Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi(AUZEF) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
361
Cevap
8
Favori
154.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben zamanında yazdım gerçekten merak eden almıştır bir kenara koymuştur inşallah.
  • auzef yazan arkadaşlar gruplarınızın çoğu face bookta
  • İnşallah yazılanlar uzaktan olarak yazılmışlardır. Facebookta karmaşa devam ediyor grilerimi seçeyim derdi.
  • Arkadaşlar aöfte felsefe ve ata aöfte sosyal hizmet önlisans okuyorum... auzefte sosyoloji okumak istiyorum, olabilir mi ? 🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halle kullanıcısına yanıt
    🤣 açık öğretim diploması koleksiyonu yapıyonuz heralde😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazarport
    Atatürk Üniversitesi Açıköğretim ve İstanbul Üniversitesi Auzef yardımcı kaynak nereden bulabiliriz - Sevgi Erol - Yazarport
    http://www.yazarport.com/yazi/41295/ataturk-universitesi-acikogretim-ve-istanbul-universitesi-auzef-yardimci-kaynak-nereden-bulabiliriz

• Cihat bu başlığı açtığında face gruplarında kendini yönetici sanan melike gibi ukala kızlar yoktu. Nerden nereye azizim

• arkadaşlar burada sosyal hizmet okuyan arkdaş varsa bana ulaşabilir mi ?
  • arkadaşlar endüstri mühendisliği lisans tamamlama dersleri için pdf ,fotokopi ve/veya kitap arıyorum,internette çok bi bilgi yok maalesef .//

yardımcı olabilecek biri var mıdır ?
  • MORDEM FOTOKOPİYİ ARAYIN SORUN.
  • meri5555 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın da dediği gibi uzak durun İstanbul Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinden (auzef)...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Auzefte ders çalışan biri rahatlıkla yüksek ortalama yapabilir mi? 3-3.5 ortalama yapmak çok mu zor? Anadoluda bu ortalamayı çok çalışmadan sağlayabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chewbacca23 -- 14 Ağustos 2018; 1:2:27 >
  • Chewbacca23 C kullanıcısına yanıt
    istanbul auzef ile anadolu aöf yi karıştırmayın büyük yanlışa düşersiniz.
  • Bende coğrafya bölümüne yerleşmisim.tavsiye edermisiniz,pisman olurmuyum.ayni bölümde okuyan varmı

• grafikerinbiri kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın yazdığını bulamadım.internetten derslere girmek zorunlumu, Zaman kısıtlı varmı yardımcı olabilecek

• Yardımcı olur musunuz
  • Merhabalar İstanbul üniversitesi sayfasında auzefe kaydolurken mail adresimi yanlış kaydettim şimdi dönüp düzeltemediğim için girip işlemlerimi yapamıyorum bana yardım edebilecek birileri var mı acaba?

• Merhabalar auzefe kaydolurken mail adresimi yanlış kaydettim şimdi dönüp düzeltemediğim için girip işlemlerimi yapamıyorum bana yardım edebilecek birileri var mı acaba?

• Merhabalar auzefe kaydolurken mail adresimi yanlış kaydettim şimdi dönüp düzeltemediğim için girip işlemlerimi yapamıyorum bana yardım edebilecek birileri var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.