ileride düzelirmi bilmem. İnanmayanlar Facebookta istanbul üni sayfalarına bakabilir.Dört yanlış bir doğru olayından sonra istanbul auzef iyice sıkıntı olmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 29 Ocak 2017; 19:40:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anadoluparsı

Auzefte dört dersten büte kaldım, 38,75 bir ders, 36,25 üç ders toplamda dört büte kaldım dün ve bugün 2 şer ders sınava girdim 150 km yol gidip karda kışta otel yol yemek ama ne çıkmış vize, final sorusu nede konu sonu sorusu çıktı. Auzef öğrenciyi tamamen para olarak görüyor kanımca. Aöf de olsam 35 üstü olduğu için hepsinden geçmiştim. Geçen senede 45 ile ing den büte kaldım atatürk ünide 35 ile yakınım geçti. para 100 tl fazla veriyoz, kitap yok, soruları paylaşmıyorlar ne yaptık yapamadık belli değil. Auzef pişmanlıktır İyice araştırmadan sakın auzefe kayıt olmayın heleki kültürel miras bölümüne hiç kayıt olmayın.Cihat hocam sizin çalışmalarınıza değer veriyorum ama auzef şu anda öğrenci için bence tuzaktır ileride düzelirmi bilmem. İnanmayanlar Facebookta istanbul üni sayfalarına bakabilir.Dört yanlış bir doğru olayından sonra istanbul auzef iyice sıkıntı olmaya başladı.

kültürel miras bölümü başka üniversitelerde varsa yatay geçiş yapabilirsiniz.

http://www.nkfu.com/2015-2016-kulturel-miras-ve-turizm-2-yillik-bolumu-taban-puanlari/

• Bir liseli tarafından yönetilen fakültedir. Bu vizyonsuzluğun başka bir açıklaması olamaz.

Her dönemde daha ne salaklık yapacaklar diye bakıyorum. Bu dönemde ders kitaplarını komple kaldırmışlar. Evet aldıkları har(a)ç'a rağmen bir pdf halinde kitap vermiyorlar.

Aöf'e giriyorum doğru dürüst videolar, üstüne bütün kitap pdf'si, üstüne çıkmış sorular, örnek sorular, daha özet notlar var da var. Birde dönüp buna giriyorum hiçbir şey yok. Evet önceden bir pdf kitap vardı artık oda yok direkt wikipedi kıvamında bir site açılıyor, oradan ders çalışacakmışız.

Ben salaklık yaptım bu fakülteyi okudum. Ama Aöf dururken şu fakülteyi okumak harbi kerizliktir. Eğitim kalitesi falan demeyin.... Aöf'ün eğitim kalitesi bu fakülteden daha üstün, konuların her biri işin uzmanına yazdırılıyor. Burda bir tane gariban akademisyene en az 4 kitap yazdırıyorlar. Ha çok iyi akademisyenler var. Birçok kitap Aöf'den çok daha akıcı, bilgilendirici, üstün. Ama genele vurunca yine Aöf daha baskın geliyor.

Bak daha zorluğa gelmedim. Evet zorluk eğitim olarak daha iyidir. Ama burdaki zorluk ezberci bir zorluk. Yani 350 sayfa kitapta sadece tek bir satırda geçen en önemsiz ayrıntıyı sormak maharet değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 gündür sabah akşam aralıksız sövüyorum. Html dosyalarını pdf'ye çevirmekten nevrim döndü. Birde ünite ünite bölmüşler, bide notlarda olan örnek soruları kaldırmışlar. Gelde ana avrat sövme bu gerizekalılara.

• Hocalarım hepinize merhaba.

İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Lisans Programları(4 yıllık)nı kazanmak için YGS barajını geçmek yeterli midir? Yoksa LYS de şart mı?

Kısaca iü açıköğretim 4 yıllık programlarını kazanmak için şartlar nelerdir bana yazabilirseniz çok sevinirim.
  • Arkadaşlar mevcut 1. üni lisans okuyom.bu sene ankara hukuk adalet uzaktan eğitimi kazansam aynı zamanda da istanbul üni tarih bölümüne kayıt yaptırabilir miyim

Yani 3 üni. 1 örgün lisans 1 uzaktan eğitim(ygs ile girilen kontenjanlı bölüm ) 1 lisans istanbul üni uzaktan eğitim okuyor olacağım bu mümkün müdür?

Birindeki uzaktan eğitim ikinci birinci öğretim gibi

Diğeri açıköğretim uzaktanöğretim gibi düşündüm

İstanbul üni kontenjansız diye geçiyor değil mi

• proxsima06 P kullanıcısına yanıt
    İşsizmisin¿

• radko kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef.işsizlik çok kötü elimin hemen para tutması lazım.Bunun için de olabilecek tüm yolları denemeliyim.çünkü paran yoksa hiçbir şeyin olmadığı gibi sen de hiçbir şey oluyon.

• Paranız ve vaktiniz çoksa istanbul auzefe buyurun biz anlattık olumsuzlukları vatandaş olarak Allah biliyor. Şimdi tercih şansım olsa a.ü aöf seçerdim.
  • Sosyoloji 1 ve 2 sınıf ders kitaplarını nerden bulabilirim arkadaşlar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Sosyoloji 1 ve 2 sınıf ders kitaplarını nerden bulabilirim arkadaşlar ??

kendi alms ekranınıza bakın orada pdf olarak vardır.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.